Benim için pek de umurumda olmazdı yani yakın arkadaşımsa muhtemelen onun adınıa mutlu olurdum o kadar yani başka herhangi bir tepkim olmazdı hiç bir şekilde.. sadece mutluluklar dilerdim ben kendime bakıyorum sadece zaten. bunun dışında Arkadaşım pat diye evlenirse, tepkim büyük olasılıkla şaşkınlık ve sevinç olur. Şaşkınlık, çünkü ani bir evlilik kararı alınmış olabilir ve arkadaşımın böyle önemli bir adımı atmadan önce benimle bunu paylaşmasını beklerdim. Ancak yine de onun mutlu olmasına ve kararına saygı gösteririm. Sevinç, çünkü arkadaşımın hayatında önemli bir dönüm noktasına ulaştığını ve mutluluğu yakaladığını görmek beni memnun eder. Evlilik, güzel bir başlangıç ve umarım onların hayatında birlikte güzel anılar biriktirecekleri, destekleyici ve sevgi dolu bir yolculuk olur. Elbette, arkadaşımın pat diye evlenmesi beklenmedik bir durum olabilir ve başlangıçta alışma süreci yaşanabilir. Ancak gerçek arkadaş olarak, onu destekleyecek ve mutluluğunu önemseyeceğim. Her zaman arkadaşımın yanında olmak ve onun mutluluğunu görmek beni de mutlu eder.
Ben bunu yaşadım, hatta hiç evlenmeye sıcak bakmayan bir arkadaşımdı ve bana bu haberi bir akşam ansızın vermişti. Dalga geçme deyip güldüm ilk çünkü şaka sandım. Sonra teklif anının videosunu gönderince inanmıştım.
Ben zaten onları atlatırken kötü şeyler yaşadım hem hastalık ağladım baya bir geçti gitti ve hep dedim beni tehdit eden seni etmicek mi sanıyorsun doğruysa söylenenler onu da etmiş etme bulma dünyası ben duyduğumda şaşırmadım çünkü o şoku yaşattığında demiştim bu kız ne yaparsa şaşırmam fedakarlık için pişman değilim o bir imtihandı oda yaptı sonuçta mesela şöyle derdik şahitim olacaksın şarkı söyleyeceksin ya zaten aslında başka çocuk terkedince yumuşadı ama ben istemedim çünkü sen arkadaş olsan derdin beni kaale alırdın şurda 2 yıl var ama o işime yaradı ne yalan söyleyeyim kurtuldum sizden kuzen resmi gösterince o yüzden bana bu hainliği yapıyor çünkü ona kötü şeyler dedim diye intikam alıyor belaya geri dönüyor
Çocukluk arkadaşımın ailesi fotoğrafçı, okul fotoğraflarımızı falan çekerdi. Aklıma geldi geçen Instagram hesabına girdim 4 tane arkadaşım evlenmiş kız isteme videoları nişan fotoğrafları falan var tuaf hissettim.