- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce telefon mesaj grubu daha sonra WhatsApp mesaj grubu daha sonra Instagram’a bakarım daha sonra KizlarSoruyor da bakarım eminim daha bir çok yerde konuştuğu kişiler var hepsini tek tek inceledim hani bakarım acaba benden daha güzeller mi değiller mi çok merak ettiğim şey bu
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİiilllk nereye bakıyorum 🙄 wp, Instagram, face, tiktok, youtube arama geçmeşi, Google Arama geçmişi, mesajlar, aramalar, Vodafone yanımdadan en son kimle görüşmüş mesajlaşmış ona bakıyorum, E posta, sonra fake E postası var mı diye kontrol ediyorum, galerisine bakıyorum, en son ne kopyalamış diye bakıyorum, kopyalama panosuna bakıyorum, banka hesaplarına bakıyorum para transferleri nerelere olmuş diye, aylık kç dakikası kalmış diye bakıp konuştuğu kişilerin dakika süresini hesaplayıp bırakıyorum fjkfkfkg
Çok bakmam yani ben gördüğün gibi. 😄24 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa yuh :D ne yazacağımı bilemedim
- +1 yıl
Bu aşk değilde ne fjfjmg
- +1 yıl
Bu tam sahiplenme 😃
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Önce tüm sosyal medya mesajlarına bakarım. Sonra whatsapp mesajları, galeri, İnternet geçmişi falan.
Ordan hop arama geçmişi.. şüpheli veya gizli numara var mı diye..
Bir dee güvenli klasörü var mı ona bakarım.
Sonracığıma işte ayrılmış olurum yüksek ihtimal 😃10 Yorumla
Fotolara bakalım nude var mı diye 😃
24 Yorumla- +1 yıl
Gelsin EiG :D
- +1 yıl
Gelecek dediiik ve getirdiiik 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılInstagram başta olmak üzere tüm sosyal mecralar en son çağrılar🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Bravooo 😃
- +1 yıl
Evet aklın yolu bir ama karıştırmam🤣
- +1 yıl
😬 güvenimiz sonsuz
- +1 yıl
Ha ha ha ne demezsin 🤦🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon kurcalama huyum yoktur. Şüphem varsa ayrılırım zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBuna gerek duymazdım zaten bilirdik her şeyi ama bir instagrama bakardım öylesine
10 Yorumla
+1 yılKurcalama huyum yoktur. İlişkinin başında her şeyi konuşma taraftarıyım. Flört etme ihtimali olan risk konumundaki herkesi ben daha görmeden şu an silebilirsin biz başladıktan sonra asla böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Birbirimize güven vermeyeceksek hiç bu yola çıkmayalım derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKurcalama olayım hiç olmadı.
Bakacak olsam tek şey resimleri olur.
Ne resimler çektiğini merak ederim.
Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayınız.
Çok güzel ve anlamlı bir cümle dimi.
Bunu ne zaman uygulayabildik acaba?10 Yorumla
+1 yılkurcalarım hatta birbirimizin telefonunu gönül rahatlığı ile kurcaladığımız bir ilişki isterim (çevremde ne kadar mutlu çift varsa evli veya değil hepsi böyle kendi telefonu gibi kullanıyolar birbirlerinin telefonunu) ilk neye bakacam whatsapp Instagram falan galeri ora bura gizlide bişey var mı
20 YorumlaSilinen fotoğrafları geri getirmek için uygulama indirir, hepsine tek tek bakarım. İlla ki sakladığı bir şey varsa oradan çıkar. 😂 Adam saf değil yanına gelirken bütün geçmişi siler, temizler illa ki 😂😂🤪
13 Yorumla- +1 yıl
Neymiş o program yahu :D
- +1 yıl
Tamamdır 😅
İlk sosyal medyalarındaki dm kutularına bakarım. Korkudan direkt numaraya geçemeyebilir ama oralarda rüzgar gibi esiyor da olabilir 😄
Güven olmaz bunlara.12 Yorumla- +1 yıl
Wuhuu🧐 kesinlikle katılıyorum
+1 yılişim olmaz
velev ki bunu yaptım :))
mesajlarına bakarım sanırım10 Yorumla
+1 yılTelefonunu benden saklayan biri değilse bakmam.
Ama saklıyorsa direkt mailine bakarım 😃22 Yorumla- +1 yıl
Vay pe :D
- +1 yıl
Öyle deme mailde neler oluyor bir bilsen 😂
+1 yılGüveniyorsam bakmam o izin vermedikçe telefonuna dokunmam zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam da bakacak olsan mesela :D
- +1 yıl
Galeriye girerim fotoğraflara bakarım mesajlar da olabilir
- +1 yıl
😌😌
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılHer yere sosyal mecralarına, 🤔
10 Yorumla Kurcalamam ki benimkiside kurcalanmasın hiç girmem öyle konulara sonunda ben zararlı cıkabilirim 😆
126 Yorumla- +1 yıl
Hiç merak yok 😒
- +1 yıl
Ne inadı 😅
- +1 yıl
Sende biliyormuşsun bak :D
- +1 yıl
Sen niye ısrarcısın? :D balıkların bu yönünü bilmiyordum. Ayrıca boğaların iyi anlaşamadığı burç mu var 😅
- +1 yıl
Henüz 50 olmadı sanırım :D yemeğimi kendi kendime ısmarlarım ben, yanlış taktikler bunlar
- +1 yıl
Gomis gomis:D cıx cıx cıx
- +1 yıl
Yememmm :D
- +1 yıl
Al işte :D stalk yapmanın hazin sonu
- +1 yıl
“Biz” derken gizli saklı derken? Açıkçası sadece Benim rahatlığım kimsede yok, gizlisi saklısı olamayan benim ben :D alenen 50 kere takip attığını yazıyorum şuraya
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Tüh ya :D
- +1 yıl
Öyle derler 😅
Kimsenin teli i kurcalamam. O kişi ailemden değilse hiç hakkım yoktur. Yani eşim se anca kurcalarim. Sevgili kişisi benim hicbir seyim değil..
WhatsApp bakardım ne dedikodu yapmış diye genelde gruplards dedikodu yaparlar10 Yorumla
+1 yılKurcalamam. Beni aldatacak birisi ben kontrol etsem de aldatır zaten. Benden daha iyisini bulabiliyorsa kapılar açık zaten sgitsin bulsun :D Ben kendime güveniyorum bu konuda
10 Yorumla
+1 yılEğer bir şüphem varsa direk mesajlara, fotoğraflara, gizli dosyalara vs. Bakarım.
Bunu daha önce yaptım ve aldatıldığımı öğrendim. O yüzden şüphe düşerse yine yaparım.10 Yorumla
+1 yılİnsta, wp. Ben bakmak isterim aynı şekilde o da bakabilir eğer bakamazsın derse sıkıntı olur. Yok öyle karı koca arasında özel mözel olmaz herkes herkesin her şeyini bilir bilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek grubuna tahmin edin şu an kimleyim yazar ve hangi kızdan bahsedeceklerini beklerim
22 Yorumla- +1 yıl
Hahah süper ya :D
Cevap sahibi+1 yıl😸
+1 yılTelefonunu benden saklıyorsa eğer direkt sosyal medyasına + rehberine+wp bakarım.
Yok eğer telefonu ortadaysa saklamıyorsa kurcalamam.20 Yorumla
+1 yılGalerisine bakarım, bir yiğit yoğurt yiyişinden belli olur birde sevgili galerisindeki fotoğraflardan
10 YorumlaImeı numarasına, yazılımına felan bakarım heralde. Hadi bir çılgınlık yapıp kamerası nasıl foto çekiyor diye ona bakarım..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kez kurcaladım 17 yılda, bir sevgilisi olduğunu, onunla karşılıklı aşırı samimi mesajlarını gördüm, bitti.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Whatsap, instagram, arama geçmişi , SMS yeri , gogle , galeri diye gider 😀 bu arada hepsinde de bir bkkkkkk çıkar mı demeyin çıkıyor 😅
10 YorumlaEskiden olsa direk galerisine benim gönderdiğim fotoları silmiş mi diye 😏😂
Şimdi bekarım o yüzden kurcalayacak kimsem yok10 YorumlaSanmıyorum öyle bir şey yapacağımı ama bir şeyine bakacak olsam son silinen fotoğraflarına bakardım sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUygulamala klasörlerine bakarım tanışma uygulaması falan var mı diye sonra wp Instagram mesajlar galeri falan diye sıralayabiliriz
10 Yorumla Bana doğru bir davranış gibi gelmiyor güvensizlik oluşturur bu 👍 ama diyelim ki birşeyden şüphelendim ilk meil lerine bakarım
10 Yorumla
+1 yılEn fazla bakacağım Resimler fotoğraflar olurdu. Mesajlara falan bakmam etik değil. Görmemi istemediği aile içi mesajları olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWhatsapp ve arama geçmişi. Annesiyle konuşup konuşmadığına ne konuştuğuna bakardım
12 Yorumla- +1 yıl
Annesiyle? Neden ki?
Cevap sahibi+1 yılÇok daralıyor, sürekli huzursuz edecek şeyler söylüyor ve haliyle de eşimin morali sürekli bozuk oluyor. Ben de oradan ne gibi karanlık düşüncelere itiyorsa çaktırmadan çıkarmaya çalışıyorum…
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Whatsapp engelliler listesine bakarım. her şey orada emin olun.
20 Yorumla
+1 yılSnapchat galiba.. eski sevgilim oradan kızlara yazıp duruyordu o uygulamadan soğudum o yüzden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKamerayı açarım kendime bakarım dertsiz başıma dert açmaya gerek yok
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenım acık ortada. baksın . yanımdkaı olacak kısı ıse zaten o seylerı aşmısızdır.
10 Yorumla
+1 yılBu soru tc kadınına sorulmaz. Drama gerek yok hepimiz çok meraklıyız fakat derde ihtiyacımız yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kurcalayacak olsaydım eğer gelen msjlar bakardım sanırım..
10 Yorumla
+1 yılGoogle chrome oradan da boşanma avukatı numaralarına çünkü saçma bir şey ya
10 YorumlaHiç sevmem kurcalamayı kurcalasamda oyunlarına bakarım girer oynarım 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılWtsap ve insatgram veya başka kullandığı bı uygulama varsa onlara
10 Yorumla
+1 yılİnsta hikaye ve gönderi arşivi
Sessize alınanlar listesi
Mesaj Arşiv listesi10 YorumlaBuna gerek duymam. 😃 Direkt en direkt yöntem. 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten biliyorum kimle ne yazıştığını konuştuğunu vb. her şeyini biliyorum bakmama gerek yok
10 Yorumla benimle ilgili olan konulari arkadaslariyla/ailesiyle nasil konustuguna. uslup onemli
10 YorumlaOndan habersiz kurcalamam. Ancak o yanımda iken öyle göz atarım
10 Yorumla
+1 yılMaillerine, bütün pisliklerinin tek kanıtı orada olur..
10 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman ne ben kurcalarım, nede onun kurcalamasına izin veririm
10 Yorumla
+1 yılGerçekten kurcalamam ve kurcalatmam. Bu özelimizdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoutube chrome geçmişi.. mesajlar. Whatsapp.. şimdi kemal usta diye kaydettiğine bile bakmak lazım bu devirde
10 YorumlaÇok ayıp, telefon falan kurcalanmaz, güvensizlik içerir, yakalanırsan yandın 😱😱
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ben veririm telefonumu gönül rahatlığıyla 😅
+1 yılTarayıcı geçmişine bakardım, detaylı.
23 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ne söylesem sallamış olacağım onun için merak edeceğim bakacağım bir şey olmaz
Hiçte sevmem10 Yorumla
+1 yılbu hayatta yapacağım en son şey olur. ben dersimi uzun zaman önce aldım. eğer aldatıyorsa illaki bir yerden çıkar. onun dışında elimi bile sürüp de kendimi üzmek istemem bu saatten sonra.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma şeylere bakıpta sinirimi hiç bozamam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç adetim değil yapmam
12 Yorumla- +1 yıl
Yahu abi yapacak olsan diyoruz :D
- +1 yıl
Galeriler
+1 yılİçine ghost koyar öğrenirim. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Eh yuh :D
- +1 yıl
Artık kimseye güven yok. :)
KS ye giriyor mu, diye bakarım.🤦
12 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı. 😃
ben hemen whatsapp mesajlarına ve instagram dm lerine bakarım.
21 Yorumla
+1 yılGerek yok görmem gereken bir şey olsaydı o gösterir diye düşünüyorum
10 Yorumlanet whatsappa ve instagram dmlerine başka neye bakılır ki :))
10 Yorumla
+1 yılgüvenmediğim birisine sevgilim veya eşim yapmam eğer ki olmuşsa hiç birşeyine bakmam
10 Yorumla
+1 yılNeden kurcalayayim ki? Bana hic mantikli gelmiyor.
20 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne