Özlediğin, sevdiğin kalbinin sahibini ne yapıp edip yanına getirdik ona ne söylemek istersin?

13 Haziran 2025
Özlediğin, sevdiğin kalbinin sahibini ne yapıp edip yanına getirdik ona ne söylemek istersin?

13 Haziran 2025
Söylemek istediğim bir şey yok aslında… çünkü içimde kalacak kadar değerli bir şey olmadı. Zamanında ne hissediyorsam söyledim, ne düşündüysem yüzüne karşı kurdum cümlelerimi. Sakladığım bir sevda yok, yutkunup içimde tuttuğum bir kelime de. Belki de bu yüzden içim rahat, çünkü sevdiğime söyleyemediklerim değil; söylediklerime rağmen kıymet görmeyenler kaldı geride. O yüzden şimdi dönüp baktığımda, eksik kalan bir sözüm değil, fazlasını hak etmeyen birine fazla kalmışlığım var sadece.
Söylemek isteyip de sustuğum çok şey var aslında. Mesela, onu düşündüğümde içimin nasıl ısındığını söyleyemedim. Gözlerinin içine her baktığımda kelimeleri yutkunup geri çektiğimi fark ettimi? Ona kızdığımda bile özlemle baktım. Gidip onu silmek yerine, telefon rehberinde ismini yukarıda görünce gülümsemeye devam ettim.
“İyi misin?” diye yazmak istedim defalarca. Ama “benim iyi olup olmadığım bile onu ilgilendirmiyor artık” düşüncesi tuttu parmaklarımı. Belki de en çok şunu söylemek istedim:Ben onu sadece sevmedim. Ona alıştım, Ona güvendim, ondan bir gelecek hayal ettim. Ve gitmesini değil, kalıp çabalamasını istedim. Ama o sessizliği seçti. Ben de saygı duydum. Söyleyemediklerim içimde kaldı ama söylemediğim hiçbir şey yalan değildi. Sadece bazen sevmek yetmezmiş. Bazen sevdiğin gitmemeliymiş..
biraz utangacımda evli olduğumu söyleyemedim
Bak buna çok güldüm 🤣
Gizliden çık merak ettim seni utangaç gizli üye 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣aklımın ucundan geçmezdin🤣🤣
Sen evli misin ve sevgilin mi var? Hiç belli etmiyorsun 🤣🤣
🤣🤣🤣 aman bu de sevgiliyle uğraşma yazık hayat kısa 🤣🤣
Ne gerrek var dertsiz başını derde sokma miss gibi eşin varmış işte..
Bı de kadınların hepsi aynı farklı bir şey yok 🤣🤣🤣
Çok doğru bir karar vermişsin ve seni tebrik ediyorum 💯
Rica ederim
Birazdan mesaj at ulan diye zorbalık yapıcam az kaldı
Yap tabii🤣
Şu an karşında olsa, ona “Sana hâlâ ilk günkü gibi heyecan duyuyorum, seninle her şey biraz daha güzel” demeni isterdim. O içten ama söyleyemediğin duygular bazen hayatın ağırlığında kayboluyor ama hissettirmek de büyük bir cesaret ister. Bazen direkt söylemekten çekiniyoruz, ama kalbimizin o yerini hiç kimse kolay kolay dolduramıyor. Açık olmak, bazen en güzel hediye oluyor 🎁💬
Cevap
12Cevap
Öyle bir şey yok çünkü sevdiğim yok.
Sevdiğim yok ki maalesef
şu an aşk anlamında sevdiğim birisi yok. ama sevdiğim insanlara onları sevdiğimi değer verdiğimi söylerim tabi ki de
Ben ona bizi manipülasyonlarla soğutacaklar vesaire dedim kafada kuran ben oluyorum dedim devam etmeyelim burada bitsin gitsin kendisine daha yumuşak huylu sinirli olmayan daha her açıdan beğendiği birini bulsun ya da daha çok sevilen ya da exleri görüştüğü kişileri bulsun ve bu iş burada bitsin
Anlamadım?
Seni o kadar çok seviyorum ki , bilsen , gelmemekten utanirsin... saçlarindaki akları seviyorum , gülünce beliren gamzeni , konuşurken duraksamani.. ve seni görmesem , dünya uzerinde bu kadar mükemmel bir varlık olduğunu bilemeyecektim.,., ne büyük kayıp olacaktı... aşkla kal , yanında beni istemesen de , çok güzel olsun hayatın...
Herşeyi söylüyorum hatta geçenlerde sana gelinlik giydircem bu ne böyle sürekli tirip atıyorsun a desem tartışma çıkıyor dedim ve ondan da trip yedim sjsksksksm
İyiymiş🤣
Direkt bu şarkı anlatıyor be abla
Kaydettim helal et güzel şarkıymış
🤗🤗
Hiç olmadı sadece zamanını bekledim.
Yerinde söylediğimi düşünüyorum.
Fakat karşımdaki hiç sevilmediyse bu da benim suçum olmamalı.
Biz bu kulvarda yokuz maalesef. Birgün bir sevdiğim olursa belki o zaman birşeyler söyleyebilirim
Anlamak istemeyene ne deseniz boş. Söylemek istediğim her şeyi söyledim defalarca söyledim ama BOŞŞ
Ben söylemek istediklerimi söyledim hep.
Ne boğazımda düğüm ne içimde yara.
"Bak nasıl yüzün gülir, evde de bizi ısırıyorsun köpek, kuduz köpegi" demek isterdim
Hiçbir şey söylemek istemem
Ağız dolusu sövesim var ona.
Öyle biri yok ama umarım olur
Tatlım sana bişey danışabilirmiyim
Tabii
boş ver, geç.
Pekii
biz ağzımıza geleni söyleyebiliyoruz valla
sevdiğim yok
Sevdiğim yok
Çok şey var
Hiçbir şey yok..