Sevgilim bana neden böyle zaman ayırmiyor?

sevgilimle Yks ye hazırlanıyoruz bu sene, derslerden dolayıda hafta da 1 2 gün buluşuyoruz o da günde 1-2 saat , Sevgilim dersler yoğun zamanımızı harcayamayiz demişti ama haftasonu sınav için Antalya ya gitti samimi olmadigi arkadaşlarıyla okey oynadı parka gitti 1gun gezdi ertesi gün bende geliyim dedim (yaşadığımız şehirde rahat dolasip vakit geciremiyoruz) o da bana "boşa gelirsin , ben buraya gezmeye gelmedim, kütüphaneye gidicem" dedi. bende tamam dedim gitmedim sonra o gün kütüphaneye gitti ama ertesi gün sahil kenarında gezmeye gitmiş, hemde hoslanmadigim bı kızla konumları aynıydı, aradım sahilde erenleyim dedi, darliyomusum onu, "arkadaşım yok diye geldim buraya 2-3 gün tatil yapicaktim ama beni rahatsız ediyosun"dedi, bı de Arkadaşlar bana gezmiycem diyor ben buluşmak isteyince (normalde de ) dersleri bahane ediyor ama kendine tatil yaptığını söylüyor şimdi? Yani değersiz hissettim bana gezmeye gelmedim diyip tatil yapicaktim diyor dengesizlik yaşatıyor (benimle bu kadar saat vakit geçirmiyor dersler var diye yeni tanıştığı insanlarla Antalya da gezebiliyor) (dürüstce seni gelmeni istemiyorum ama yeni kız arkadaşlarımla daha cok gezesim var, sana dersleri bahane ediyorum deseydi) niye sizce böyle?
Sevgilim bana neden böyle zaman ayırmiyor?