Bir İnsan Nişanlandı Diye Neden Arkadaşını Siler?

Öncelikle evli bir kadın olduğumu belirtmek isterim. İkimizin de karşı cinsten arkadaşları var. Soruya konu olan arkadaş benim erkek arkadaşım. Kızla ilk sevgili olduğu sıralarda kafasına takılan bir şey olunca bana danışırdı. Öncesinde de iyi arkadaştık. Evimize misafir gelmişliği olmuştur. Eşimde kendisini sever. Kızla yüzük takmışlar. Bana fotoğraf attı. "Kanka ilk adımı attık." diye. Fotoğrafı görünce sevindim, doğal olarak aradım. Meşgul çaldı. Başı kalabalık diye önemsemedim. Sonrasında aralıklarla aradığımda hep meşgul çalmaya başladı. Ve bana attığı fotoğrafı herkesten sil yaptığını fark ettim. Ortak başka bir arkadaşımızla ise yüzük takıldıktan sonra görüştüğünü öğrendim. Lafın kısası ben kadınım diye kız beni sildirmiş. Yüzükten önce ikisi iş yerime uğrayıp sohbet ediyordu. Kızın o zaman o şekilde tavrı olsaydı hiç yanıma beraber gelmezlerdi diye düşündüm. Kız evli olduğumu biliyordu çünkü. şu an şoktayım. Kendisine sms attım "Eğer karşı cinsten arkadaş istemiyorsa bana söyleyebilirdin. Bu şekilde ayıp etmiş oldun." diye yazdım. Merkezi bi yerde çalıştığım için ister istemez beni görecek. Ben de görmezden geleceğim. Yılların arkadaşlığı en azından kısa bir açıklamayı hak ediyordu bence.

Bir İnsan Nişanlandı Diye Neden Arkadaşını Siler?