Sevgilimin askerliği bitmesine 3 ay kala terk edildim?

5 yıllık bir ilişkimdi toksik bir iliskiydi ama bundan 9 ay önce tamamen ayrılmamak üzere barıştık ve birbirimize söz verdik eğer ayrılırsak tamamen bitsin artık dedik ve çok güzel ilerliyorduk toparlamış gibiydik daha sonra askere gitti ben onu alttan aldım hep yanında olmaya destek olmaya çalıştım tabi benim biraz da hatalarım var trip atiyordum bazı konuları uzatiyordum onu yanlış anlamaya meyilliydim ama bu tamamen benim isteğimleydi çünkü canım sıkılıyordu birbirimizden uzak olduğumuz için ve 2 buçuk ay kala beni terk etti sebeb de çok trip attığım içindi belkide bunalmış olabilir bilmiyorum ama gece biraz kavga ettik uyuduk sabah güzel bir günaydın mesajı atmış daha sonra ben tribe devam edince artık bıktığını falan söyledi ayrılmak mı istiyorsun dedim ayrılalım dedi bana beni bu basit sebebten terk etmesi beni çok öfkelendirdi 2 hafta sonra yazdım ben buna özledim çünkü onu ama beni reddetti bir olay oldu ağzından kaçırdı gelince yüz yüze barışacaktim seninle gibi bişey dedi daha sonra 2 hafta sonra tekrar yazdım ama çok zor durumdaydım bizim fotoğraflarımizi abimgile birisi atmış ve çok sinirlilerdi ben korkudan ne yapacağımı bilemedim yazdım anlattım beni seviyormusun dedim oda kendinden soguttun beni sevmiyorum falan dedi yani böyle zor bir şeyin içindeyken bana hatalarımı saymaya başladı asla beni anlamıyordu sadece hatalarımı söyleyip durdu ve bitti istemiyorum falan dedi bende istemezsen isteme dedim engelledik birbirimizi beni bu süreçte böyle yanlız bırakmasına o kadar kırıldım ki onu içten içe asla affetmiyeceğim hemde 5 yıllık bir yaşanmışlıkların hatrina beni asla dinlemedi şimdi onun dönmesini istiyorum ama reddetmek istiyorum ama içten içe de hala çok seviyorum sizce dönermi askerden gelmesine 48 gün var

Sevgilimin askerliği bitmesine 3 ay kala terk edildim?