Eski sevgilimden ayrılma sebebim çok basit aslında, anlaşamadık. Ne o beni tam anlayabildi ne de ben onu. Zamanla aramızdaki bağ gevşedi, konuşmalar yüzeyleşti, hisler sessizliğe gömüldü. Uğraştık mı? Evet. Ama bazen ne kadar çabalarsan çabala olmuyor. İçinde bir yerde, bu iş burada biter hissi yerleşiyor. Biz de orada bıraktık.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Hayatimda aldigim en en doğru kararlardan birisi. Kendimle çok gurur duyuyorum bu konuda. 19 yaṣındaydım çok gençtim daha ve kendisi ilk sevgilimdi ama uzak mesafedeydik. Ben o zamanlar ilgiye çok aç bir insandım ve sadece sevilmek istiyordum o yüzden kimin sevdiği umrumda değildi. O zaman ki sevgilim kısa boylu, obez, saçı dökülmüṣ ve eğitimsiz kültürsüz birisiydi. Yani dıṣarda görsem yüzüne bakmazdım ama sanaldan ilgilenince bende kabul ettim. Ilk bir sene normal geçti ama sonra buluṣunca gerçekden tipinden falan iğrendim hatta yan yana yürümekden utandım zaten insanlar dönüp dönüp bize bakıyordu özellikle erkekler gözümün içine içine bakıyordu napıyorsun sen der gibi. Sonra zaten aramız bozuldu ama kendisi çok üzüldüğü için dedim ki niye bu kadar fiziksel takılıyorum onunda sevgiye ihtiyacı var vs. diye düṣündüm ve senelerce idare ettim ta ki beni aldatana kadar seni aldatmadim diye söyledi ama ben yinede inanmamistim yinede devam ettim. Beni cepte bildi ve tam bir narsist oldu. Sürekli bana küfürler etti, sürekli laf sokmalar saçma sapan ṣakalar, bel altı konuṣmalar. Yani dedim ulan bu adamin hem beğenmediğim tipini cekiyorum hem sacma sapan hareketlerini üstelik ne için? sadece biraz ilgi göreyim diye. Dedim hayir daha fazla bu saçmalığa katlanamam ve aniden bitirdim olayı senelerce peṣimden koṣtu ama gördüğüm yerden engelledim. Bizi aile sorunlarım yüzünden ayrıldık saniyor ya da kendini öyle avutuyor halbu ki onu hiç sevmedim.
Sonra kendime söz verdim bidaha bana uygun olmayan ve tipini beğenmediğim hiç kimseyle merhabalaṣmayacağım bile. Hem bana yazık hem karṣı tarafın gereksiz duygularıyla oynamıṣ gibi oluyorum. O yüzden sadece cidden hoṣlandığım adamlarla konuṣmaya baṣlamıṣtım ve ṣuan çok ṣükür fizigi tipi yerinde hoṣ bir sevgilim var.
Sinemcim, valla ayrılık deyince içim bir tuhaf oluyor ama çoook haklısın, bazen en saçma sebepler bile ilişkiyi bitirebiliyor. Benim eski sevgilimle de güven sorunlarımız vardı, bir noktadan sonra küçük şeyler bile büyüdü ve kopmamız kaçınılmaz oldu. İnatlaşma da ilişkiyi baya yıpratıyor, seni çok iyi anlıyorum. Ama hayat devam ediyor, her ayrılık yeni bir başlangıç aslında! 💔🌈✨
Ayyy Sinem, kalbimi bıraktım buraya! Aynı duyguları yaşamak çok normal, hepimiz biraz minnoşuz bu konularda... Yeni aşklar, yeni heyecanlar seni bekliyor! Seviliyorsun canikom! 💖✨
İnsanın kendini tanıması gerektiğini farkına varamamış, hayat felsefesi olmayan ve bununla birlikte her hangi bir konuda fikri olmayan insanlarla bir şeyleri paylaşmaya çalışmak veya bir şeyler anlatmak için çaba harcamak , boşa harcanmış zaman olarak geliyor. Gerek yok.
Gözü kapalı , kulağı duymaya kişilere bir şeyleri anlatma niyeti , isteği artık bende yok. Çünkü insanlar tercihlerini , istekleriyle aynı zannedip yaptıklarını doğruyla yakından uzaktan ilişkinin olmadığını kabul etmek istemiyor. Hal böyle olunca da; Artık kimsenin peşinden koşmuyorum , çünkü biliyorum mutluluğu , huzuru ve sevgiyi çok başka şeylere bakarak karar verir oldu insanoğlu.
Çok güzel bir söz okumuştum zamanında , gerçekten doğruluğuna her geçen gün daha fazla yakınlaştığımı hissediyorum.
İyi adamlar yalnızken, İyi kadınlar kötü adamların balkonunda gökyüzünü izliyor.
Zaten ilk ciddi giden ilişkimden ayrilip evlendim.2 yil sürmüştü. Sebebi soğumamdi. Ayri dünyalarin insanlariydik. Beni mesela biri arar rahatsiz ederdi, ya arasana şunu beni rahatsiz ediyor derdim, rahatsiz eden insan yine arardi. Ne oldu peki konuştunmu derdim, e ne yapayim uzaktayim ben derdi. Bir yere gideceğiz atiyorum, bana yanina para al derdi. Para almamda sorun asla yok, ama sorun onun 1 kuruş bile yanina almamasiydi. Ve son noktayi koyan cümleside, amcamlar beni erken yaşta evlendirmek istiyorlar demişti. Yalniz kalmayayim tek çocuğum diye. O an kalbimde bir şeylerin bittiğini anladim. Amcasina benim sevdiğim var evlenirsem ilerde onunla evlenirim dememişti bile. Ayrilik konuşmasi bile yapmadan uzaklaştım. Zamanla aramalarina bile geri dönmedim. Sonundada yaşadiğim şehiri terkettim.14 yil oldu...
Ben değil, o ayrıldı. Ailesi beni Alevi değilim diye tanımadan etmeden istememiş. Benimle sevgili olmadan önce “ Seninle ben sevgili olacağım, ailem değil. “ demişti. Ben de “ Bu benim ardımda durur, adam gibi biri demek ki. Prenses erkek değil. “diye düşünmüş idim öyle deyince ama dediği gibi davranmadı. Benden ailesinin ağzına bakıp ayrıldı ve her yerden de engelledi. Demek ki dürüst değilmiş. Bir daha nah olurum Alevi ile sevgili.
Sevgilimden ayrılma sebebimiz, abisinin onlara ev almasından dolayı ayrılmak zorunda kaldık, aramızda hiçbir problem yoktu hellalleşerek ayrılmak zorunda kaldık, uzak şehire gideceği için ben yapamam dedi, açıkçası bende yapamazdım ve bu yüzden ortak karar alarak ayrıldık..
Bu sorunun çok muhattabi degilim cunku o benden ayrildi 🤣Bana ayrilik sebebi olarak sundugu sey tamamen bir yanlis anlasilmaydi ama ben onu bahane ettigini dusunuyorum. Muhtemelen "ilgisizlik"diyecek... Bence ilgisiz de degildim dusundugu kadar...
Ben 22 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar sadece iki sevgilim oldu ikiside eski sevgilisiyle aldattı beni en son askerdeyken oldu ve bi daha sevgili yapmadım kimseye güveneceğimi sanmıyorum