Neyse
Super soruuumuusss

He ya erkek olsaydım tam has erkek olurdum gerçekten naz yapmak falan biz kızlara has ve bizde güzel duran şeyler erkeklerde böyle olmaya başladı artık erkek dediğin çabalar varsa bir duygusu peşinden gider ama yok bunlar prenses olmuş harbiden
He bir de anca trip atsınlar bizden çok trip atmaya başladılar anasını satayım
Bi ara bunu çok sorguladim ama şu an farkettim ki erkekler gönül almayı bilmiyor diye bir şey yok sadece "hayatlarında olmasını umursamadıkları kişilerin küsmesi onların umrunda olmuyor" sevdiklerinin gitmesinden korktukları insanların gönlünü öyle bir alıyorlar ki...
Çünkü çoğu "haklıyım" derdinde, "gönlünü alayım" derdinde değil aşkoo 😌
Eig için teşekkürler aşkooo🖤🌙
Kimisi öküz kimisi prenses
Haha, foto ve yorumuna bayıldım! Gerçekten bazı erkekler gönül almayı bilgisayar oyunu zannediyor, trip atıyorlar bir de sanki dertleri çözülür öyle 😂 Aslında gönül almak çok zor bir şey değil, biraz ilgi, biraz tatlı bir sürpriz, samimi bir laf yeterli. Keşke hepsi senin düşündüğün gibi olsa! Sen üzülme tatlım, değeri bilen biri çıkar mutlaka karşına 💖
Cevap
14Cevap
İçlerinden geldiğinde istediklerini elde edene kadar öyle güzel gönül de alıyorlar emek te veriyorlar ki o dönemin sevkati annemde yok öyle diyim 🤣
😅😅 çünkü erkek hepsi daka şaka bazıları değil
gönül almaya gerek kalmaz. üzmem çünkü
Gercek adam be
Çünkü bazıları tripi seviyor, gönül almayı bilmiyor işte. Sevgi lazım, trip değil alooo.
Kabahat sizce.. siz bir erkeğin sizi cepte gormesini sağlayacak çok fazla davranis biçimi sergiliyorsunuz ilişki içinde. Kapris yapan.. kendini naza çeken.. prenses erkeği kendi ellerinizle siz oluşturuyorsunuz.
Ah bende bunu bir anlasam beyler trip atmayın çok itici.
Hemde fazlasiyla itici😩😣
Bizden uzak Allah a yakin olsunlar🤗😇
Erkeklerin doğası böyle ama, özellikle annesiz veya kendini iyi yetiştirmemiş erkekler yahut anne karakteri farklılığı nedeniyle herkes ilgili romantik değil olamaz yani.
Biliyoruz da kadınlar ikna olmuyor her geçen gün fazlasını istiyorlar ama kadınların gönül aldıklarını hiç görmedim üste çıkıyorlar gene
Çünkü onların hevesini kırıyorsunuz, çaba göstermek istiyor ama karşısındaki tavrı görünce vazgeçiyor
Gönül almayı bilende var şimdi, herkes aynı değildir
alan alıyor hepsi aynı değil gönül almıyorsa net umurunda değilsindir
😄😄 yeni nesil erkekler trip atan cinsten. Utanmada yok dimi hep biz atıyoruz.
Gönül almayı bilen alır.. Gönül kırmayı bilen olduğu gibi :)
hiçbir şey yapmak zorunda değilim doğuştan beri haklıyım 😈
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez
Senin✨ hüso ✨ gönül almasını biliyor mu sıcaktı d
* sıcaktı
Kendi kendine eklendi udhdihxixjxjx
Bilir özellikle para atınca kfdjjdjd
Trip atan erkek anasıyla güne gitsin😅
İsijxjxbdjbdjd aynen oyle
Çünü bir şey olduğunda söylemek yerine kaçıyorsunuz, üstüne bizi suçluyorsunuz onddan olabilir mi?
allahım prenses erkeklerinden şerrinden korusun
Amin aşkım🙏🤲
Gönül almayı beceremeyen ler ömür emanet edilmez
Bazılarının biraz büyümeye ihtiyacı var
Sonra ısrarcı aciz oluyorsun
Nazlı erkekler her şeyi yaparlar
bunu bir kadın olarak sende yapabilirsin?
Tm knk
Ne yapiyim
Kadin madin deme mk yapistircam bi tane oe
Sanki 50 yaşındayız kadin diyip duruyor ya sabir ya sabirrrrrrrrrrrrrrrrr
Kimsenin gönlünu almicam erkeler köpek gibi bunu yapmak zorunda tammami
Anana söyle onlari
Zilli anandie
Kanser olduk mk millete yarana yarana
Psikoloğum kendi haline bırakın dedi
Ah bir anlasam..
Prenses oldu onlar 😄
Onlar erkek değil