Güncellemeler
+1 yıl
Tövbe artık buradan kimseyle konuşmam kapatırım büyük ihtimalle de zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım hepinizin gönlüne göre olur hayatı hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin bı suçun yok foto paylasmamanin ozguvensizlikle alakası yok tam tersine bu zor elde edilen bir kız olduğunu gosterir aman boş ver o sosyal medyada goguslerini açan kızları özgüvenli görmeye devam etsin djndnxnxndn
Profil fotomda resmim vardı ama tam gözükmüyordu ben küpeli erkekler çekici geliyor bana dedim sonra da triplere girip foto atmadim diye özgüvensiz oldum
Uff kendisi ozguvensizmis ki saçma sapan bı cikarimda bulunmuş ergence bir hareket
Küpeli erkek sevmeni de kaldiramamis bu onu ozguvensiz yapar
Instagram dan konuşurken profil fotom vardı bir şey olur mu yüzüm tam gözükmüyordu zaten telefon vardi
Hiçbir şey yapamaz. Ben zamanında kimlere numaramı verdim hicbi şey olmadı jxncnxnxd
Küpeli erkeği çekici bulmam kötü bir şey mi yani birde ben umarım hayalini gerçekleştirirsin anlamında dedim sonra kırıcı oldu bu erkekleri anlayamayacagim
Herkesin zevki farklıdır kendine güvensiz liginden sinir olmuş sana boş ver hiç anlamaya çalışma bu tarz kişileri
Valla ya psikoloji bozarlar
Acaba resim atmadığım için mi çıktı o değil ben güven vermeyen birine de resim atamam birde gelmiş güzelim falan diyordu daha 1 ay olmadı ne acele yani
Hemende takipten çıkmış 😂 .
Teşekkür ederim yorumunuz için umarım gönlünüzce olur her şey
Rica ederimmm. Hiçkimseyi doğru düzgün tanımadan fotoğraf atmayın ❤️
Aşko foton olsa nr olcak sanki
Bilmem özgüvensiz olunuyormus şaka gibi ya
Aman boş ver
ne yapacak boş ver sorunlu insan çok
Küpeli erkek seviyorum diye kötü bir şey mi bu hadi geçtim fotomu atmadım diye özgüvensiz yaftasi yedim
ergenlige giriş yapmıştır canım o ;)
Daha yeni konuşmaya başladık ne fotosu yani ben birde kolay güvenmiyorum erkeklere
senin beklentin ne peki sohbet devamlı olsun arkadaş olalım hani belki aynı şehirdeysek felan sevgili olalım tadın bi beklentin warmı
Yok tövbe ettim yanlış anlama konseyi çekemem artık
yanlış anlıycak bişi yok bunda canm nie trip çekesin
sohbetli neşeli bi insan san ben sana eşlik ederim trip de görmessn işimiz gücümüz war trip atıcak vaktimiz yoh daha
Sen verir misin fotonu bir ay bile tanımadığın birine
muhabbetin samimilğine göre değişir 1 akşam da numarasını aldıgım insanlar war
Bu konuda ben çok titizim birde şantaj falan ya yaparsa falan diye de korkuyorum o yüzden foto atmıyorum kolay kolay
doğrudur canm burada oyle santaj yapıcak varmıdır elbet. de hiç işim yok santajla ugraşcam bana bi tık saçma geliyo sadee saygı duarım
Instagram da profil fotom vardı ama yüzüm tam gözükmüyordu telefon vardı bir sıkıntı olmaz değil
Birde takıntı falan yapmaz değil mi ya
sen takıntılısın kardeşim yapma boşuna boşwer onune yoluna bah
Takıntı değil bir sıkıntı olur mu diye sormak istedim ama yinede teşekkürler cevabın için
rica ederim
Haklısın
Birde fotoğrafimi atmadım diye özgüvensiz ithaminda bulunması saygısızlik
Aynen öyle
Değişik bu erkeklerim çoğu küpeli erkek sevmem kötü bir şey mi hukuken suçu falan mı var da ben bilmiyorum
*erkeklerin
Neyse ya takma
Ben küpe takmıyorum ama sicilim tertemiz, küpeli dengesizler de bol. Kesin hüküm vermek yanlış olur.
Zaten psikolojik olarak sürekli akademik kariyerime üzülüyorum birde konuşmayı bilmeyen tipler beni buluyor valla ya.
Başkada var mıydı
Hayır tabi ki normal hayatta arkadaş olsun aşk anlamında olsun
Anladım
canım ne