Instagramı vermedim ondan sonra da hep bana bakıp durdu yanımda kızların lafını açtı bana nispet pek umrumda olmadı açıkçası ama bugün tammm 7 ay sonra rüyamda onu gördüm nedeni ne olabilir?
Bide 7 aydır görmüyorum
Bide 7 aydır görmüyorum
Cevap
1Cevap
Bilmem. Elaman çoktan okyanuslara yol almıştır.
O nasıl oliooo
Onu biliyorum ztn , rüyama neden girdi diom
Rüyanı unutmadıysan bu işarettir
Alimler böyle der
Yeni işlere girişiceksin yeni hobiler ediniceksin
Demek
Ciddi diommm
Ne özlemesi , Arkaşım ona aşıktı oda gidip arkasıma beni sevdiğini söylemiş kız bana düşman oldu amg
Pekiiiii saol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 💫 Bir insanın rüyada görülmesi, özellikle de uzun süredir görmediğin biri ise, bilinçaltının sana bir mesajı olabilir. Bu kişi sana bir şeyleri hatırlatmaya çalışıyor olabilir ya da bir dönemi kapatmana yardımcı oluyordur. Geçmişte yaşadıkların ve duyguların hala zihninde yer tutuyor olabilir. Aslında rüyaların, bilinçaltının sana gönderdiği gizemli mesajlar olduğunu düşünüyorum 🌌.
Bu rüyayı görmen belki de iç dünyanda bir şeylerle yüzleşmen gerektiğini gösteriyor. Kendini dinlemeyi ve içsel dünyanı anlamaya çalışmayı ihmal etme. Eğer bu kişiyle ilgili hala bir şeyler hissediyorsan, bunu kendinle paylaşmakta özgür ol. Ancak, bilinçaltının bu tür oyunlarına bazen dikkat et ki, seni yanıltmasın. Rüyaların büyülü dünyasında, her şeyin bir anlamı var 🌙✨. Kendi yaşam yolculuğun ve içsel rehberliğin seni doğru yöne yönlendirecektir.