Siz olsanız ne yapardınız bırakmalı miyim?

3 aydır konuştuğum biri var görücü tarzı tanıştık ikimizde 27 yaşındayız 6 kez buluştuk ama bana karşı iyi davranıyor ama bazı tavırlarını yanlış buluyorum benim resmimi buna göstermemişler ilk buluşmaya kız kardeşlerimizle gittik tokalastik arabaya bindik bi dakika şimdi hanginiz zeynep diye sordu 2. buluşma güzel geçti ama 3. bulusmada annelerimizle yemeğe gidelim dedi sonra vazgeçti annemde işten geç çıkıyor 7 gibi onlarda şehir merkezinden geliyor annene paket yaptırırız dedi bende gerek yok annemle yeriz dedim ama çok görgüsüz buldum ve sinirden ağladım birde aynı gün utanmadan elini tutabilir miyim dedi hayır zamanı var dedim henüz sevgili değiliz kafeye gidiyoruz menüyü götürebilirsiniz diyor kahve söyleyip duruyor sade kahve seviyorum diye ondan sonra 4 Haziran doğum günümdü onlar bayram için benim yaşadığım ilçeye geldiler dedesigil oturuyor diye tuh doğum gününe yetisemeyecegiz demişti 8inde buluştuk kafede oturduk bir dilim pastaya mum dikip ufletebilirdi papatya sevdiğimi biliyor alabilirdi kupkuru doğum günün kutlu olsun dedi ve sosyeteden çakma zara çanta almış kız kardeşinin hediye paketinin içine koymuş bu bizim hediyemiz diye bana verdi çok üzülüyorum napacam bilmiyorum köpeğimin yuvasını yıkacaklar diye dedesinden jzjn aldı oraya götüreceğiz dedeside adini koyun diyormuş daha hiç bisey göremedim çay ve kahve dışında ne yemek ne kahvaltı sevgili değiliz o güzelim canım diye konuşuyor oto elektrik tamircisi yani sigara içeceğine bana harcasın yakışıklı çocuk ama çokta bakımsız saçı kıyafeti giyinmeyi bilmiyor
Siz olsanız ne yapardınız bırakmalı miyim?