Ben hiç iyi değilim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

sevgilimle iyiyiz bazen ufak problemler olsa da aşıyoruz ama bir sorun var ki bir türlü aşamıyoruz konu buraya gelince yemeden içmeden kesiliyorum. Sevgilimin annesi hasta kas kanseri iş yapınca yürüyünce ayakta falan tüm bedeni ağrıyor yemek karıştırmak için sevgilimden yardım istiyor. Biz evlendiğimizde annesinin kalacak yeri yok maalesef. Ben ilk başta bizimle yaşasın dedim çok mutlu oldu ama zamanla yanlış karar verdiğimi anladım. Sonra dedim ki evimiz bize özel olsun anneni üst katımızda alt katımızda yani yakınımızda bulundururuz. Oda dedi ki 2 ev parası ödeyecek durumum yok ilk başta tamam demiştin neden şimdi hayır diyorsun dedi. Bende anlattım bu ev bize özel mahrem alanlarımız olucak oda dedi ki annem yaşlı sesi soluğu çıkmıyor. Sonra bana dedi ki ANNEM BENİM KIRMIZI ÇİZGİM O HASTA VE ONA BAKMAK ZORUNDAYIM BU İLERDE SORUN OLACAKSA AYRILALIM DEDİ EVLİLİĞİMİZ HÜSRANLA SONUÇLANMASIN DEDİ bu benim öyle kalbimi kırdı ki birde 2 hafta sonra aileler tanışıcak tanıştırmasam mı bilmiyorum. Ben ilişki için kendimden ailemden çevremden feragat ettim onun için 200bin tl kredi çektim gerçekten bu muydu benim hakkım. Nolur yardım edin akılllıca fikir verin arkadaşlar dünden beri yeme içmeden kesildim geceleri yatamıyorum ve aramız 2 gündür limoni

Ben hiç iyi değilim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?