10 ayPrensip olarak her hangi bir şahsın telefonu ve ya diğer özel bir şeyi olursa (günlük, yazı ve. s gibi) bakmam, merak etmem. Elime geçse bile bırakırım kenara başkasının eline geçmesine de izin vermem. İnsanın özeli olmalı. Güven, mertlik, ahlak, değerler karşımda olan insanın kendinin bileceği şeyler, kendisine olan değeri, beni alâkadar etmez. Bana değerleri veriyorsa aynı değerleri fazlasıyla alır o kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayİlk önce hangi medyada ne kadar süre geçirmiş ona bakarım sonra da en çok vakit geçirdiği yeri açıp bakarım tek tek. Ardından mailine girip bütün geçmişine ve kayıtlı olduğu sitelere baktıktam sonra telefonu veririm başka bir şeye bakmaya gerek yok zaten. Ama telefon karıştırmak tercihim değildir bu fikri desteklemem de baştan söyliyim.
13 Yorumla
Soran10 ayÇok mantıklı ama nerde süre geçirmiş olayı
- 10 ay
Sen mi bakacaksın yoksa
Soran10 ayYok merak ettim versem nereye bakar😅😅
10 ayGoogle arama geçmişi, telegram kişileri (numara silse bile orada kalıyor numara), mesajların silinen kısmı, fotoğraflar silinen kısım özellikle ekran resimleri, telefondaki kayıtlı şifrelerin olduğu kısım, banka uygulamasında nereye harcama yaptığı, Google Maps zaman çizelgesi
02 Yorumla- 10 ay
Oha ajan 😂😂
- 10 ay
@LordVoldemord 😂😂😂😂erkekler başka türlü yakalanmaz
10 ayHesap sormak veya güven porbleminden ötürü değil fakat mesajlarını okumak isterdim. Mesela diğer insanlarla nasıl bir iletişim halinde, bana davrandığından farklı mı davranıyor gibi şeyleri merak ediyorum. Gözlemlemek için isterdim 😄
34 Yorumla
Soran10 ayZamanla kendini belli eder zate😃😃
- 10 ay
Yok ya, ben kaç senelik dostumu tanıyamamışım. İnsanlar herkese aynı şekil davranmıyorlar
Soran10 ayŞöyle bir söz var bir insanı tanımak için ya beraber ticaret yapacaksın ya da yol gideceksin😁😁😁
- 10 ay
O uzun ve riskli yol. Diğer insanlara olan tavrını görsem de bana yeter 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, bu soru biraz yaramaz bir şey hissettirdi! 😄 Açıkçası, ben böyle durumlarda kişinin özel alanına saygı göstermekten yanayım. Telefonlar gerçekten kişisel ve kimsenin özeline girmemek gerekir diye düşünüyorum. Ama illa bakacak olsam 🤔, muhtemelen fotoğraflar kısmına ya da alışveriş uygulamalarına göz atardım. Belki de bir iki tatlı not yazıp telefonu yerine koyardım. Ama tabii ki şakalaşmak bir yana, güven bir ilişkide en önemli şeydir! ❤️📱
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u 10 ayBir şeye bakmam
10 Yorumla Erkek arkadaşının telefonuna neden bakayım? aldatmak istiyorsa zaten illa ki gizli birşekilde yapmıştır. Emin ol yapan herzaman yapar. Yapmayanda göz ucuyla bile bakmaz yani knka geçen gün bir yere gittim. Kız erkek arkadaşıyla gelmişti tamam mı kız hesabı ödemeye gitti. Başka bir kız geldi oglana numarasını verdi. Çocuk aldı numarayı başka masada oturan başka adama verdi elini suyla yıkadı ~😀😀😀yani bakmayan insan hiçbişekil bakmıyor karakter meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBen evliyim kocama güveniyorum ama ona arada kızlar takip isteği gönderiyor TikTok Instagram gibi yerlerden onları englelliyorum kocamın umrunda bile değil benden başka kızlar zaten telefonundan x hesabını ve Facebooku sildim instayi ve tiktoku silmememin sebebi ise videolarının olması ve galeriye girip yeni fotoğraflar çekmiş mi diye kontrol ediyorum
10 Yorumla
10 aychatgpt geçmişine bakılır neler sormuş neler anlatmış :D beynini okumak gibi bir şey oldu :D
33 Yorumla- 10 ay
@Mùchén zekasalll diyelimmm yeniliklere ayak uydurma 😂
10 aySöylemem, umarım kızlar da söylemezler bilmeyin de yakalanın küpekler 😂😂😂
47 Yorumla
Soran10 ayTaktik ya başımız yanmasın
- 10 ay
Yansın 😌😌
Soran10 ayYa temizlik yaptım da acaba nereye daha detaylı bakar diye merak ettim
- 10 ay
Sevgilinin numarasını verir misin bişey konuşmam lazım sonra hemen silerim 😂😂😂
Soran10 aySen bana söyle Ben gerekli şeyleri ona söylerim 😅😅😅
- 10 ay
😂😂😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı.
10 aySıkça elime geçtiği olurdu, benim de verdiğim olurdu. Bakmak gibi bir huyum yok ve zaten bakmak da suç.
29 Yorumla
Soran10 ayNe suçu ya😅😅😅
- 10 ay
Yazayım. Türk Ceza Kanunu'nda *Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu (TCK Madde 134) ve bakılan şeyin içeriğine bağlı olarak da *Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirme Suçu (TCK Madde 136) ile *Haberleşmenin Gizliliğini İhlal Suçu (TCK Madde 132) kapsamına girer.
Soran10 ayVallahi eğer bir şey bulursa güzel taktik hemen polise veririm tutuklayın bu kadını telefonumu kurcaladı😃😃😃
- 10 ay
Pek taktik sayılmaz. Gerçekten ucunda 1-3 yıl hapse girmek var sonuçta. Başkasının ses veya video kaydını izinsiz almak da suç. Onunki de 2-6 yıl hapis.
Soran10 ayYav o bir şey bulsa bu suçu kafasına takacağını pek sanmıyorum telefonu kurcalamaktan çok beni darp eder🙃🙃🙃 yani şakadı bir yana eğer sevgilimizin karımızın kocamızın telefonunu kurcaladık diye polise gitmekte çok garip olur açıkçası belki yasa öyledir ama bir gerçek var yani
Soran10 ayAvukatmısın
- 10 ay
Sonuçta özel hayatını İhlal ediyorsun. Ben de kendine ait olmayan eşyaları kurcalayanları garip buluyorum. Haklarını bilmek için avukat olmak mı gerek?
Soran10 ayTamamda benim bahsettiğim şey bu değil
- 10 ay
Nedir?
10 ayGüvenmiyorsam zaten ayrılırım telefonuna bakıp kanıt aramam, güvenmediğim halde hala ayrılmamışsam muhtemelen sadece takıldığım kişidir ve umursamadığım için yine kanıt aramam. Yani her koşulda sevgilimin telefonunu kurcalamam.
00 Yorumla
10 aySu yorumlara bak adli sicilden tut mesaj geçmişine kadar bakarım yazmış çoğu kız sizede hasar kaydı yapalım bakalım çoğu değişen parçası mı dersin full boyalimi dersin defalarca takla atmış mı dersin kilometreyi sıfırlanmış mı dersin yok yok
00 YorumlaEskiden, cach klasörüne kadar bakabilirdim. 🤦🏽
Artık eşimin telefonunda sadece ihtiyaç duyduysam saate bakıyorum. Başka hiç bir şeyini kurcalamıyorum. 😂
Geçte olsa medeniyeti öğrendim.00 YorumlaAsla bakmam telefon özel bir alandır. Aldatma vs gibi bir şeyde bulunuyorsa kendisi kaybeder. Onurlu bir kadın ya da erkek eşini aldatmaz. Sevgin azaldıysa ayrılırsın olur biter
10 Yorumla
10 ayBakmam. Kendime güveniyorum ve sevgilime. Tam bir eziklik göstergesi. Güvenmediğin biriyle olma.
10 Yorumla
10 aygörüşlere baktım daaa... kısıtlı sürede hepsine bakmak imkansız ve hepsi mantıklı şeyler insan karar veremiyoooo...
10 Yorumla
10 ayE devletine girer dava dosyası sorgulamaya bakarım
15 Yorumla
Soran10 ayBenim davalarım var sıkıntı o zaman
- 10 ay
Sicili temiz olsun evli olmasın, çocuğu çıkmasın. Soyağacına bakarım ataları nerden diye dkdkd bakarım ama gizlice değil. Sevgilimin edevlet şifresini bizzat alıyorum bakmak için 😂
Soran10 ayGbt sorgulayacak poliste tanıyorsundur sen şimdi😂😂😂
- 10 ay
Amcam polis kuzenim avukat 🙃
Soran10 ayAmca bunun gbtsine bak diyemezsin ki😅😅
10 aySevgilim telefonu elime geçmez, sevgilimin zaten telefonu ne zaman istersem hep elime geçecektir ;)
01 Yorumla- 10 ay
Bir şeye de bakmam o yüzden güvenirim ve o da benim telefonumu her daim eline geçirebilir. Zaten bir kadın/erkek telefonu zorla eline geçiriyorsa ve araştırıyorsa o ilişkide güven yoktur. İliskide her sey açık olmalı.
Gizli Üye(36-45)10 aySevgilimin telefonu elime geçmez, ben de kendi telefonumu vermem.
İspatlayarak güven olmaz..
Mesela "nerdesin konum at " dese kendimi işte gösterip bir cafe de takılmak teknolojik olarak mümkün 😀
00 YorumlaNotlarına , wp da kendisine attığı mesajlara , silinen foto videolara , ve arşivlenen sohbetlere falan filan
01 Yorumla
10 ayWhatsapp, instagram, twitter, google Chrome geçmişi, Gmail etkinlikler ve konum geçmişi hücuuuummmmjdjfjfjjdjfjdjd
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
10 aykesinlikle elime bile almam tamamen şahsa ait bir özel kullanıcı aletidir kurcalamak bana yakışmaz
03 Yorumla- 10 ay
Gay.
- 10 ay
@heiwaomotomeru :D ya ne zavallı bireysin sen ya gay ne la gay ne? bakılmaz senin telefonuna bakılsa hoşuna gider mi? düğme
- 10 ay
:d
Gizli Üye(25-29)10 ayAyarlardan tüm uygulamalara Google gecmisine wp galeri SMS silenn mesaj çöp kutusuna spam lanan yerlere sessize alınan mesaj var mı diye wpte profil fotolarına bazıları erkek yazıp bayan çıkıyor belli olmaz
01 Yorumla- 10 ay
Kraliçe.
- İnternet & Teknoloji konusunda 756 cevap paylaştı.
10 ayHiç kimsenin telefonuna bakmam işim de olmaz..
10 Yorumla
10 ayKimsenin telefonunu karıştırmak gibi bir saygısızlıkta bulunmam :)
12 Yorumla- 10 ay
Gay.
- 10 ay
@heiwaomotomeru terbiyesizlik yapma klavye delikanlısı genç.
10 ayKendime para atarım (şaka) mesajlarına bakacaksam zaten beraber olmayalım
10 Yorumla
10 aySevgilimin telefonu elime geçer geçmez kurcalayacak kadar güvenmiyorsam o adamla işim yok.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 835 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki neden aldığım da önemli bence
10 YorumlaKilit tuşuna basarım bakmama gerekmez güvenmesem sevmem
10 Yorumla
10 ayTekrar gönderdiğim mesajlara bakardım , mutluluk bizim elimizde arkadaşım güven şart 💁🏻
10 Yorumla
10 ayWp Instagram sohbet oyunu varsa ona mesajlar kısmına bile
00 YorumlaSevgilim yok ama olsada kurcalamam öyle bi huyum yok orada masada durur yanı
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 452 cevap paylaştı.
10 ayalsın baksın istediği kadar ben sorun etmem sevgilim yok olsa da karıştırmam.
00 Yorumla
10 ayGeri bırakırım yerine , bir tamam de yallah. Bu saatten sonra kimseyi cekemem
00 Yorumla
10 ayHiçbişeye bakmam. Sevgilim olan kişiye güvendiğim için zaten sevgilim olmuştur. O yüzden bakmam.
00 YorumlaBilmiyorum. Benimkini isterse veririm, tertemiz adamım. 😎
00 Yorumla
10 ayKimlerle konuşmuş ve ne şekilde konuşmuş diye bakarım
00 Yorumla
10 ayB kaç kişiyle yazışmasına.. hayat boyu aradığım orada..
00 Yorumla
10 ayŞüphe duyduğum bir ilişkide bulunmam şayet şüphe duyuyorsam alır telefonu bir yerlerine sokar ayrılırım bu kadar basit
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAceleyle neye nasıl bakılacak. En iyisi birlikte bakmak
11 Yorumla- 10 ay
Kraliçe.
Aklıma hiç bir şekilde telefonuna bakmak gelmez güven duymuyorsam o adamla işim olmaz ki niye telefonunu kurcalayım oda benim kurcalasa büyük sorun çıkartırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİnstagram mesajları whatsap galeri arama kaydi sms mesajları
00 Yorumla
10 ayEn yakın erkek arkadaşıyla mesajlarında adımı aratırım hakkımda konuşmuş mu ne diyerek konuşmuş 🤣🤣😂😂
00 YorumlaHiç bir şeyine bakmam bir alışkanlıktan hava durumuna bakarım bir de abidik gubidik fotoğraf bırakırım galeriye
01 Yorumlaİndirdiği uygulamalar tabiki Google geçmişi👍
04 Yorumla
Soran10 ayGoogle geçmişinde ne bulsan sıkıntı
Soran10 ayMesela bir örnek versene merak ettim😅😅😅
Öyle şeyler varki instagrami mesajı geçin ama ifşa edemeyizz
01 Yorumla
Soran10 ayMerak ettik ya
10 ayTelefonunu kurcalamam güvenmiyorsam ayrılırım zaten
00 YorumlaKarıstıracak kadar güvensiz ilişki yapmam ya
21 Yorumla- 10 ay
Bu yüzden hala bekarsın :D
- İnternet & Teknoloji konusunda 347 cevap paylaştı.
10 ayAnnesiyle konuşmalarına. 😂😂
02 Yorumla
Soran10 ayHiç senin hakkında konuştuğunu sanmıyorum 😅😅
- 10 ay
Konuşmuşlar. 😂😂
Gizli Üye(25-29)10 aysnape bakarim vala ama güveniyom suanda kendisine ben telimi ona verdim tüm kızlari def eti mk dajwfjaıfdkoapokfdwa
00 Yorumla
10 ayEngellenenlere bakarım
03 Yorumla
Soran10 ayEngellemişse bitmiştir belki
- 10 ay
🙃
Soran10 ayAdamın suçu ne sapkın aşığı varsa😃
10 ayGalerinin çöp kutusuna
10 YorumlaNereye bakacağıma şaşırırım haha 😂
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 634 cevap paylaştı.
s 10 ayHiçbir şeye. İstesem alabilirim ama almıyorum
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı.
10 ayHiç bir şeye bakmam.
10 Yorumla
10 ayInstagram yorumlarına
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 10 ayAllah Allah ver arkadan mehter marşını :D
18 Yorumla- 10 ay
Hayır, bana sabır dilemelisiniz :D gördüklerim vahşetle sonuçlanabilir
- 10 ay
Öyle biri sevgilim olamaz zaten 😏
- 10 ay
Arayışta değilim, eyvallah bye.
- 10 ay
Bilmukabele ✌️
Instagram
whatsapp
galeri.
00 Yorumlagalerisini kendimle doldururdum
00 Yorumla
10 ayben her şeyine bakarım :D
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 581 cevap paylaştı. Hiçbir şeye. Ellemem.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
10 ayGaleride silinen fotoğraflarına sjejsj
00 Yorumla
10 ayEngelli listesine😅
00 Yorumla
10 aySevgilim hiç olmadı ki abi
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt