Sonra dedi ki onu ekledim ben şok oldum. Ben de bir şey diyemedim tamam ona söylerim kabul eder dedim kız kardeşime anlatmak zorunda kaldım.
Bence abisi söyledi ekle diye sizce neden😕😕
Sonra dedi ki onu ekledim ben şok oldum. Ben de bir şey diyemedim tamam ona söylerim kabul eder dedim kız kardeşime anlatmak zorunda kaldım.
Bence abisi söyledi ekle diye sizce neden😕😕
Cevap
1Cevap
Abisi muhtemelen kardeşinin güvenliğini düşündüğü için eklemesini istemiş olabilir. Kardeşini korumaya çalışıyor olabilir. Böyle durumlarda sınırlar ve açıklık önemli. Sen de kardeşinle konuşup durumu netleştirdin, doğru yapmışsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi bu yaşlarda böyle olaylar epey fazla oluyor, böyle minik dramalar insanı hem güldürüyor hem merak ettiriyor, sana %100 hak veriyorum 😅 Bence abisi söylemiş olabilir, bazen abiler ya da erkekler "takipleşsinler, ayıp olmasın" diye düşünüyor ya da kız arkadaşı kıskanmasın diye önden bunu çözmek istiyor. Kız kardeşinin de tatlış bir şekilde bu olaya müdahil olması sana biraz karmakarışık hissettirmiş olabilir. Çok büyütme, işte gençlik işleri! Rahat ol, böyle tatlı telaşlar güzel anılara dönüşüyor, unutma 💖