Ayrılalı 3 ay oldu?

3 yıllık bir ilişkimiz vardı yaşadığım şehirde üni okuyordu arkadaş sayesinde tanıştık. 1 bucuk sene beraber yaşadık aynı evde. Evimizin temizliği yemek herşeyinde en az onun kadar emek verdim. Gezmediğimiz yer kalmadı ailem başta kızdı ikna ettim evlenecektik. İkimizde asla birbirimizden sıkılmadık her gün her dakika keyifliydik. İşten beraber gelir beraber işe giderdik derslerinde hayatında korkularında sıkıldığında her zaman beraber olduk destek olduk ve benim hayatım boyunca en dolu ilişkimdi. Karımdı o benim. Ailem bile artık gelini olarak görüyordu aynı şehirde onun yanında kalsam bile hiç ayırmadılar onu kendi kızlarından. Hastalıkları vardı gece gündüz demeden of demeden ilaç lar hastane hastane gezdirmeler. Gece uyanıp ilaç içirip basında beklemeler corba yapmalar. Ben karım gibi gördüğüm kadına en iyi koca oldum. Hakkını yiyemem oda bana. Babası istemedi beni evlenmeyeceksin dedi aylaca uğrastık en son aldı onu burdan götürdü halbuki babasıyla bile tanısmıştık ben beyaz eşyamı aldım ailemle haber gönderdim hangi yolu denesekte asla ikna edemedik ayla geçti. Altığım şeyleri ödediğim içim maddi durumum çok yeterli değildi 7 ayda 5 kere gidebildim yanına babası hiç göndermedi oda bir kere yalan söyleyerek geldi yanıma. 3 kere yalan söylemek zorunda kaldım ona 3 yılda. İkisi arkadaşım için di kendimle alakası yoktu biriside beni hiçbir geziye erkek erkeğe bile göndermiyordu bir kere bir anda gelisen durumda söyleyemedim ama sadece 3 erkek dolandık başka bir şehirde cafeye bara bile gitmedik. Sonraki yalandan sonra çocukluk arkadaşımı korumam gerekiyordu onada söyleyemezdim ancak cıktı ortaya sonra aramız sürekli kavgaya döndü sürekli uzak mesafe tartısmalar. Beni çok sık boğaz ediyordu ben evleneceğiz diye borç harçla uğrasırken darlanıyorum bir gün kızdım hiç yapmadığım ağzımdan kötü laflar çıktı küfür değildi ancak. Sonra büyük kavga ettik özür diledim hiç olmadı dedim beni yanına çağırdı barıstı sonra yanına gittim ve sana anlatacaklarım var dedi babası bize engel olmayacağını söylemiş. Bende çok mutlu oldum beraber kaldık bir gece ve o gece bu tartısmaları konustuk özür diledim hatalıyım dedim. Demediğim şey kalmadı beraber kaldık sabah uyandık kahvaltı sonra gezdik ve en son evlilik teklifi etmiştim daha önce ona yüzüğü vardı bana tekrar edeceksin çok ayrıldık barıştık demişti aynı yüzükle tekrar yanından ayrılırken evlilik teklifi ettim ve yola cıktım şehrime geldim ailemle konutum oldu artık evleniyoruz dedim bir gün sonra benden ayrıldı aşamadığını söyledi ve gitti 28 yaşında biri olarak cok ilişkim oldu kimseye kal demedim cabalamadım ama o benim karımdı onca anımız vardı yaşanan vardı bırakamazdım. Elimden geleni yaptım yaptıkça kötü şeyler aldım. Karsımdaki insan sanki benim o evde 1 bucuk sene yaşadığım karım değilde başka biriydi ve gitti 3 ay oldu hala kaldıramıyorum ve neyim var neyim yok verdim oda öyle yaptı hiç eksik etmedi ama analayamıyorum sevgi biter mi ben hala karımı seviyorum.

Ayrılalı 3 ay oldu?