Güzel hafta sonlarınız olsun...
Bazen aklımıza gelir gelecekte ki eşimiz veya sevgilimiz. Acaba nerde napıyor şu an?
Evvet, gelecekte ki eşinize / sevgilinize ne söylemek istersiniz?

Güzel hafta sonlarınız olsun...
Bazen aklımıza gelir gelecekte ki eşimiz veya sevgilimiz. Acaba nerde napıyor şu an?
Evvet, gelecekte ki eşinize / sevgilinize ne söylemek istersiniz?

Boyle birsey yazmışım taa ne zaman 😄
Ne çok beklettin.. biliyor musun kalbime hep seni çizdim. Suretini değil içini. Bazen oyle çok sarılmak istedim ki. Unuttuğum hisler var. Sarilmayı dahi unuttum mesela. Sevgili olmayı el ele tutuşmayı.. ne uzun zaman olmuş. Sırf bunları yaşamak icin sevgili edinemez diğğ mi insan. Değsin istiyor beklediğine. Herkes senin çıkıp gelmeni bekliyor. Gel be şu varisli kadınların evde kaldın bakışlarından kurtar beni. Biz cok sahici yaşayalim olur mu. Tattiksiz yalın nefes nefese tutku dolu hiç yormadan incitmeden..
Eşim tatlı beyim hoşgelsen mi dünyama? Degismeliyim. Ama yine de sen kusurlarimla sev beni. Cunku ben seni oyle sevicem. Inan evle ugraşmaktan yoruldum biz hep gezelim olmaz mı? Yazları denizlerde cup cup.. oh! Gözlerinin içine baktigimda beni bir çırpıda anla istiyorum. Kalbime uzansın onlar.
Cok geç kalmadın bak burdayım geldim işte ! de. Uzun uzuun öp beni sar sarmala. Omuzların arkamda dağ gibi.
Biliyo musun
Henuz değil 😄
Tamamen kendin ol. Bana kendini sırf aşıksın ya da çıkarlarına uyuyorum diye farklı gösterme. Elimi ya sımsıkı tut ya tamamen bırak. Ya beni çok sev ya da hiç sevme. Ya yanımda her durumumda kal ya da bir saniye daha kalma. Benimle olduğunda mutlu hissetmiyorsan bunu bana söyle gecikme. Bana katlanma beni yaşa ve benden keyif al. Ben senin tek seçeneğin değilim elbet ama dünyada tek kadın benmişim gibi gör ve sev beni.
Vay vay vay ne yazmışsın böyle ✨
İçimden geçenleri teşekkürler Emre☺️
Rica ederim, içinden geçenler her daim olsun 🙏🏻☺️
Gelecekte ki sevgilim zaten büyük ihtimal eşim olur. O yüzden demek istediklerimi belirteyim ben 😄
Not: Ben adamı resmen tehdit ediyorum🤣
🤣 tamam hadi yazayım tanımasam da onu seviyorum beeeee ☺️☺️ seviyorum ulennnn
Varlığını bilmediğime ilanı aşk 😄 umarım oda bir yerlerde aşkını ilan etmiştir. Acaba sevgilisi var mı🙄🙄 ona güzel sözler söylüyor mu acaba 🙄 şimdi onu düşünüyor kesin hep 🙄 offff toparla kizçe kendini 🤣🤣🤣
🤣🤣evet
Çoooookkkkkk teşekkkküürrrrrr ederiiiiiimmmmm canımcığıımmm😇☺️
Yeşil gözlü belaya hazır ol aslanım, hayatını alt üst etmeye geliyorum :D
Ayıp olayiii 😃
Eyvallah :D bir daha olmasın bak
İkinci kez duydum bunu bugün :D
Hı asıl mesleğim kamyon şöförlüğü sjdj
Teşekkür ederim Emreeee 🥳🥳
Cevap
8Cevap
Gelecekte sevgilim ya da eşim olacağını sanmıyorum
Ya sen bu kadar karamsar olma 🤦🏻♂️
Deniyorum abi teşekkür ederim:)
Rica ederimmm ☺️
Gelecekteki sevgilim değilde şu an hayatımda olan kişiye ithafen yazıyorum çünkü hayatımdan gitmesini istemiyorum..
Benimle olmaktan keyif aldığın için yanımda dur beni çok sev ben seni daima seveceğim beraber çocuklaşabilelim her zaman birbirimizin herşeyi olalım ❤🐨
Oluyoruz ve umarım olacağız da 🦔♥️
İçimden geçenlerin sadece küçük bir kısmı 7/24 birlikteyiz ve kat ve kat güzel anılar biriktiriyoruz ve yaşıyoruz hiç değişme sevgilim seni her halinle herşeyinle seviyorum ❤🐨 @AşkıÖldürmek
Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını kızlarla Starbucks köşelerinde yemiyorsundur umarım
Bana kendini teslim et. Ben sana hem mükemmel sevgili, hemde eş olurum. Yeter ki sen bana sadık ol. Birlikte herşeyi aşabiliriz. Dünyaya saf aşk var, gerçek aşk var imajı yaratabiliriz. Sen yeter ki hazır ol, aşktan korkma. Beni bul…
Yavruummm nerdeesiin? Demek istiyorum😅
Gel de belamızı ımm şey neşemizi bulalım🙄
Benle olursa her ikisini de bulur zateen😅
Bazen çok huysuz oluyorum evet, bi de dengesiz. Sabah mutluyken akşam depresyona giriyorum filan🙄
Ahahaha bir tahmin hakki daha veriyorum yaklaştın
Yeesss👏
Tatlış bela
Canım, başka birilerini düşünüp ağlayıp durma, en sonunda bana geleceksin. 🤓
Kendilerini o kadar merak ediyorum ki 😂 söyleyecek çok şey var, tabi önce karşılaşmak lazım. 🙂
Umarım şimdiden her alanda kendini geliştirmeye başlamışsındır qidnwjfj
Kesinlikle ajfjsjd
Neredeysen çabuk bul beni yoruldum beklemekten😅
Başkalarıylada alakan olmasın ben nasıl seni bekliyorsam sende beni bekle sabırla zalımın kızı
Şuanki manitaların için çok ağlama dönüp dolaşacağın yer burası derim. d
İnşallah birikim yapıyorsundur biricik bebağam.
Yavrum nerdesin kim bilir şu an kimlerlesinnn
şu an sevgilim var ve son sevgilim olduğu için sormak istediklerimi sorabiliyorum
Beni aldatma gözünü oyarım dmek isterim
Allah sana sabır versin sjsjjsw
Biraz özgürlükçüyüm de jwjwjwj
Geçmişteki sevgilide sözler bitti
Gelecekteki sevgiliye daha başlamadım ,,
Eve gelirken ekmek alsın 🥺❤
İstediğin ekmek olsun kjkjkj
Jfkfjj
O değilsen gelme
Allah bildiği gibi yapsın seni shhfdsjk 😀
Her daim yanındayım ❤️
Hep yanımda olacaksın Bilesin