Buluşmadan buluşmaya yetiyormuş zaman bize öyle diyor ama bana yetmiyor hafta da bir kere buluşuyoruz. Yine arıyor soruyor ama öyle çok konuşamıyoruz ki 😔😔😔 hemen yatıyor biraz konuştuktan sonra hemen yatıyor işte
3 gü
Cevap
0Cevap
Sizin ilişkinin gemisi su alıyor maalesef
En başından beri böyleydi değişmedi ya
Niye uyum olmadıki hiç
Bana zaman ayirmamasinin uyumlu alakası ne mi
Uyumla
İnsan şunu istiyor ilgi göstersin ben kapatmak istesem de o kapatmasin konusmak için ısrar etsin erkek sevdiğini nasıl belli eder ki hani cepte görüyorlar biraz kızınca üstüme düşüyor yüz verince ayni
En başından beri böyle dedin için diye sordum tabki haklısın üzerine titremesi merak etmesi lazım yani senden sorun oldunu düşünmüyorum
Balik burcu yükseleni başak bununla alakası var mıdır sence
Evet yaa gerçekten çok sinir bozucu insan sevildiğini hissetmek jstiyor ama daha önce sevgilisi olmamış 30 yaşında sevgilim bilmiyor işte ne yapacak ne olacak diye
Sıkılmış belliki
Hep öyleydi yaa bu
Bilemiyorum ask değer vermiyor gibi çabasız erkek daha uzun sürmez insan sevdiğini görmek istemez mi
Evet gerçekten çabası yok o konuda balik burcu halbuki demek ki beceremiyorum ben bu işi
Sen değil o benim eskiside 2 saatlik yolu 5 dk görmek için mi falan gelicem diyordu ki sürekli ben gidiyordum 5 dk olsa gidiyordum hiç şikayette etmedim ne zorluklarla gidiyordum ama onlar gibi olman gerekiyormuş demekki nasıl istiyorsa öyle davran sende
Senin burcun ne
Oğlak
Ya bende ailemle çok sıkıntı yaşıyorum izin alma konusunda bak sevgilim jyi kötü diyemem ama bulusmadigimiz günlerde fazla konuşamıyoruz molalar da arıyor bak bir şey demiyorum telafi ediyor kendisini özür dilen biridir ama bende yormayan biriyim anlayisliyim ona karşı fazlaca anlayisliyim akşamları en rahat konuşabileceğimiz zamanlar konusamayinca zoruma gidiyor
Şey istiyor insan ısrar etsin ben değil o desin konuşalım kapatma özledim o üstüme düşsün öyle istiyor ama yok
Uykun var mi dememe kalmadan var deyip yatıyor
İstersen sende biraz çek kendini nasıl davranıyor öyle davran konuş üstüne düşme çek biraz kendini sende meşgul gibi görün o neden böyle davranıyor diye düşünsün o biraz üstüne düşsün özlesin
Onu yaptim bir ara baya şey oldu bana sasirmisti eskisi gibi degildim ya hakkını yemiyim ben kizdigimda kendisine geliyor hemen düzeltiyor kendini ama işte
Sevgilinin burcu neydi
Ikizlerdi o da hep ben gittiğim dd geliyor dank ediyor kafasına
Bende ikizlerim
Niye bu erkekler böyle ben anlamıyorum valla ya
Sevmiyorlar mi da böyle gerçekten anlamıyorum hayır bak hakkını yemeyeyim iyi ama bu biraz da benden kaynaklı ben ona karşı yıkıcı olmadım yapıcı oldum hep sabırlı oldum eğer cazgir olsaydim hep üstüne gitseydim bekki bir zaman sonra beni kaaleye almamaya başlardı şu an kizdigimda yine toplamaya çalışıyor işte de
Simonlar hiçbir şeyi hak etmiyor adam gibi sahip çıkamıyorlar sevgilerine
Simon ne demek
Valla biri beni sevse istese varya elimden gelen her şeyi yaparım onun için
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, seni anlıyorum 💔 Zaman ayıramayınca insan kendini yalnız hissedebiliyor, kalbinin yarısı eksik gibi oluyor sanki. Bazen yoğunluk olur, yorgunluk olur ama iki gönül bir olunca “yetmek” diye bir şey olmamalı, değil mi? Özlemek tatlı da bi yere kadar! İlişkide iletişim şart, bence tatlı dille hislerini anlat, belki de farkında değildir üzüldüğünün. Birlikte çözümler arayın, ‘biz’ olmanın tadı başka çünkü! Sarıldım sana, aşk kadınından kucak dolusu enerji 💖✨