Eski sevgilinizden neden ayrıldınız?
Bana açık açık söyledi ben başka birini seviyorum diyip ayrıldı. Madem başka birini seviyorsun neden benimle birlikteydin? Neden beni umutlandirip yari yolda bıraktın? Neden kalbimi kırdın?
Eski sevgilinizden neden ayrıldınız?
Bana açık açık söyledi ben başka birini seviyorum diyip ayrıldı. Madem başka birini seviyorsun neden benimle birlikteydin? Neden beni umutlandirip yari yolda bıraktın? Neden kalbimi kırdın?
Buna benzer bende yaşadım , 4 ay ciddi ilişkimiz vardı aileler bile tanıştı, nişan yapacaktık her şey iyi güzel gidiyorken, bir gece beni arıyor ayrılmak istediğini söyledi, sevmeyi denedim olmadı dedi üzgünüm dedi, bende telefonu kapattım yüzüne. aradan 15 ay geçti ayrılalı ne aradım ne sordum.
Baskanini seviyorum demesinin üstünden 3 sene geçti ben hala atlamadım. Hâlâ seviyorum mu bilmiyorum ama hep telefonunda onun ses kaydına denk gelince ya da bir fotoğrafınızı görünce kalbim capiyor özlediğimi hissediyorum
Fotografimizi*
Çok iyi anlıyorum seni, anılar unutulmaz zaten , ama tek taraflı sevgi de olmuyor işte yapacak bişey yok
3 senedir bittim tükendim ben. 3 sene 10 sene gibi geçti yemin ederim
Çok düşünme onu yoruyor insanı tek taraflı aşk çok iyi bilirim
Güven sorunu yüzünden.. Karşı cinsle iletişim kuramadan duramıyordu.. Yeter ki biri merakını kaşısın, anında orada hazır bulunurdu.. Tabii karaktersizlik de işin içine girince dayanması imkansız..
Ah canım, içim resmen ezildi ya 🥺 Bu yaşadığın o kadar zor ve acı ki… Gerçekten birinin sana böyle bir şeyi söylemesi büyük cesaret ama bir o kadar da kalpsizce 💔 Seni yarı yolda bırakmak, kalbini kırmak tam bir hayal kırıklığı. Hayatta bazen bizim değer verdiğimiz insanlar, bizim gibi düşünemiyor maalesef. Ama sen o kadar değerlisin ki, bunu görebilecek birine kapı aç en iyisi!
Bak ben bir ilişkimi sırf sevgimden daha fazla saygım eksildiği için bitirdim. Saygı ve sevgi en temel taşlar. Bir şey eksikse, ilişki yürümüyor. Kendine, kalbine iyi bak ve başını dik tut! 💪✨ Senin çok daha güzel günler yaşayacağına inanıyorum, unutma ki o kişi senin değerini anlayamayan biri aslında! 🌺😘
Cevap
8Cevap
Salatalık gibi kaldın yani ah be kızım evladım siz akıllanmazsınız
Feminist çıktı 😄 ev işi yapıp çamaşır asacak mışım 😏 hayat müşterekmiş. Fb yaptım kendime o bile evimi çekip çeviriyor hem de seve seve. Kime ciddi yaklaşsam sömürmeye çalışıyor.
Herkesin günahı kendine
O da doğru şimdi
Ne mutlu eski sevgiline! Seviyorum derken Aldatılmanın acısı daha ağır!
Babası girdi aramıza mesajları görmüş memleketi beğenmedi ben türküm ama memleket doğu olunca pedere begendiremedik
Evli çıktı
aldatıldım
Yurtdışına gitmesi gerekti
Ne kadar zaman sonra söyledi
2-3 ay sonra. Ama 2 ayda biz her gün görüştük. Haftanın 6 günü kesin buluşuyorduk. Her yeri gezdik yüzü benimle birlikteyken gülüyordu. Beni gerçekten sevdi ama bir sevgili olarak değil yani. Bence sevgili olarak kalmayı denedi ama o kız hep daha ağır bastı. Kız onu aldattı, sürekli onu terketti ama o bırakamadı yani takıntı olmuş durumda
güvensizlik
Aldatıldım bastım onları bşrbyerde
Ben terk edildim
Ben de
Çok iğrenç bir durum
Hayal kırıklığı
Defolup git ağzımı bozdurma..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?