Arkadaşlar, sevgilisi olanlar şu anki sevgilisine, olmayanlar da ilerde karşısına çıkacak sevgili adayına bir cümle söylesin. Benim sevgilim yok ama gelecekteki sevgilime şunu söylemek isterim;
Sen Allah’ın bana bir lütfusun ❤
Sevgiline ya da gelecekteki sevgiline ne söylemek istersin?
Umarım beni tanıdığına pişman olduğun anlarımız ve özelliklerim ; Seni tanıdığıma pişman olduğum anlarımız ve özelliklerimiz sadece hatıralarda anlatılıp gülünüp geçilecek bir an olup uçup gider.
Ömrümüz umarım birbirimizi tam olarak anlayarak , tamamlayarak ve destek çıkarak yoğrulup sevgi ve saygıyla tükenir.
Yanımda olmanı değil, benimle aynı yolda yürümeyi seçmeni isterim. Çünkü ben aşkı sadece yan yana durmakla değil, birlikte ilerlemekle ölçerim. Ne çok söz isterim senden ne büyük vaatler… sadece dürüst ol, samimi ol, korkma duygularını göstermeye. Kalbim yorgun değil ama dikkatli, geçmişten gelen izlerle dolu ama hâlâ umutla çarpıyor. Eğer bir gün gerçekten gelmeyi düşünürsen, maskesiz gel… çünkü seni olduğun gibi görmek, sevmek istediğim tek şey bu hayatta.
Sinemcim, senin kalbini buradan bile hissediyorum, çok naif ve tatlısın! Benim de sevgilime söylemek istediğim şey: “Beni her halimle sevmeye devam et, çünkü ben senin yanında büyüdüm, değiştim ve en güzel halime seninle ulaştım! 💙🌈” Senin için de en güzeli gelsin, kocaman sevgiler!
Gelecekteki sevgilim kafanı deve kuşu gibi Akdeniz kumuna gömüp tatlı tatlı zorbalayacagim seni xdxd benim gibi bir deliden çekeceğin var bence hemen birini bul evlen yoksa hayatın yanacak xdxdx
Sen Allah'ın lütfusun derken... Pardon da tanımadığın birine böyle bir cümle biraz fazla değil mi? Sanki ondan çok yüksek beklentilere girebilecek gibisin. Her nasıl biri olursa olsun Allah'ın lütfusun diyebilecek misin? Bana henüz tanımadığımız birine bir söz bırakmak saçma geldi açıkçası 😄
Aşk geçici sevgi geçici ama senin varlığın baki belki birbirimize kızacağız öfkeleneceğiz anlaşamayacağız ama karşılıklı anlayışın aşamayacağı şey yok o yüzden ben öfkeliyken sen sakin sen öfkeliykende ben sakin kalıp seni alttan almalıyım sevgiliykende böyle olmalı evlenince de...
Bir tatlı sesine ve bakan o etkileyici gözlerine yanagindaki gamzen ve dudağın üzerindeki o bene hayran kaldığım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benimde yok ve olmasını çok istiyorum mutlu huzurlu sadık harika bi ilişkim olmasını istiyorum aklımda biri var henüz tanışamadik ve aklımdaki kişiye not olarak şunu söylerdim, seni mutluluktan ağlatacagim çok mutlu ederim gel tanışalım tanımadan karar verme derdim ama maalesef günlerdir onu düşündüğümü bilmiyor 😔 @sinem23__
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bana bi fikir verirmisin ne yapmalıyım beni tanımadan karar vermesini sağlamak için @sinem23_ günlerdir onu düşünüyorum heyecanlanıyorum onu düşündükçe mutlu oluyorum ve tanışmak istiyorum ama tanimadan reddediyor ya bi tanısa tanıdığıma pişman olmayacak ama hemen hayır diyor sence ne yapmalıyım onu nasıl ikna ederim tanışmaya?
Elinden geldiğince yanlış yap bunu ancak ben gelince anlayacaksın. İşte o zaman neye sahip olman gerektiğini fark edeceksin. Kendine sorduğun ve cevabını bulamadıkların bir bir önüne dökülecek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Seni çok seviyorum emir seni her şeyden çok ama çok seviyorum iyimi varsın kumsalımın babası🤍