Teşekkürler KS
Gerçek aşkı bulmak günümüzde imkansız mı?
Teşekkürler KS

Gerçek aşklar hikayelerde kaldı şimdiki aşklar 1 hafta evlilikler bir sene olmuş sorsan herkes seviyor ama baktığında herkes aldatıyor ayrılınca büyük acı yaşadığını söylerler güzel/yakışıklı birini görünce acıda bitiyor bir önceki aşkta kimse bu devirde bana gerçek aşkın olduğunu iddaa etmesin sadece kendini kandırmış olur..
Gerçekler üzer
🤷♂️🤷♂️
Gerçek aşkı bulmak imkansız değil aslında. Ama yazdığım iki yanlışı yapmamak gerekiyor.
1- İnsanlar artık çok aceleci ve birbirlerini tanımadan daha çok görsel şeylerle hareket ediyorlar. Sanki kavun alıyormuş gibi dış görseline bakarak hareket ediyorlar. Sonra da kabak tadı çıkınca insanlara güvenmiyoruz diyorlar. Acele etmeyin, bir insanı en azından eş olabilecek kadar tanımak minimum 2 yıl alır.
2- Bencil bir kuşak geliyor. Sevginin ben değil biz olmaktan geçtiğinin farkında değiller. Ben yine ben olayım ama o ben ne istersem yapsın-bana göre davransın- şeklinde kendinden en ufak taviz vermeden ilişki yürütmek istiyorlar. Bu imkansız bişey. Orta noktada buluşmayı bilmiyorlar. Bu durumda da zaten kökleri sağlam atılmamış aşklar bir anda nefrete dönüşüyor.
Mümkün ama iğne ile kuyu kazmak gibi.
EİG için teşekkür ederim.
Bu zamanda evet zor ya. Kimselere güvenilecek gibi değil.
Tünaydınn💕😊
Cevap
20Cevap
Gerçek Aşk bu yüzden güzel, çünkü zor bulunuyor ama gerçek oluyor işte. Ama eninde sonunda buluyorsun, imkansız değil
İmkansız olduğunu düşünmüyorum. Benim hâlâ umudum var, sadece zaman doğru değil..
Birgün doğru kişiyle aşkı yaşayacağım..
Ah şu şarkıyı da paylaşmak istiyorum, içimden geldi.
Benim hâlâ umudum var,
İsyan etsem de istediğim kadar,
İnat etsem bile bırakmalar sahibim var..
Bıraksam kendimi şöyle,
Bu da geçer gülüm, yaşamana bak,
Alınacak dersler var, sorulacak sorular..
Bu da geçer gülüm, bizden bu kadar..
Aşkı bulmak imkansız mı diye soruldu ya..
Ah bu şarkıyı da paylaşmayı düşünmüştüm fakat şarkının sözleri aklıma gelmemişti..
Şayet paylaşmazsam ukte kalır içimde..
En güzel aşkı bulacaksın,
Bir akşam üstü onunla karşılaşınca,
Aşkı bulacaksın onunla..
Göz göze gelince yüzün kızarınca..
Bir anda kalbin tutuşacak,
Elin ayağın dolaşacak,
En güzel aşkı bulacaksın,
Güneş batarken onunla karşılaşınca..
Aşkı bulacaksın onunla..
Bir şeyler söylemek için dilin tutulunca,
Her taraf aydınlık olacak,
Ve gözlerin kamaşacak..
Bu ne biçim iştir diye bana sorma,
Her ne halin varsa kendin gör,
Bu ne biçim aşktır sızlanıp yakınma.
Dünyada senden mutlusu yok..
Bak haberin olsun aklını kaçırma,
En güzel şey bu hayatında.
Ve sakın unutma kulak ver dostuna,
Dünyada senden mutlusu yok.. 🎈🎈
https://youtu.be/AlS_-O1V4o4
İnsanlar birbirlerini oldukları gibi davranmıyor karakterlerini oldukları gibi yansıtmıyor bu da bir sonraki evrede büyük olumsuzluklara ne meydan açıyor o insanlar birbirlerine oldukları gibi karakterleriyle renkleriyle zevkleriyle tanıtsalar ortada çok bir sorun kalacağını zannetmiyorum
İmkansız değil ama ihtimal yüzdesi çok düşük. Eğer ki gerçek aş değil de çevrende akrabaların yakın çevren kaç tane gerçek insan kalmış vede var sorusuna cevap verebiliyorsan, gerçek aşkı da okadar bulursun😉🌼 kadın erkek ve insanlık olarak bozulup vicdan merhamet ahlak gibi kavramlardan uzaklaştık çünkü.
Ya nasip deyip dua edeceksin, inşAllah aradığını bulabilirsin🌼
Bunun için web siteler var üye olunabilir ya da aranan aşk ilan verilebilir.
Rica ederim, iyi günler.
Artık kazma kürek ile çalışıyorum kazıyorum olasılıklara baktım hazine bulma ihtimali daha fazla bari cebim zengin olsun
Bu kadarcık mı 🤣🤣 Hiç sözün yokmu
🤣🤣 Bende hastamısın ateşin mi var diyecektim
Odun oduna ne yapar 🤣🤣 demir dene inşaat işine gireyim ordan vururum parayı
İmkansız değil. Ben de öyle olduğunu sanırdım ama buldum
Ne güzell.. şanslısınız
Kesinlikle öyleyiz
Aradığınız aşk olmasın, sizi olduğunuz gibi, kusurlarınızla, yormadan, kırmadan ve yıpratmadan sevecek biri olsun hayatınızda. Aşk uzun ömürlü bir şey değil, kusurları gördükçe uzaklaşıyorsun.
Aşk seviyorum aşığım ölüyorum gibi sadece boş cümle ile mi olur
.. yemek yerken bile ağzımız oynuyor bir çaba var
... onun için sevgini belli edeceksin Bırakmayacaksın
aşkı herkes cinsellik olarak görüyor. burada bile öyle. o zaman cinsel çekicilik bittiği zaman ya da daha çekici birisi olunca cinsel çekim düşüyor ve aşk sanılan şey bitiyor. bu yüzden ikisini ayırt etmeden maalesef gerçek aşkı asla bulamayacağız
Zor güzelim zor bazen bulsan da karislik olmaz bazen ise o seni ister sen istezmesin karışık mevzular nsjs
İnsanlar İnternetten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor. Artık kimse katlanmıyor, herkes bir tık ötede birini bulacağına emin. Bu da ilişkilerde burnundan kıl aldırmamaya ve pamuk ipliği ilişkiler yaşanmasına yol açıyor.
İmkansıza yakın eskilerde ve romanlarda kaldı o gerçek aşklar ne yazık ki...
Aşk denen şeyi çok basıtleştirdiler artık var mı ona bile inancım kalmadı benim.
Değil sadece doğru kişi olduğunu düşündüğün insana ilk adım atması zor.
Kafanda çizdiğin ütopik aşk hikayelerine uydurmaya çalışırsan bulmak imkansızdır. Bunun yerine her iki tarafta ön kabulsüz emek vererek inşa ederse başarıya ulaşabilirler...
gercek ask yalan oldu günümüzdeki ardi ardina kesmeyen güven sorunları ve yanılmalar sayesinde
Sanaldan aşka inanan birisiyim. Gerçek aşk ile ilgilenmiyorum
Aşk yok ki gerçeği sahtesi olsa; libido vardır.
Eros emekli oldu Afrodit devam ediyor
Hayır imkansız değil sadece ben şanssızım bulamıyorum.
çok arıyorum ama yok :)
Değil tabi ki ama kimse sorumluluk almak istemiyor
Nafaka ve tazminat peşinde kızlar
çok zor artık sıkılan aldatıyor
Asla imkansız değil
çoğu kişi için imkansız herkes içi değil
Aşk yook
Benim icin imkansiz
Aramayın
Zor diyelim
Sevgi emek ister
imkansız