Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Evleneceğim kadın, bak şu an hiçbir şeyden haberdar değilsin. Herhangi bir konuya hakim değilsin. Doğacak olan kızım için minik toka koleksiyonum var. Eğer olur da erkek olursa bebeğimiz, vosvos koleksiyonu bile yaptım. Sana gelince, ilk önce bir kalp ayırdım.
Kaburgamın altında gizliyorum onu. Seni gördüğüm zaman öyle bir hızlanıyor ki, hiç kimsenin haberdar olmadığı kalbim, el içine çıkıverecek diye ödüm kopmuyor değil.
Senin ikinci evin olacak şekilde sakladığım bir kalbim var, lütfen hor kullanma.
Ve uğruna adayacağım bir soy adım var. En temizinden.
Hiçbir şekilde senden fazla beklentileri olmayan bir karakterim var, sadece sevildiğini hissetmek isteyen bir yapım var.
Ve sana bir sandık yaptım. Çeyiz sandığı. İçinde okuduğum zaman kendimi bulduğum, acılarımla beni yüzleştiren, mutluluklarımı hatırlatan kitaplarım var. Bir sürü hemde.
Neredesin, kimlesin bilmiyorum. Bende bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Hayat muhakkak seni yanımda kılacak bir oyun oynayacak. Ve ben seni kendime sobeleyeceğim.
Senin tuzlu kahveni içmek için sabırsızlanıyorum küçük hanım
Şimdi her neredeysen, benimle birlikte koy kafanı yastığa. Aynı yastıkta kocayalım ayrı geçirdiğimiz gecelerde..132 Yorumla- +1 yıl
Oha dedim okuyunca bir iki saniye açık kaldı ağzım çok iyi
En İyi Cevaplar
+1 yılSana kavuştuğum gün sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlayacağım... Bunca yılın hasreti gönlümün baharı bekle beni...
10 Yorumla
- Diğer konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılHeey tatli sey... Karina iyi bak.. O sevimli mi sevimli cadi mi cadi ama dunya iyisi ya... tamam bazen seni sinir hastasi yapma gibi ihtimali var... Tansiyonunu da cikarabilir... tamam ona katlanmak icin sabrada ihtiyacin var... Ama ona ihtiyacinda var.. O senin hayatini guzellestirir... O seni hic sevilmedigin kadar sever... O seni bazen ilgi manyagi bile yapar... O sana kimseye guvenmedigi kadar guveniyodur... Onun guvenini bosa cikarma... Karin seni coook seviyodur eminim ki...
80 Yorumla
+1 yılGelecekteki esim, seni tum kalbimle seviyorum. Cunku sen benim nasibimsin. Allahin benim icin uygun gordugusun. Sevgi sozcuklerimi sana sakliyorum. Senin sevginin dolduracagi kalbimi bos sevgilerle doldurmuyorum. Sen de oyle yap olur mu?
46 Yorumla- +1 yıl
o senin nasibinse diğer arkadaşlara tadımlık gözüyle bakmıyosundur umarım :)
- +1 yıl
@WalterBenjamin. Diger arkadaslar? Kalbimi bos sevgilerle doldurmuyorum lafinin nesini anlamadiniz acaba?
- +1 yıl
celallenmeyin sunshine. nerden bilecen belki karavanaya gider birkaç atış
- +1 yıl
- +1 yıl
@WalterBenjamin yaa ne fenasin sen 👍Nerden bulursun boyle espilrileri dermisim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
+1 yılEn Sevgiliye,
Şimdi benden habersiz gezdiğin yerlerde benim izimi taşıyor bedenin.
Gelecekte eşim olacaksın şimdi neden gelmiyorsun bana ey sevgili?
Ben seni bilmeden, görmeden, kokunu içime çekmeden sana yazıyorum sevgili. Neredeysen çık gel artık çok yoruldum be sevgili.
Doğru kişiyi, yani seni beklemekten öyle yoruldum ki sevgili, seni beklemek sorun değil. Bir ömür boyu sürsün BEKLERİM!
Ama yokluğunu doldurmak için uğraşanlar öyle yakıyor ki canımı hadi gel, gel de onlara sevginin ne olduğunu göster be sevgili.
İlerde bir gün olur da beni ne kadar seviyorsun diye sorarsan. Şimdiden cevabım hazır sana, o güzel gözlerini görmeden, ellerine dokunmadan sana aşk mektubu yazacak kadar çok seviyorum seni ey sevgili.
Ben seni arıyorum ama sen beni bul sevgili.
Dikil karşıma ! işte geldim de ! bak gözlerime sımsıkı sarıl. Hissettir güvende olduğumu. Artık gidiş gelişler olmayacağını göster be sevgili.
Yokluğumda seni çok mu üzdüler deyip çocukça gülümse bana, okşa yanağımı, sar tüm yaralarımı. Olur dimi sevgili? Daha fazla gecikme sevgili.
Sensiz geçen her saniye boğazıma düğümleniyor. Dilim damağım gibisin, seni içmedikçe kuruyor bedenim. Belki şu an benden kilometrelerce uzaktasın. Ama yolunun benimle kesişeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum sevgili…
Seni Seviyorum En Güzel Sevgili…
Kendine Çook İyi Bak Olur mu?
Mustafa Hazırcı30 YorumlaEy hayatimin kadini. Bensiz gecen gunlerin, yanimda uyanamadigin sabahlarin, ozlemle uyudugun gecelerin, ozel gunleri (14 subat, 8 mart) yanliz gecirdigin gunleri bitmesine az kaldi. Sabret gelicem ve senin ellerini hic bir zaman birakmicam. Cok ozledim simdi seni. Bunaltmamak icin fazla sey yazmiyorum, Seni cok seviyoruuum <3
90 Yorumla
+1 yılYa olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol..
Yanımda boş bir yer var, seni bekleyen..
Bu eller tutmaycak senden başkasını..
Bu gözler sevdayla bakmayacak senden başkasına..
Bu yürek atmayacak senden başkasına..
Bu kollar sarmayacak senden başkasını..
Helâlimsin sen..
Cennette Rabbimin selamını alırken yan yana, kol kola, diz dize oturduğum, sohbet ettiğim..
Şimdilik bu kadar yeter, devamı nikahtan sonra.. 😉
#Vesselam130 Yorumla
+1 yılKimsenin eline el sürme, kimsenin askına kanacak kadar düşme, kimseye yaranacak kadar acizlesme. Dünyanın en şanssız kişisi sensin çünkü kalp rahatsılığım yüzüne belkide seni asla göremeyeceğim 😔
101 Yorumla
+1 yılencrypted-tbn0.gstatic.com/images
Böyle olalım biz :D Bebişimizin ayacıkları da olsun o resimde :D Demek istiyorum :D126 Yorumla- +1 yıl
Oha evlilik teklifi gibi oldu ne kadar da tatlı Allah kavuştursun sevdiceğinle :D
- +1 yıl
Hayır teklifi o yapacak :Dd Teklif falan yapmadım beeen :D Allah ım hayırlısıysa kavuştursun :D
- +1 yıl
Bu resmen bebisimizin ayaklarinin olduğu fotoğrafımiz olsun mu demek o da eşittir evlenelim demek :D
- +1 yıl
Zaten evleneceğiz yani ilk ve tek :D ama teklif benden değil nayır :D
- +1 yıl
Aman be ilk teklifi erkek eder diye bir kural mi var :D
- +1 yıl
Var ben koydum kuralı :D
- +1 yıl
Puff sen şimdi tek tasta istersin :/ :D
- +1 yıl
Ama küçük istiyorum :D Ya ayıp olacak :D Tek taş falan :D Bizzat istemem de işte alır o ya :D
- +1 yıl
Küçük büyük istiyo musun istiyosun :D evlenecegin adam burayı okuyorsa madem küçük istiyorsun sana 0,00001 karat kadar alsın yuzugun üstündeki taşı sonuçta küçük istiyosun :D
- +1 yıl
Ya ohoooo :D Tamam almasın :D Bana alyansta yeter :D
- +1 yıl
Heh ya işte böyle kızlar istiyoruz :D
- +1 yıl
Susma hakkımı kullanıyorum :/
- +1 yıl
Kullan kullan evlenecegin adama gerekli mesaj gitti zaten :D
- +1 yıl
Şimdi adayım gelecek :/ Ayıp oldu hep senin yüzünden :/
- +1 yıl
Simdi böyle utana sikila istiyosun tek taşı evlenince somurursun adami :D
- +1 yıl
Hof be ben kendi paramla alırım
- +1 yıl
ayıp olmadı ya ama böyle kız dedigin benim bro vermem :)
- +1 yıl
@Prepossessing_ bak geldi :Dd
- +1 yıl
@Prepossessing_ Heh bro tek tas istiyo evlenmek teklifi istiyo istiyoda istiyo sen gozden geçir bir bu iliskiyi 😂😂
- +1 yıl
Kara kedi :D İlişki yok ortada? Peşimden koşuyor kendileri 8) şu an beş taş bile alabilir yani 8) 8) 8)
- +1 yıl
Soru işareti yok orada
- +1 yıl
neyse konuyu kapatalım alacak olan benim eger ilerde evlenirsek :)
- +1 yıl
@Prepossessing_ üf batu ya :D
- +1 yıl
@Prepossessing_ koş kardeşim pesinden birakma asla kadinlara bu devirde sevda inandirmasi zor. @minik_şirine fazla naz aşık usandirir :D bulmussun kaliteli seni seven Uşak uzatmadan evlenin hadi hayirli geceler size :D
- +1 yıl
Sanada değil mi batuş :D @Prepossessing_
- +1 yıl
sagol iyi geceler de o beni usandırmaz :)
"nerde ne halt yiyorsan tadını çıkar. İlerde canına okicam" :D
75 Yorumla- +1 yıl
Adam bunu okudu ve gelmekten vazgecti :D
- +1 yıl
evlilik güzel bişey ve şu an tadını çıkartıyorum
- +1 yıl
tşkler Allah sizede daha güzelini nasip etsin
+1 yılOna buradan bu anlamlı videoyu yollamak istiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Rr5xjNgV7cw52 Yorumla- +1 yıl
Laaan :D
- +1 yıl
Hala gülüyorum. :D
+1 yılKendin gibi gel sen gibi gel değişme benim için ve kendin için beni değiştirme kendi benliğinden vazgeçme ve beni vazgeçmek zorunda bırakma kendi benliğimden mutlu olamayız o zaman biz kendi benliğimizi kaybetmeden biz olmalıyız zor biliyorum ama yapabiliriz.
10 Yorumla
+1 yılSevgili esim seninle bir omur boyu vakit geciricez oncelile benimle oldugun icin cok mutluyum olduysa ins bir cocuk saglikli bir sekilde meydana gelmistir allah bahtini guzel eylesin. Ben senden onceki herseyi unuttum senle yeni bir baslangic yapiyorum hayirlisi olsun kendimi sanahazirlayabilmisimdir umarm umarm cok severim ama cok fedakarlik yapmamm senin icin bana sayginve sevgi duydugun icin tesekur edrim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzur dilerim gonul aydiginligim belki burda olmak bir hata, ama merak etmeyesin su gonlume hukmetmeye calisan meteorlar hepsi birer birer eriyip gidiyo yuzeyime vurmadan once. Unutmayasin benim gonlum her daim sende, sen etrafimda oyle masumca sessizce, karanligin icinde bir inci tanesi gibi donmeye devam ededur. Cunki sen her gece benim yalnizlik icinde kalan su yuregime umut saciyorsun o sadeligin o goz kamastiran guzelliginle.
Ben dunya sen ay misali, Aykiz. Az biraz daha sabret kavusacagiz bizde pek yakinda insallah. Sonra daha 7 aylik minik bebegimize anlatacagiz hikayemizi o anlamasada. O sakin yaz geceleri yakamozun altinda bir anlam daha kazanicak bizim askimiz.00 Yorumla- Diğer konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılSayın gelecekteki kocacağzım benimle evlenesiye kadar istediğin haltı ye içinde kalmasın hiç bir şey. Evlendikten sonra bana saygı duy, güvenimi zedeleme ve anlayışlı ol senden şimdilik tek istediğim bu 😂 Not: Kendimi seviyorum ve eminim sen de beni seviyorsun yoksa beni çekmezdin 😂 2. Not: Öpüldün 😚
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum yakışıklı, karizmatik, esmer, kaslı, maço, futbol tutkunu eşim hahahajsmdmsmsmsj ne yazdığımı ben de bilmiyorum 😂 😂 😂
110 Yorumla
+1 yılYatağın sol tarafı daima benim. Ve bana sırtını dönüp uyuyamayacağin fikrini iyice kabullen şimdiden. Kızımın ismi şimdiden hazır bu konuda tartışma istemiyorum ben koyacağım. Kesinlikle beni öpmeden evden cikamazsin ve eve geldiğinde duş almadan oturamazsin. Şimdilik emir ve yasaklarım bu kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
Cus
Aklını alırım kimleysen ayrıl ondan beni bekle dürzü :/
42 Yorumla- +1 yıl
Sen kocişini bekliyon mu ya şu an :/
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenden başka benden başka
Sevemezsin hiç kimseyi.
Yoksa yolarım.
Gözlerini oyarım.
Ama uslu bir çocuk olursan belki böreğimi görebilirsin.17 Yorumla- +1 yıl
Oha kendinden girdi börekten çıktı :D
- +1 yıl
Erkeklerin kalbine giden yolu biliyorum çünkü :D
- +1 yıl
Şiir gibi olmuş yoksa yolarım gözlerini oyarım tövbe estf. :D
- +1 yıl
Ağzım iyi laf yapar
- +1 yıl
Belli umarım onu iğneleyici olarak kocana kullanmazsın 😱
- +1 yıl
Kaşınmayanı kaşımak adetim değil :))
- +1 yıl
Kocanı laflarınla değil ellerinle kaşı ;) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle kan bağı bulunmayan birine sarılırsam bir gün, muhakkak kaburgaları kollarımda kalacak. Nefes alırken tekleyecek. Çünkü kendime göstereceğim şefkatin bir kısmını onun için saklıyorum, kollarımda biriktiriyorum. Kördüğümlerim ise ancak onun kollarında çözülecek. Aklımı dahi onun ellerine bırakacağım.
10 Yorumla
+1 yılNe zaman karşıma çıkmayı düşünüyosun beyefendi diyorum 😌
70 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMilletle fingirdeyip benim başımı belaya sokma lan!
Adam gibi gel babamdan beni iste :D :D :D22 Yorumla- +1 yıl
İşte bir karadenuz kizi :D
- +1 yıl
Hahaha 😄😄😄😄
Ôncelikle benim bencelerime keşke 300 yorum gelse ama nerdeee. atli prensim nerde kaldin bir gelemedn gittin. burda evlenemeynleri cennetine kabul ederseAllah cennette evlendiriyomus. evlenemeden ôlup gidecem. madem evlenemiyecektm niye onlarca mal talibimi dinledim? yazik deilmi gelde kurtar beni yanlizliktan. ama burdan insan cikmas hic umidim yok...;((((
00 Yorumla
+1 yılşu an hangi kıza bakıyorsundur Allah bilir... Ne olur çok şerefsizlik yapma bide adam gibi oku ayrıca gaözelerini çok gösterme millete bak gelecekteki eşin epey kıskanç ve her şeyi öğrenir eğer kızlarla sevgili olursan onları da seni de yolarım haa kızlsr yasak diye sakın erkeklere de sarmaa hadi uyu artıcanl
00 Yorumla
+1 yılYaşayabildigin güzel şeyleri yaşa çünkü son olacak sana hayatın zindan tarafını ögreticem nihahah yasasın kötülük
52 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an 20 yaşındayım ve hayatımda kızlarla hiç münasebetim olmadı. Elime kız eli değmedi. Bütün ilklerimi sana saklıyorum. Ey Allahın bana lütfü, emaneti bana gönderdigi parçası seni ömrümün sonuna kadar sevip koruyacağım and olsun! Kocan bu dikenli hayat yolunda tek yürüdü. Ayaklarımdan akan kanı temizle, acımı dindir, olurda sana çocuk gibi sarılıp ağlarsam merhametini esirgemeden beni kabul et! Bu zamandan sonra da senle birlikte yürüyeceğim. Ölene kadar mı? Haşa... Sonsuza kadar. Allah seni ve beni cennetinde huzurlu bir şekilde sonsuza kadar beraber olmamızı nasib etsin. Âmin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbak burda bıtane ayak fobisi olan bı kız var gifi gormesin he :D
211 Yorumla- +1 yıl
Ayak fobisi mi ayak fobisi neymiş?
- +1 yıl
kız ayaklardan nefret edıyor :D degısık bır tıp bende ılk defa karsılastım oluyor yanı
- +1 yıl
kendı ayagını gormemek ıcın corap gıyıyormus sasırmıstım okuyunca
- +1 yıl
Kendi ayaklarını kesmiş mi
- +1 yıl
daha kesmemıs
- +1 yıl
nezaman aklıma gelse gulme tutuyor tovbe yarabbım nasıl bır fobıdır ya :)
- +1 yıl
Her türlü kesim işleri itina ile yapılır. Ücret. 50 TL
https://i.hizliresim.com/a3Y13R.gif - +1 yıl
dur ben sorusunu bulursanm yollarım lınkı
- +1 yıl
buda herif versiyonu
www.kizlarsoruyor.com/.../q1635512-ayak-fobim-var-napicam-ben-ya
+1 yılLÜTFEN, bana asik olmana gerek yok, ikimizde birbirimizin ILK ASKI falan olmayacagiz, senden tek istedigim, BENI KORU, KOLLA, basima bisey gelmesini engelle, sev, ihanet etme, yalan söyleme, yeri geldiginde tut kolumdan cek götür, yeri geldiginde dünyanin en merhametli insani ol, BEN SENI SEVERIM :)
10 YorumlaGelecekte eşim olacağını sanmıyorum çünkü hergün farklı bir güzel abonmanim oluyor. Ama birine birsey söylemek gerekirse; @ryuzakj bitecek sayemde ks kariyerin gelecek hazin sonun utana utana çektirip gideceksin. Kelime dagarcigin genisse her yerde her anlamda ben biraz daha genisletecem hem orayı hemde boşluğunu. Bakalım sonra kaç cmden sonra kaç cm boşluk kalacak s1kik seni. Keşke daha önce görseydim böyle kardeşim böyle mal biri oldugunu😆
01 Yorumla
+1 yılseni seviyorum yakışıklı çucuk :D :d
Gif de insanın içini bir hoş yapıyor :)12 Yorumla- +1 yıl
Gif tarifsiz duygulara sürüyor insanı
- +1 yıl
aynen :D
yıllar önce yazmıştım bunu sana ama yıllar sonra kimsin nesin neye benziyeceksin bilmiyorum ama umarım çok mutlu bir ömrümüz diyecek halim yok herhalde ne dicem mk bilmiyorum ahdjfjrjf mütamam bana sövüyorsun şu an evet duyabiliyorum ahdjfjfjf
16 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma bişey yazmışsın ne dediğin bile anlaşılmıyorr
- +1 yıl
Eminim bu konuda yalniz degilim böyle düşünen yorum yapmak için yorum yapyosun canım bu kadar basit
- +1 yıl
Haklı olup olmadığimi senden öğrencek degilim by ukala
Gelecekteki ruh hastası eşim, öncelikle benimle evlenerek bu büyük hatayı yaptığın için sana üzüldüğümü dile getirmek isterim ve o adonislerine, baklavalarına, esmer tenine, kara kaş kara gözlerine, pürüzsüz yüzüne, kirli sakallarına, karizmatikliğine, mesleğine, ormantikliğine, maçoluğuna ve gencecik yaşını benimle evlenerek heder ettiğin için çok aptalsın. :(
00 YorumlaSonunda geldin sen gelene kadar ne mallarla karsılastım nerde kaldın ya derdim :)
44 YorumlaLütfen o hatayı yapma. ve eğer yaptıysan lütfen benim karşıma çıkma ki gelecekteki eşim kategorisine sen girme. Senle tanışmadan önce aptalca şeyler yapmış olabilirim ama geçmişimi yargılama. ben yaptıysam da sen yapma. Beni dinle lütfen, bu kadar saf olma. Bana onu arattırma
03 Yorumla- +1 yıl
A aa neler yaptın sen😄
- +1 yıl
Hayal kırıklığına uğradım hahahaha samimiyetsizz seni😄
+1 yılSeninle evlendiysem çok şanslı olmalısın, diyorum 😂 gökte bir armuttum ve senin gibi bir öşeğe düştüm.
13 Yorumla- +1 yıl
Adama iltifat mı ettin, hakaret mi ettin yoksa kendini mi övdün anlayamadım :D
- +1 yıl
😂😂😂 gayette iyi anlamışsın.
- +1 yıl
3' ü bir ara da sanırsam :D
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bir kitap al raftan ve yanıma gel sesini dinlemek istiyorum...
20 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgili karım; Kahrım zordur bilirim şikayet edeceksin, sıkılacaksın belki bağıracaksın bana ama bir çiçekle bir güzel sözle gönlünü almayı bilecem senin bir karanfil kokusu bir çayımızın demi kadar olacak kavgalarımız kırgınlığımız da gün doğumundan batımına..
00 Yorumla
+1 yıl3 sene daha bekle, yanında yüksek lisans yapıyor olucam, senin için şu şehre 3 yıl daha katlanıyorum kıymetimi bil😂
111 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum kıymetini asf :D
- +1 yıl
manyak ya😂
Onun için Trabzon'da yüksek lisans yapmaya karar verdim, o da şu an birinci sınıf yüksek lisans. Sonrasında bize Ankara yolları gözüküyor 😂 asla yaşamam dediğim şehirde ömür boyu yaşıcam sanırım :D - +1 yıl
Beni aldatıyorsun yani :O Enişte nereli kimlerden, nasıl tanıştınız ne zaman tanıştınız anlat bakayım
- +1 yıl
seni aldatabilir miyim vurursun beni 😂
Burda her şeyi ortaya dökemem :D
Ankaralı :) - +1 yıl
Ne zaman tanıştınız onu bari söyle özelden şimdi uğraşamam seninle :P
- +1 yıl
4 yıldır tanışıyoruz bizim okuldan mezun. Ama olay 04.03 2016 da başladı :D
- +1 yıl
Vov aşk hikayesine bak sen :D Mezun birde :D
- +1 yıl
neyse detaya girmek istemiyorum sonra anlatırım sana. (nazar değmesin)
- +1 yıl
Aman görmemişin aşkı olmuş tutmuş anlatmamış anlatma benim daha maceralı aşklarım oldu 😎
- +1 yıl
aaha manyak😂 özelden konuşuruz sonra :D
- +1 yıl
O derece kıymetli yani şaka yaptım lan çok merak ederim bu kadar neymiş buradan paylaşılamayacak kadar kıskanılan uşak :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi nerdesin? kimbilir kimsin acaba ismin ne? ne işle uğraşıyosun aynı şehirdemiyiz seninle nasıl tanışıp evlenicez acaba kaç çocuğumuz olucak ölene kadar birbirimizi sevicez mi
Romantikmisin çapkın mı? sevince tam mı seversin
Acaba sende beni düşünüyomusun kiminle evlenicem diye inşallah hayırlı olursun sevgiliii00 YorumlaNaptın aldın mı ekmekleri?
İyi tamam televizyonun kumandasını at..
Gelirkende su getir hararet yaptı içim yanıyom :D10 Yorumla
+1 yılBen burda yalnızlıktan ölürken sen kız peşinde koşuyorsan ilerde seni öyle bir süründürecem ki yürümeye derman bulamayacaksın! :) :) :)
10 YorumlaHayatinin kadini ben olmak istiyorum Allah gozunu bana kitlesin benden ayirmasin omrunun sonuna kadar benden kurtulama hep beni sev insaAllah beddua gibi oldu :-D :-D fjfgcg
10 YorumlaSana layık olmak üzere arıyorum adımlarını lütfen sen de bana layık ol kendine dikkat et
21 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin canım çünkü bir ömür boyu bana katlanacaksın demek isterdim.
20 YorumlaBenim gibi çok konuşan ve kıskanç biri ile evlendiğine pişman değilsindir inşallah 😂😂
20 Yorumla- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılşu an kim bilir kimle evlilik hayali kuruyosun ama benimle evlencem saf derim
61 Yorumla- +1 yıl
Ben evliyim zaten güzelim :)
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aldatma beni kocacıgım yalnız beni sev birde kızımızı... :(
33 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biraz çapkın sayılırım, benimle başa çıkamayacaksan yollarımızı ayıralım. 🙆😄
12 Yorumlaher kıme senı sevıyrum dıyosan bırak onu benı bul artık :)
10 YorumlaEvimiz guzel olsun azcik kibar cok guzel bir yurek spor yapmayi ve biraz tip yap ben gelene kadar da uslu dur 😁😁😀😃😃
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım evliliğimizi birbirimizi yıpratmadan sürdürebiliriz :)
10 Yorumla - Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılGel beni al laaaan koca istiyom gel beni alll jsksjsksjs
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendigime gore iyi kandırmış beni helal olsun tebrik ederim
10 Yorumla - Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl😅hep olduğun yerde kal sakın gelme evlenmeyi düşünmüyorum derdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvimin direği ilk göz ağrım olacak insan bak herseyi sana bıraktım kimsenin elimi tutmasına taa gözümün içine bakmasına sarılmasına opmesine izin vermedim herseyi sana miras bıraktım gel hadi 😁
10 YorumlaIyiki beni kurtardin. Seni butun kalbimle seviyorum!
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. "üşengeçlik iyidir, cumartesi uyku günü" haniii bil istedim😄😅
10 YorumlaOna da derim ki doğmayan çocuklarımıza selam söyle derim :D
10 Yorumla
+1 yılÖmür dedikleri sey sen olsan gerek.. çok şanslıyım çünkü hayatımda sen varsın. . Dünyanın en guzel hediyesi sensin bana😊
10 Yorumla
+1 yılFazla kizla gezme , ayagini denk al. beni kiskanclik krizlerine sokma yeter 😃
10 Yorumlasen de para biriktir canım devir kötü geçim zor ev alıcaz.. aptal aptal makyaja saçma sapan elbiselere para harcama bir gözlüğe o kadar para verilmez
10 Yorumla
+1 yılGel artik lan cdn.gif4fun.com/cd987e434ffb5cf98614/200w.gif
10 Yorumlayarım saattir ne yazsam diye dusunuyorum o kadar uzagım konuya
10 Yorumla
+1 yılf*ck the world im a panda demek istiyorum şimdiden saygılar ve teşekkürler hocam
10 Yorumla- Devamını Gör (470)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar