2 senelik ciddi iliskim vardi beni aldatti sorunlar yaşadık ve ayrildik. Ben instadan onu engellemiştim yenilerde engeli kaldirdim. Ortak arkadaşımız faslı kadın bulduğunu ve kadinin 1 tane cocugu oldugunu ve bununla evlenecegini soyledi. Ben de ayni zamanda nişanlıyım 2 aya düğünüm var. 2 gündür hikaye koyuyorum ve hikayelerime bakiyor? Hayatında biri var benimde hayatimda biri oldugunu biliyor amac ne? Ne yapmaya çalişiyor 3 yil gecmis uzerinden?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de hikaye olarak ''herkesle oturup kalkiyorsun ama gözün hala benim masamda'' diye bir yazi koydum ona da bakmis ondaj sonraki storyde
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya konudan alakasız biraz ama o ayrılık acısı süreci ne kadar sürdü ve ne kadar sürede birini hayatına alabildin🤦♀️ bende Şu an bu durumdayımda. Senin konuna gelecek olursam aklı sende kalmıs seninde aklini bulandırmaya calısıyor bosver hic odaklanma bu konuya
2 sene col severek birlikteligim vsrdi yalnizca benim cabamla yuruyen ben de unutma suresi 2 seneyi gecer derken aldatildigimi ogrendim tum pisliklerini ogrenince patt unuttum 1 ay icinde sevmiyorum nefret ediyodum ama travma olarak kaliyo tabiki guven sorunu oliyor hic uzulme Şu an masallah oyle biri varki hayatimda kiyas bile yapilamaz biri vasat alti nasil katlandiysam bu da ilgisiyle sevgisiyle simartiyo beni hic unutamam diye uzulme
Bu tarz şeyleri görünce uzun ilişkisi olan insanlara şüpheyle bakmaya başladım. Hatta korkuyorum. Düşünemiyorum bile benimle evlenecek olan adamın aklında eski sevgilisinin olduğunu
ben senin içinde bişeylerin bitmediğini düşünüyorum dert ettiğinden yola çıkarak gerek duymadım demen de bahane gibi geliyo kendi görüşüm tabi %100 öylesin demiyorum fikir olsun sana da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya konudan alakasız biraz ama o ayrılık acısı süreci ne kadar sürdü ve ne kadar sürede birini hayatına alabildin🤦♀️ bende Şu an bu durumdayımda. Senin konuna gelecek olursam aklı sende kalmıs seninde aklini bulandırmaya calısıyor bosver hic odaklanma bu konuya
2 sene col severek birlikteligim vsrdi yalnizca benim cabamla yuruyen ben de unutma suresi 2 seneyi gecer derken aldatildigimi ogrendim tum pisliklerini ogrenince patt unuttum 1 ay icinde sevmiyorum nefret ediyodum ama travma olarak kaliyo tabiki guven sorunu oliyor hic uzulme Şu an masallah oyle biri varki hayatimda kiyas bile yapilamaz biri vasat alti nasil katlandiysam bu da ilgisiyle sevgisiyle simartiyo beni hic unutamam diye uzulme
Cok tesekkür ederim yorumun icin insallah senin gibi kolayca atlatabilirim 🙏
Kolayca olmadi 😊😊 ama sonuc güzel
Bu tarz şeyleri görünce uzun ilişkisi olan insanlara şüpheyle bakmaya başladım. Hatta korkuyorum. Düşünemiyorum bile benimle evlenecek olan adamın aklında eski sevgilisinin olduğunu
Özlemiştir belki seni
Ama evlenecekmis
Olabilir
Meraktan bakıyor da olabilir. Takılma hiç bence
bebeğim sen neden düşünüyorsun bunu
niye kaldırdın engeli
Artik engelleme geregi duymadim diyelim
ben senin içinde bişeylerin bitmediğini düşünüyorum dert ettiğinden yola çıkarak gerek duymadım demen de bahane gibi geliyo kendi görüşüm tabi %100 öylesin demiyorum fikir olsun sana da
Bitmedi degil pismanligini gormek guzel yoksa bitti
Engelle kendi yuvana sahip çık