😓😓😞 niye böyle İşi gücü oluyor yoğun oluyor ama devamlı da böyle bir gün de doğru düzgün konuşamadık bulaşamadığımız günler boyunca hep aynı.. tamam yoğun oluyor işi gücü oluyor devamlı ama bende insanim bulusmadiigimiz günlerde doğru düzgün hiç zaman ayırmıyor artık bende sıkıldım bu durumdan.. bugünde yine şarjı bitti ve uyuyakaldi yine yok. Dun seni cok seviyorum yazdım baktım akşama kadar cevap vermemiş gördü yine tepki vermedi sordum ona özel anlarda deriz mesajlarda gereksiz yere dedi ama insan kalp koyar tepki verir açıklar dedim. Romantikliği de yok zaman ayırması da buluşmalar dışında. En başından beri böyleydi artık bende o kadar bunaldım ki saldım her şeyi😔😔😔😔😔
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayBiliyorum çok aşık olabilirsin ama dünyadaki tek erkek o değil ve sanırım o sana seni sevdiğin kadar aşık değil çünkü vurulan erkek bile tweet atabiliyorken bu devirde bir seni seviyorum yazmak sesli bile 2 saniyesini alacak bir şey değil ayrıca senin üzüleceğini bilerek seni gözetmeyen biri
Bu kadar ince düşünceli bu kadar zarif naif bir kadınken ayrıl demek çok zor çünkü muhtemelen bir sürü şey yaşadınız ve atlattığımız bırakmak insanı üzebilir ama biraz da mantığına aşık olman gerek dışarıdan bakman lazım
Dünyadaki tek erkek o değil muhabbetine girmiyorum ama tek başına olmak da yalnız olmak farklı şeyler sen şu an yalnızsın ve bence bu çok üzücü bir şey böyle bir kadın için0103 Yorumla
Soran11 ayEvet gerçekten yalnızım yapayalnız ilişkiyi tek başıma yaşıyorum o dahil oluyor gibi çok yoruldum bu durumdan anlıyorum yoruluyor günah ama bana da günah kızmıyorum ona bu sebeplerden laf etmiyorum ama o da bunu bilip de gelip dese bu kız beni devamlı bekliyor devamlı gel gitlerime katlanıyor yanımda duruyor neden yani kendine cekiduzen vermiyor kaç gündür konuşamıyoruz ve kaç kere uyuyakaldi dünde öyle oldu ondan önceki gün de öyle oldu
Soran11 ayWp ye girip girip cikti bugün yazmadı dünde aynı şeyleri yaptırır
Soran11 ayBırakmak istemiyorum ama çok yoruldum yaa sevgi de göstermiyor bugün bişey yazdım hiç yani demedi ki yazayım tekrar cevap vereyim neymiş yan yanayken dermisiz neymiş wrarken dermisiz ya zaten konuşamıyoruz ki yani doğru düzgün
Cevap sahibi11 ayBenim de erkek arkadaşım böyleydi sözde müsait olmadığı için yazamadığını iddia ediyordu ve o zamanlar stajyerdi aylar sonra o arkadaşlarıyla tanıştık öğrendim ki gırgır şamata yüzünden yazamıyormuş o kadar kırılıyor ki insan şu an yine aynı yerde çalışan ama arkadaşları yok neredeyse her an yazışabiliyoruz biliyor musun
Ki kendisi dünyanın en işkolik insanıdır yani işinden geri kalanlarak yazmıyor bana önceliği her zaman işi bunu ben de biliyorum
Ama bunu yaşamış ve bu gurursuzluğu tatmış birisi olarak söylüyorum ki sev diye yalvarmak aşırı kalp kırıyor ve geri dönüşü olmayan şeylere yol açıyor Bir kere saygısı azalıyo
Cevap sahibi11 ayHer an yazmak farklı bir şey iletişimde olmak bambaşka bak yaşamış birisi olarak uyarıyorum yanlış anlama ayrılma demek bana düşmez ama bu kadar ince düşünceli bir insana bile isteye kırmak mantıklı değil
Soran11 ayYa molada arıyor 5dk işten çıkışta arıyor ama ben dogru düzgün iletişim kurduğumuzu hatırlamıyorum gerçekten hep kesik kesik az az öyle olunca insan çok yoruluyor devamlı uyuyup kalıyor telefonu kapalı mesela biliyorum çok yorgun oluyor elinde değil ama bende insanim e iş yerinde de konuşamıyoruz zaten ben ne yapayım
Cevap sahibi11 ayBi ömür bu adam çalıştıkça böyle olacak bunu kabul ederek hayatına devam etmen gerek farkındasın di mi
Cevap sahibi11 ayHani bir noktada ben staj olduğu için biliyordum geçeceğini ama seninki bambaşka
Cevap sahibi11 ayHani işin sonunda ne kadar zengin olursa olsun çalıştığıyla hoşuna giden bir restorana gidip tek başına yemek yemek zorunda kalacaksın çünkü o çok çalışmış ve yorgun bir adam
Cevap sahibi11 ayKonu ile evlilik değil hayatımızın bir noktasında birbirinizin ömrüne ortak oluyorsunuz ve o noktada yalnız hissedeceksin kimse de yerini dolduramayacak
Soran11 ayYa aynı evin içinde belki böyle olmaz işler değişir uzaktayız diye böyledir bilemiyorum ki
Cevap sahibi11 ayYa değişmezse
Cevap sahibi11 ayErkek aynı erkektir bunu unutma
Cevap sahibi11 ayEvlenince değişir diye evlenilmez
Soran11 ayAma zaman ayırmıyor güzel sözler söylemiyor ruhumu oksamiyor tek başımayım yani hep böyleydi yine böyle sadece kızdığım zamanlarda azcık soğuk yaptığımı hissettiği zamanalrdankendine cekiduzen veriyor o kadar
Cevap sahibi11 ayAklıma geldikçe yazıyorum kusura bakma çok bölük bölük oluyor ama tam tersi evlilik öncesinde kızın gözü boyanır evleneyim cebime koyayım sonrasında borçlarım sonuç olarak benim eşim oldu muhabbetine döner hani nişanlılıkta verilmiş sözlere inanmayın derler hatta bu daha bu sevgiliyken böyleyse ileride değişeceğini düşünme
Cevap sahibi11 ayBir de anladığım kadarıyla çok büyük beklentileri olan bir kadın değilsin nereden anladığımı sorma lütfen bana benziyosun cldjclsmx
Bu beklentileri bile karşılayamıyorsa ileride değişmesini sen de bekleyemezsin çünkü işin sonunda şu olacak ben hep böyleydim senin kriterlerin değişti deyip sen suçsuz olacaksın
İki güzel söze tac olabilecek bir kadınsın. Güzelim benim özlemiş oy kıyamam dese yetecek zaten bunu bile demekten aciz bir insanla Ömür mü geçer
Soran11 ayAy demiyor yaa 😔😔 gerçekten hiç öyle şeyler soyleyemiyor olsun ona da sözüm yok ama ne bileyim utaniyor alışkın değil diyorum çünkü hiç ilişkisi olmamış bi adam şey yapmıyorum da zamn ayirmamasi dünde aradım baktım uzanıyordu yatağında yazmamis bana seni çok seviyorum demiştim yazmıştım dün öğlende akşama kadar bir tek cevap alamadım o yazdığım şeye insan kalp atar hiç olmadı bisey der sordum dedi ki bunları newaj da değil de özel anlarda diyelim birbirimize e dedim öyle yazsaydin kalp koysaydın en kötü ihtimal
Soran11 ayBirazcık sevilmeye ihtiyacım var o bunu farklı dillerde gösterse de kabul ettim onu o şekilde ama zaman ayirmamasi zoruma gidiyor şahsen vakit ayırsa biraz devamlı uyuyup kalmasa ya da devamlı oraya buraya gitmese tam böyle yükseliyorum güzel şeyler söylemeye bakıyorum uyumuş ortada yok o olmuş bu olmuş diyemiyorum
Cevap sahibi11 ayYa bi kadının gönlünü güzelim diyerek almayı bilmek için büyük geçmişleri ihtiyaç yok ki
Beklentini çok düşürmüşsün milletin kafasına kamyonlarca Gül koyuluyor bir omuz silkmeyle reddediyo millet sen güzelim lafını bekler olmuşsun bsk bu çok yanlış
Yine diyorum ayrıl ayrılma demem ama kendine saygımı çok kaybediyorsun yapma
İlla senin yazmana gerek yok nasıl olduğunu merak eder ya en kötü ihtimalle yemek yemeye giderken yazar ya insan o kadar mı müsait değilmiş ya da ne bileyim tuvalet sırasına girdiğinde eli telefonunu gitmiyor mu bu çocuğun şarjı 5 gün gitmesi gerek nasıl telefonu kapamıp duruyo bunları biraz sorgula
Cevap sahibi11 ayözel anlarda diyelim birbirimize e dedim öyle yazsaydin kalp… [+] buradan sonrasını artık ya tıklasam da açamıyorum o yüzden okuyamadım
Soran11 ayValla bilmiyorum gerçekten dün yazdım işte akşama kadar bakmadı görse de bsey yazmadı o mesajıma ki normalde çok çok az söyleriz bunu o da bende karşılık verip canım mesajlarda söylemeyelim yan yanayken söyleriz dese ya da kalp atsa ne olurdu sanki hiç görmemek nedir
Cevap sahibi11 aySen kafanda kurdun bir karaktere aşıksın bence ve onda olduğna ikna olmsta çalışıyorsun ama bence birax durulup dışardan bakman gerek
Dediğim gibi insan en kötü ihtimalle müzik dinlerken değiştirmek için bile görürdü o mesajını
Savunma sanayide çalışıyorum ve telefonla girmek normalde yasak o kadar katı bir yerde ve ben nasıl yazabiliyorsam herkes yazabilir gözüyle bakıyorum
Seni cepte görüyor bence senin yükseldiğinin farkında olduğu için gitmeyeceğinden emin davranıyo olabilir ve bu evlilikle düzelmez gibi
Evliliğe geri dönüşü olmayan bir yol olarak bakmıyorum ama sevgililikten dönmek daha kolay benim gözümde o yüzden iş işten geçmeden daha da zorlaşmadan net bir karar vermen gerek bence
Soran11 ayTelefonu eski ondan hemen bitiyor da eve geldiğinde taksin arabada taksın her zaman kapanıyor ulaşamıyorum aradığımda 10 dan beri yok kapalib
Cevap sahibi11 ayYa hem mesajda çok aşık olsun hem de yüz yüze niye birinden birini seçmek zorunda bırakıyor seni
Cevap sahibi11 ayKadın ilgiden beslenir farkında değil sanırım ama bir noktada aklını yitirirsin çünkü arkadaşlıktan farklı bir şey ilişki ve o olmadığı sürece hayatın tam olmayacakmış gibi hissediyorsun kendine saygısızlığın artıyor ve toparlayamıyorsun bir noktada fark ettiysen evde oturup onu bekler bir pozisyona düşmüşsün bunu kabul etmemen gerek
Cevap sahibi11 ayTam tersi onu beklemediğini bilmeli ve o geldiğinde bazen senin olmaman gerek her zaman orada olduğunu bildiği için bu kadar rahat olsbilir mi
Soran11 ayİş yerindeyken zaten hiç konuşmuyoruz yaa mesajlasmiyoruz molada arıyor 5 10 di dediğim gibi akşam çıkışta arıyor bak bunları düşünüp yapıyor ama akşamları çıkışta ben her zaman müsait olmuyorum genellikle müsait olmuyorum hatta akşamları müsait oluyorum genellikle o ea geç arıyor geç arayınca da uyuyup kalıyor az konuşmaya ya da şarja takayım diyor uyuyor
Cevap sahibi11 ayHakkını yemeyeyim diye olumlayarak anlattığın şeyler her ilişkide olması gereken şeyler bunlar sana sunulmuş bir nimet değil bence bunun farkına var önce
Cevap sahibi11 ayDediğim gibi ayrılmaktansa dışarıdan bir bakıp sorunu çözmeye odaklanman gerekiyor bence eğer sevgisinden eminsen
Cevap sahibi11 aySeni sevmiyordur diyemem çünkü en başından beri böyle diyorsun ve bir noktada sevmediğin biri sürekli sen niye iletişime geçmek istedin de bir noktada patlardı bu çocuk sevgisinden yana bir şüphem oluşmadı o yüzden
Soran11 ayAy evet hep onh bekliyorum evdeyim falan ne bileyim çok üzülüyorum böyle yapınca da gerçekten çok üzülüyorum hayır millete bakıyorum kız arkadaşlarına adamın başının etini yiyorlar adamlar onlara yaranamiyor ben kızmıyorum laf etmiyorum devamlı ihmal ediyor ben onun yerinde olsam hana böyle davranan birini kaybetmek istemezdim
Soran11 ayDışarıdan nasil bakicam
Cevap sahibi11 aySevgilinin karakterini incelemen gerek ya
Soran11 ayOnu nasil yapacam
Soran11 ayAz çok biliyorum huyunu
Cevap sahibi11 ayBenim ilişkimde de öyle oldu
Ailem yine gidince çok fazla aktif tam olmuyordu hal öyle olunca da onu bekliyordum fakat o benden büyük ve çalışıyordu daha çok gözüme batıyordu bu sefer de çünkü ben bomboşum her bildirim o mu diye bakıyorum ama o benden gelen bildirimi sağa kaydırıp susturuyorduk sinirim bozuluyordu sonra yavaşça sadece kendime saygımı arttırdım örneğin o yazdığında çalışıyosam bırakmıyodum dışardaysam eskiden yazardım artık tamamen boş olana kadar dönmemeye başladım
Dediğim gibi bunlar asla senin hayatına taktik olamaz çünkü ilişkiler taktiklerle ilerlemez ama şu şekil ilerler eşit olmanız gerek
Yani illaki çok yüksek ya da çok düşük olması değil de eşit olmanız önemli yani ikinizin de ilişkiye eşit miktarda zamana ayırması ikinizin de kendine eşit miktarda zaman ayırması eşit miktarda istemeniz gerek
Bu eşitlik bozulduğundan kaynaklı zaten kavgalar çıkıyor arz talep dengesi şaşıyor
O yüzden dediğim gibi sevgisinden şüphe etmediğim için ayrıl demiyorum ama adam etmen lazım böyle de kabul ederek ilerleme sakın yol yakınken konuşmanı tavsiye ederim
Cevap sahibi11 ayBilerek açtım hesabımı her zaman yanındayım taktik veremem dediğim gibi başkasına ilişkisi hakkında konuşmak bana düşmez kimseye düşmez ama dinlerim seni her an güzelim
Cevap sahibi11 ayNe yaparsan elden gideceğini hisseder
Cevap sahibi11 ayBi dakşka me oluyoruz ne zaman der
Soran11 ayBilmiyorum dün 10 bucuktan beri uyuyor yani anlayamadım gerçekten hala telefonu kapalı
Soran11 ayNe diycem ne konusucam peki
Soran11 ayTeşekkürler
Cevap sahibi11 ayBence önce bi süre sen de onu umursamamaya başka o sana adım atar ve dengeye gelirseniz huyu bu seni kaybetmek istemiyo deriz ama oldu da hala inatla uzak duruyosa direkt sana yetmediğinden bahset. Bu lütufmuş gibi bunu sana sunamayacağını ve her ilişkide her kızın böyle şeyler yaşamaya hakkı olduğunu sapığı değil de sevgilisi olduğunu belirt. Eğer vakit ayıramayacaksa ne diye sevgili oldu hani. Senden daha çok banka arıyo falan de hatta coenxşsöx
Soran11 ayYanlış anlamazsan kaç yaşındasın yaa dün 10 dan beri yazmadı telefonu kapaliydi uyumuştu çok yorulmuş bugün 11 buçukta kalktı tm iş yerinde çok yoruluyor anlıyorum da ben ne yapayım insan değil miyim ben yaa gerçekten insan değil miyim çevresi akrabası eşi dostu herkese koşturuyor mesela tamam mı bugün sadece 10 dk konuştuk yine kalktı gitti yazicam ariycam diyor da hiç zannetmiyorum yine geç arayacak 7 de8 de
Soran11 aySicacam ağzına da sabrediyorum cidden
Cevap sahibi11 ayKavga edince haksız olursun hep böyleydim der öfkesine yenik düşer hak ettiğimi vermiyorsun muhabbeti yap bence
İsteklerin abartı şeyler olmadığından bahsetmen gerekiyor yani eniştesini bulduğu vakti nasıl aşkına bulamaz ya ckdndlsm
Soran11 ayNe eniştesi anlamadım yok yaa ben çok sinirliyim gerçekten hep böyle hep böyle bir gün de tutmaz mı arkadaş yaa bir gün yaa susuyorum bir kere kızmadım ama yeter bu nedir böyle yaa
Soran11 ayBıktım usandım artık
Soran11 ayÖyle derse de desin çokta umrumda sanki
Soran11 aySohbet yok muhabbet yok ilgi alaka yok güzel iki söz yok bune yav
Cevap sahibi11 ayEvet işte bunlar nimet değil balım kıymetini bilsin elbet çıkar böylesi
Diyorum ya kapına hediyeler yollarına güller beklemiyosum sakin bi lütuf gibi görmesin bu ilişkide olması gerek sevgi olduğunda kabul ederek girdiği bi şeydi buu
Soran11 ayÇok sinirliyim çok yaa gerçekten böyle çok sinirliyim
Cevap sahibi11 aySakibleşip yüz yüze konuşmayı trklif etmen gerek balım..
Soran11 ayBugün kına vardı sabahtan beri konusamadik ara ara aradı 5 dk lik o dur
Soran11 ayAramıştım onu meşgule attı mesaj attım cevap vermedi birkaç kere wp ye girip çıktığı halde bana yazmadı su saat oldu da
Cevap sahibi11 ayAy bu ne ya bu kadar mı değersizsin gerçekten gözünde
Cevap sahibi11 ayBen bile sinir oldum şu an böyle nereye gidecek soğumuş mu sevmiyo muymuş ne bu hareketler
Soran11 ayBilmem uyudun mu falan yazmıştım girdi birkaç kere wp ye yazmadan çıktı aramıştım o an konuşacak durumda değildi meşgule attı da sonra yazdık işte birbirimize
Soran11 aySohbetten çıkıyor ikidebir yani o saatte gelmiş full dikkat benimle ilgilenmesi gerekirken yapmıyor
Soran11 ayGönlümü almaya çalıştı baya işte ama söyledim ona hiç oncelik vermiyorsun hiç konuşamıyoruz dedim
Soran11 ayŞimdi tam kina vardi ama akşama kadar yani gece geldiler
Cevap sahibi11 ayÖzelden konuşalım mı
Cevap sahibi11 ayÇok bunaltmış bu durum seni gerçekten kıyamıyorum. Hiç tanımıyoken ben görmezden gelemiyoken o nasıl geliyo onu snlamaya çalışıyorum ya
Cevap sahibi11 ayWp ye girip kime yazmış da sana yazmamış ya da gecenin bi vakti sohbetten çıkması gerektirecek ne olmuş.
Normalde bu tür şeyler garip değil ama bu konu senin içinde bu kadar hassasken biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi
Soran11 ayAyy Allah korusun wpden kimseyle konuşmuyordur demi ya Allah muhafaza ne bileyim dün farkettim işte normalde de acaba giriyordu da ben mi farketmedim ki en son bayramın dördüncü günü buluştuk yanımdaydı telefonu bırakıp hatta dönerciyw girdi 10 dk gelmedi ne bileyim
Soran11 ayAllah muhafaza yaa
Soran11 ayValla gece girdi birkaç kere yazmadan çıktı sonra sohbetten çıkıyordu ara ara sonrayazyordu belki bi yakiniyla yazisiyordu bilemiyorum
Soran11 ayİşte orada sinirlendim çünkü zaten o saatte gelmişsin yani bana yazsana sohbetten çıkıp durmasana öyle değil mi
Cevap sahibi11 ayYok kız adamın sana vakti yok başkasına olmaz da kime yazıyo sana yazmadan çıkacağı kadar meşguliyette
Aldatıyo olsa dikkat eder bunlara metsk etme
Soran11 ayNeye dikkat eder Allah korusun Rabbim düşmanımın başına vermesin aldatilmayı özelden yazarım sana
Cevap sahibi11 ayBen çok pişmanım affettiğime
Bak hala aynı şeylerdeyiz 2.5 sene geçti
Ben mutsuzum sen olma diye uğrlıyorum canım
Cevap sahibi11 ayBaşından konuş sonrasında düzene girmiyo hayatım. Umarım çok çok mutlu olursun bu hislerden kurtulursunuz
Soran11 ayBurclariniz ne
Cevap sahibi11 ayBen başak o kova
Soran11 ayNeden pişmansin ama nasipse bir şekilde oluyor biliyor musun ağzım kapanıyor oluyor
Soran11 ayAyyy Allah yardımcın olsun yaa
Cevap sahibi11 ayBen değiştiğini idea ediyoken bugün 6 saattir yazmayınca iyi misin yazdım
Ya nolcak sabah gunaydin yazmisim isim var işte
Diye bi mesaj aldım :)
Soran11 aySen başak o kova çok zor kovalar gerçekten zor bence hava burçlarından en zoru sanki
Cevap sahibi11 ayBu kalp kırıklığı geçmiyo da ne de sen ondan vazgeçebiliyosın
Soran11 ayCanım bak eğer ki sen kızdığında kestirip attirmaya çalıştığında eğer ki peşinden gelmiyorsa eğer ki gönlünü almıyorsa yanj o şekilde devam ediyorsa kendini düzeltmek adına çabası yoksa bitir
Cevap sahibi11 ayNasipse olur diye zorlama brlki nasibindeki o değildir hayatım çok mutlu olacağın yolu seçmeye odaklan vazgeç syrıl fslan demiyorum ama böyle istediklerin karşılanmıyoken de ilerlemiyo o ilişki hep bi yanın eksik kalıyo bi ömür bunun yükünü kaldıramaz duyguların..
Soran11 ayGeçmez ilgisizlik en kötü şeydir seni orada bekleyen üzerine düşen bir kadın var demi neden yani bunu yaparsn neden
Cevap sahibi11 ayAmaan iki işkolikle başımız dertte işte fkdmcşdm
Soran11 ayYok ondan değil tabiki de ama şunu demek istedim bazen affetmeyecen şeyleri affeediyorsun göz yumuyorsun ama sen bile sasiriyorsun kendine nasıl yaptım bunu diye ama yapmış oluyorsun yani Allah bazen nasip edince gözünü dilini bağlıyor engel olamıyorsun gerçi kafayı fa kullanmak lazım ama işte sevgilim de aslında iyi bir adam gerçekten gönül almasını biliyor bazı sıkıntılı huyları olsa da o yönden cabasi var Hee bende devamlı kızan biri değilim belki ondandır gönlümü alması alttan almasi vs diğer türlü olsaydım belki de ugrasmazrı o kadar benimle
Soran11 ayValla bunun yükseleni başak
Soran11 ayTam işkoliik yerinde durmaz
Cevap sahibi11 ayAy hadi hayırlısı umarım sorunlarınızı aşar çok çok mutlu olursunuz balım
Cevap sahibi11 ayGelişmelerden haberdar ett
Cevap sahibi11 ayBenim hem burcum hem yükselenim Başak ama erkek arkadaşım daha işkolik
Bu işlet çok burçlara bakmıyor yani
Soran11 ayHaklısın seninde konuşmaya ihtiyacın var konuşalım istersen güvenebilirsin yani anladın mı seni gercektne sevdiğine inaniyormusun
Cevap sahibi11 ayBilmem bi yerden sonra vazgeçiyo insan çabalamaktab saldım brn beybim merak etme düşünmen yeter 🌸
Cevap sahibi11 ayBenim ilişkim bitti umarım senin için de en hayırlısı olsun :)
Soran11 ayNee neden bittiii
Soran11 ayBenim yazdıklarım etkilememistir inşallah
Cevap sahibi11 ayYok canım zaten hep dedim ya ben mutsuzum sen olma diye
Cevap sahibi11 aySakın sorumluluk hissetme
Soran11 ayAy ben sebep olduysam çok üzülürüm ya
Cevap sahibi11 ayGerçek senep olanlsr üzülsün canım sen dert etme sadece nedense seninle paylaşmak istedim aptallıktı kusura bakma
Soran11 ayYok da bende pek bisey demedim aslında bi kere yorum yaptım ayrılacağını dusunmedim
Cevap sahibi11 ayYok kız zaten bizim ilişki uzun süredir kötüydü seninle hiçbi ilgisi yok sadece diyorum ya sebepsiz yazdım sana durduk yere tekrardan kusura bakma olur mu rahatsız ettiö seni de
Soran11 ayYa yok ne rahatsız etmesi öyle düşünme
Soran11 ayHakkında hayırlısı olsun eğer ki cabalamadiysa bitsin diye iyi ki bitmiş
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğumuştur
06 Yorumla
Soran11 ayHep böyleydi değişmedi
Soran11 ay1 sene olmadı daha
Soran11 ayNe diyosun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Resmen içini dökmüşsün, baya haksız hissetmişsin, üzgünüm bunu yaşadığın için. 🌧️💔 İnsanın sevildiğini hissedememesi cidden yıpratıcı. İlişkilerde iletişim ve gösterilen ilgi çok önemli, sadece arada bir buluşmak yetmiyor. Kendini değersiz hissettirmesi hiç hoş değil. Bunu sevgiline açık ve sakin bir şekilde tekrar anlatmak iyi gelebilir. Duygularını bastırmadan konuş bence canım, hep sen ilgilenen taraf olmak da aşırı yorucu. Sen harika birisin, kesinlikle daha iyisini hak ediyorsun! 🦋✨