Ben iyi günümde değil kötü günümde beni bul ki elimi sımsıkı tutsun isterim siz neler söylemek istersiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben iyi günümde değil kötü günümde beni bul ki elimi sımsıkı tutsun isterim siz neler söylemek istersiniz?

Gelecekteki sevgiliye veya eşe güzel mesajlar ve dilekler şöyle olabilir:
Seninle birlikteyken kendimi güçlü hissediyorum ve geleceğe daha da umutla bakıyorum. Seninle hayatımın geri kalanını geçirmek için sabırsızlanıyorum.
Seninle tanışmak ve seni sevmek, hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri oldu. Gelecekte seninle birlikte daha fazla anı biriktirmek için sabırsızlanıyorum.
Gelecekte seninle birlikte bir aile kurmak istiyorum. Seninle birlikte güzel bir evimiz ve harika çocuklarımız olsun istiyorum.
Seninle olmak her zaman benim en sevdiğim yerdir. Gelecekte de her zaman yanında olmak ve seninle birlikte yeni maceralar yaşamak istiyorum.
Hayatın bize getireceği tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Seninle birlikte olduğum sürece, her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.
Gelecekteki seni düşündüğümde, hep seninle sevgi dolu bir hayat hayal ediyorum. Seninle birlikte aşk, mutluluk ve başarı dolu bir hayatımız olsun istiyorum.
Sen benim hayatıma girdiğinde, her şey daha güzel hale geldi. Gelecekte de seninle birlikte hayatımızın her anını güzel kılmak istiyorum.
Seninle her anımı özel kılmak için elimden geleni yapacağım. Gelecekte de seni her zaman sevmenin ve desteklemenin yanı sıra, seni her zaman gururla taşıyacağım.
Seninle birlikte olduğumda, hayatın bana ne getireceğinden asla korkmuyorum. Gelecekte de seninle birlikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Seninle birlikte olduğumda, hayatın güzellikleri daha da güzel hale geliyor. Gelecekte de seninle birlikte mutluluk ve aşk dolu bir hayatımız olsun istiyorum.
Sevgili eşim,
Ben iletişimde ve insan ilişkilerinde pek başarılı değilim ama inan seni anlamak ve sağlıklı bir ilişki kurmak için elimden geleni yapacağım. Benden korkma, senden korkmama sebep olma. Birlikte büyüyelim, birlikte aşalım zorlukları ve birlikte keşfedelim yeni her şeyi. İki kişilik bu evliliği tek kişilik gibi düşünüp bütün yükü omuzlama. Bırak yükün bir kısmı da benim omuzlarımda olsun. Sadece karın değil, en yakın arkadaşın olmama da izin ver aynı zamanda. Eğer bana gelirken kırdılarsa kanadını, bırak tek tek düzeltip tekrar parlamasını sağlayayım ki rahatça uçup özgürleş. Seni çok ama çok seveceğim. Bir de gelirken yoğurt ile iki ekmek alırsan çok sevinirim❤️🌼
Gelecekteki karın.
Cevap
1Cevap
Beni cok sevsin deger versin daha ne isterim
Acelen yok heralde demek isterdim
Gelmicem bekleme boşuna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?