Yaa hayır diyorum anlamıyor. Niye bu kadar arsızsınız? Niye hayırdan anlamıyorsunuz?

Yaa hayır diyorum anlamıyor. Niye bu kadar arsızsınız? Niye hayırdan anlamıyorsunuz?
Birinden rahatsız olduğu halde şu tarz uzatan insanlar benim gözümde ego tatmini/ilgi arsızlığı yapan insanlar olarak tanımlanıyor. Bu kadar rahatsız iseniz engelle düğmesine basabilirsiniz burada konu açacak kadar ne yaşadınız?
Böyle durumlar karşı taraf üzülecek diye alttan alırsan karşı tarafın içinde bir umut verirsin istemiyor ama içinde var naz yapıyor v. s gibi üzmekten ve kırmaktan korkma konuşmaların kesin ve katı bir dille olsn tüm erkekler de böyle değildir ayrıca
Engelle gitsin bu gurursuzluk değil, omurgasızlık. Bir insan seni istemiyorsa dilenci gibi ağlamanın manası yok yoluna bakarsın omurgasız insanlarla hiçbir konuda muhatap olmayın, lavuğun yerine ben utandım bu mesajlar ne böyle
ben bunu yaşıyorum 4 yıldır reelde hem de beni tanıyan birisi engelliyorum bi şekilde ulaşıyor bir de sen yine sakin kalmışsın daha henüz tam bezdirmemiş sanırım ben hakaretler ediyorum ı-ıh vazgeçmiyor
Cevap
39Cevap
Karakterleri yoktur
1.) Saçma sapan birine denk gelmiş kabul
2.) Ama sen de çok yanlıştasın!
Bu hayır değil bu ego tatmini. Hayır diyip bitirmekse gerçek amacın samimi şekilde açıklama yapman gerekir. Net olarak neden istemediğini acımadan söylemen gerekir. Erkeklere hakaret acımaktır. Kırıcı ol yani acımak yerine
Başkasını seviyorsan onu söyle, tipini sevmiyorsan onu söyle, erkek olarak görmüyorum çok eziksin ama samimi ve iyi niyetle söyle kızarak değil olduğu gibi onun içindeki duyguyu umursayarak açıklama yap.
ozaman içindeki şey gidecektir. Ama hayran kaldın bana egoma iyi geliyor diyorsan Hayır diyip kız.
Adamı savunmuyorum da bulmuşsun bir fukara kendini nimetten sayıyorsun birde hepimizi suçluyorsun. Daha ben bir karıya ilk mesajı atmış bile değilim ki böyle yalvarayım. Pehh..
hayırlı erkekler karşınıza çıkıyor demek, mesaj yazacağınıza engelleyin bir de numaranızı nereden bulmuş ya da instagram adresinizi, mesajı okuyunca çocuk laftan anlamıyor galiba embesil mi acaba
Çok kolay bir yolu var engelleyebilirsin belliki seninde hoşuna gitmiş bir erkeğin peşinde koşması
Takıntı canım engelle gitsin. KS de de var senin bu paylaştığın tarzda dikkat edip seçmek gerek.
Bir kişi istemiyorsa aşkından ölse bile saygı duymak zorunda ki bu her iki cins için de geçerli bir saygı kuralıdır.
Bu erkek ayni butun erkekler yhaaa bu erkolzr inanilmaz yhaa oyeayaeayah
3 yıl bu şekilde desen 3 yıl. birgun sonra selam. nabiyirsun der inan 😄😄
Erkeklerin doğasında var bu elde edene dek ısrar eder
Her erkeği aynı sanacak potansiyelde bir amip kafalı olmak umarım sizin gibilere zor gelmiyordur
Hep bunlar kader filmindeki Bekir karakteri yüzünden boş ver aldırma
Çok komik lan 😂😂😂. Kardeşim mi ayıp ediyorsun dediği yerde kahkaha patlattım
Dikkat et tşşklar patlamasın
Yine bir kendini akıllı zanneden kız, fake hesaptan kendine yazarak erkekleri küçük düşürmeye çalışıyor. Kadınlar bu kadar aciz olmayın diyeceğim ama zaten acizsiniz.
Ne biliyorsun
Bir kadın olarak bakarsan anlarsın belki! Sana bu kadar ısrar eden birine bu kadar cevap yazar mısın yoksa engeller misin? Kadınlar, yanındaki erkeğe bile bu kadar tahammül edemiyorlar, kaldı ki tanımadıkları - hele ki bu kadar arsız - bir erkeğe tahammül etsinler. Kendi çalıp kendi oynuyor işte.
Mantıklı aslında ben saçma sapan şeyler yazanları direk engelliyorum ama belki kız engellemeye korkuyordur bana zarar verirse diye
Bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse..
Aga harbiden inşallah fakedir böyle ezik insanların olmasını kabul etmek istemiyorum
engeli bas sende. zevk mi alıyorsun yalvaran kuçuların olmasından :D
Şans veriyorum deyip süründür. Pişman olsun şans istediğine.
Ben çalışıyorum valla benim ne lakam var bu olayla smddmfm
Bu kendini aşmış ama senin sorunda erkekler demişsin çoğunluk kullanmışsınız bir arsızı tüm erkeklere mahal etmişsin bazı erkekler diye kabul ediyorum evet böyle arsızda var her alanda engelle gitsin 🙋♂️
Puhahahaha :D kardeşim gerçekten çok ısrarcıymış :D
Bu erkekler degil benim kapasitemdeki erkekler diyeceksin ablasi
Engelle sende hosuna gidiyor tabi yalvarması bide buraya atmıssın çok ergensin
Gerçekten bu be, ilk olumsuz cevapta hadi bana eyvallah derim yoluma bakarım.
Ula. n bu kadar da beta olunmaz.. halbuki tipine bakılmayacak bi kızdır 😂
Egonu tatmin etmeye devam et sen tatlı geliyor di mi sana karşı yalvaran birine hayır demek... iğne ucu kadar değerin yok aslında bunu da bil.
hayatında kimseyi gercekten sevmemissin veya ailenden vs. gerçek sevgi görmemişsin ki bunlari yapıyorsun. Yazık. Acıdım sana.
Beyinsiz oldukları için direk engelle
Abla sakin
İyi dedin kral. Verici o****pu
Profil fotoğrafına baktım or****u olduğu tastiklendiuii
@narcoamerico sensin or os pu
@narcoamerico önyargı seni görse mesleğini sana devrederdi
Ya s***m o olmayan gö****
gosteremicen diye ödün kopuyo di mi orul orul ör*****...
sen kimsin beyinsiz diyosun. seni erkeksiz bırakıp o kudurmani izlemek isterdim.
@narcoamerico ben tüm erkeklere beyinsiz demedim ki bu mesajlaşmadaki gercek ya da kurgu olan erkeğe dedim
''Beyinsiz oldukları için direk engelle'' çelişkinle birlikte buradan s**** git.
@narcoamerico ben o erkeğe dedim de kime anlatıyom nys
lan yazma s**** gi**** başımdan kaybol. ne yazdığının farkında değilsin daha.
@narcoamerico sinirin kime acaba çok merak ediyorum
sana
@narcoamerico bak imla hatası bile yapmış olabilirim biraz sakin dünya bu kadar önemli değil
kes
@narcoamerico senin sorunun
Amacın ne senin hala yazıyorsun? Hoşlandin mi yoksa benden?
@narcoamerico ay işim gücüm yok dağ ayılarından hoşlanıyorum
o zaman yazma kaybol ne uzatiyosun kaybol
sen de egonu tatmin et emi
Millet iyice ruh hastası olmuş
Eminim ki çok düzgün biridir siz anca ite puşta serseriye şans verin
engelle butonunu kullan bence
engelle gitsin
var böyle tipler
bu sevmiyor sadece istiyor
Engelle butonu koymamışlarmı sana
hadi kardesim baska kapiya
Size yüz veren erkeğin de a. Sizin de a.
Beyinleri olmadığı için algılayamıyorlar çünkü.
Var öyle birkaç değişik tip
Engelle knk
Oyun istiyor ablası 😂
beta erkek.
Aşık olunca gorcem seni beybi yüzlü çocuk
Bunu yazan adamdaki tıp eminim ki bebek yuzludur
Sayısal loto
öyle olması gerekiyor bazen
Engelle?
Engelle reis
Seni gördümü
Değilim.