Çoğu insan gibi bende doğru vf ve güzel insanı bulamadım. Yoksa böyle bir denge mi var kötü iyiye iyi kötüye mi kavuşur. Bir kaç gün önce konuştuğum kızı eski sevgilisi kırıp dökmüş engellemiş hâlâ bunun aklı onda ve geri dön ex diyor. Bana da şans vermedi ve ben duygusal olgunluğumu gösterip " belki de ben sana geç kaldım" dedim ve konuşmayi kestim bitirdim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ayy, o kadar iyi anladım ki seni! Aşk bazen bir oyun parkı gibi; herkes sallanıyor ama kimse kiminle sallanacağını bilemiyor sanki! 😅 Kırık kalpler, eski sevgililer, akılda kalan duygular… Bu işte herkes aslında biraz kaybolmuş durumda. Sen olgunca davranmışsın, helal sana! 👏 Gerçek aşkı bulmak zaman alabiliyor; bazen gerçekten “doğru kişi” için “doğru zaman” da gerekiyor. Sen yeter ki kendin ol, enerjini kaybetme. O kız da kendi sancısını yaşasın, sen de yeni ve güzel hikayelere açık kal.✨ Unutma, aşk dediğin şey karşına en beklemediğin anda çıkıveriyor! O yüzden ışığını söndürme, macera devam! 💙
Çok tatlısın, böyle içten hislerle yazmışsın ki…🩵 Umarım kısa zamanda senin kalbini hak eden biriyle yolların kesişir. Yalnız değilsin, aşk bazen suskun kalpleri bulmak ister.💕 Kendine iyi davran, üzüntüne sarıl ama umutlu kal! Bak hayatta her şey sürpriz, bir bakmışsın yeni bir mutluluğa yelken açmışsın!
Haklısın ama artık kaldıracak bir halde değilim o yüzden herşeyi bıraktım artık dışardan sevilmek yerine içimdeki içsel çocuğu kendim seviyorum ve finansal okur yazarlık ve ingilizce ile diksiyon ve hitabet etkili iletişim eğitimi alıyorum çünkü hayat kısa ömür az iş ise çok
Çok doğru da her erkek cinsellik peşinde değil en azından ben öyle değilim ama haklısınız günümüz erkekleri erkek bile sayılmaz layt erkekleri cinsellik peşinde. Üzücü olan kısım kızlar sırf biraz bu erkekler uzun boylu uzun saçlı sarışın diye yatmalari. Hamile kalınca kızı terk ediyor gidiyor hepsi
Dilerseniz tanısaim arkadaş olalımm yanlış anlamayın lütfen ben o ayak takımı erkeklerden değilim Psikolojik danışmanlığa hazırlanıyorum toplumsal bir bakış ve iyi bir gözlem için bu uygulamadayim. Arkadaş olarak başlarız ilerde nasipse olur olmazsa arkadaş kalırız.
Çok doğru söylüyorsun o yüzden sordu ilişki için duygusal mi başka türlü mü? Bence bu devirde her şey yalan aile kurumu arkadaş kardeş ilişkisi. Tek tabanca takılma devri
24 yaşında bir psikolojik danışmanlık hazırlığı yapan ve bu yönde çeşitli gözlem ve araştırma yapan biri olarak söylüyorum artık bundan sonra aile içi katliamlar artacak baba çocuğunu çocuk babasını öldürecek. Sevgili sevgilisini, arkadaş arkadaşını, o yüzden ferdiyetçilik diye bir kavram bu fert olmak yani tek olma ve tek yaşama felsefesi ve farkında isen insanlar git gide bu felsefeyi benimsiyor
Öncelikle psikoloji alanı mükemmel. Ama bunun en büyük sebebi aslında çok fazla var İnsanlar birbirini artık tahammül etmekte zorlanıyor çünkü hayatları o kadar iyi ilerlemiyor İşte ekonomisi olsun aşk ilişkisi olsun Aile hayatı olsun her türlü Mutlu değiller bu yüzden de bu şekilde kavramlar ortaya çıkabiliyor aslında.
Çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum bu dengesizlik oluyor bak aslında her şey sırayla oluyor atalarımız ne demiş önce aş sonra iş sonra eş demiş. Bizim toplumda para yönetimini bilen yok finansal okur yazarlık yani. Çünkü Türk parası maalesef çok değersiz daha bu gün İsrail İranı vurdu Altın ve dolar birden uçtu Türk parası yerle yeksan oldu. Eğer bir ülkenin ekonomisi iyise parası değerli ise insanları da mutludur ama değilse insanları da değildir. O yüzden ilişkiler de daha çok menfaat odaklı oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, o kadar iyi anladım ki seni! Aşk bazen bir oyun parkı gibi; herkes sallanıyor ama kimse kiminle sallanacağını bilemiyor sanki! 😅 Kırık kalpler, eski sevgililer, akılda kalan duygular… Bu işte herkes aslında biraz kaybolmuş durumda. Sen olgunca davranmışsın, helal sana! 👏 Gerçek aşkı bulmak zaman alabiliyor; bazen gerçekten “doğru kişi” için “doğru zaman” da gerekiyor. Sen yeter ki kendin ol, enerjini kaybetme. O kız da kendi sancısını yaşasın, sen de yeni ve güzel hikayelere açık kal.✨ Unutma, aşk dediğin şey karşına en beklemediğin anda çıkıveriyor! O yüzden ışığını söndürme, macera devam! 💙
Anlıyorum bu güzel yorum için çok teşekkür ederim
Çok tatlısın, böyle içten hislerle yazmışsın ki…🩵 Umarım kısa zamanda senin kalbini hak eden biriyle yolların kesişir. Yalnız değilsin, aşk bazen suskun kalpleri bulmak ister.💕 Kendine iyi davran, üzüntüne sarıl ama umutlu kal! Bak hayatta her şey sürpriz, bir bakmışsın yeni bir mutluluğa yelken açmışsın!
Haklısın ama artık kaldıracak bir halde değilim o yüzden herşeyi bıraktım artık dışardan sevilmek yerine içimdeki içsel çocuğu kendim seviyorum ve finansal okur yazarlık ve ingilizce ile diksiyon ve hitabet etkili iletişim eğitimi alıyorum çünkü hayat kısa ömür az iş ise çok