+1 yıl1 sene önce her şey ciddi ve tutkulu beni de çok beğeniyor seviyor dediğine göre bir şekilde tanıştık detayına girmeyeyim. Her gece muhteşem bir büyü eve gidemiyoruz o derece bir değişik bir bağ oluştu. Sonra karşılıklı özel hayatımıza girmeye başlayınca hanımefendinin fesat bir yapıda (aile karşıtı) ve kişisel olarak çok gelişmemiş yapıda olması , bir dakika ilgi göstermeyince değişmesi ondan soğuttu. aramızda yaş farkı da var 6 ,7 yaş tabi. İçi dışında biri olmaması beni biraz kendinden itti. Ben tabi bir yengeç olarak buna tahammül edemedim. birbirimize karşı soğuklaşmaya başladık. Ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Kısacası, sevgi denen şey karşılıklı sonsuz tahammül ve o kişiye içi dışı bir olmak.
Sevgi emektir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sevgilim beni terketti sebebini söylemedi aramız iyiydi pasta hediye alıyodum maddi manevi her şey sununca katlanamayarak tek taraflı boşandı 😂 Diğeri narsistti küçümseme, kıyaslama psikolojisi bozuktu, ayrıldım 😂 Şimdiki sevgilim kumar borcuna batmış, beraber ödüyoruz. Dişi ağrıdı doktora götürdüm hediyeler pastalar buna da sunuyorum. Hadi hayırlısı daha ayrılmadık. Düzgün adam bizim gibi deliyi bulur mu 🤣
00 Yorumla
kariyerimle onun arasında seçim yapmak zorunda kaldım. ve kariyerimi seçdim
11 Yorumla- +1 yıl
En iyi seçim
+1 yılOnunla timarhaneye gitmemek için
42 Yorumla- +1 yıl
😂😂 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılaşk tek taraflıydı, bitmesin de ne yapsın.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilim olmadı hiç
10 Yorumla
+1 yılSevgilim değildi, flortlesiyorduk. Karsimda çalışıyor. Bulusacaktik. Bi akşam muhabbet ederken konu evlilige filan geldi. Aninda bana ınstadan engel atti. Ertesi günü tartıştık
Wp den de engelledi. Birkac hafta sonra tiktoktan engel yedim. Daha sonra yeni hesap açtım. Onuda engellemis. Halbuki ben ona evlenelim filan demedim. Sadece dalga geçmediğimi söyledim. Sonra yok aklımda biri var, onu bekliyom filan dedi. Amannnn. Simdi de karşımda tavana bisi çakıyor. Geberesice310 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm 🤣
Uzak dur bu çocuktan dengesiz biri belli - +1 yıl
Şimdi yüzüme bile bakmıyor. Dukkan önünde oturduğu zaman bile benim olduğum yere bakmamak için direniyor. Baska yere bakacam derken boynu kopacak artik
- +1 yıl
Sende evliliğe getirme olayı yoksa sap kalırsın böyle sevgili olduktan sonra 15 sene boyunca her sevgili yıldönümü hediyesi alıyorsa sorun olmaz ondan sonra evlilik anca olur @Brokenheart9595
- +1 yıl
Ben getirmedim ki. Onunla dalga geçmediğimi, ciddi olduğumu söyledim ama o ciddiyeti evlilik anlaminda söylemedim. Kafa bulmadığımi söyledim. O evlilik olarak anladı. Aciklamasini yaptim ama o istediği gibi algiladi
- +1 yıl
Sen düğün istersin diye ayrılmıştır sadece nikah yapalım şeklinde desen ayrılmazdı düğün sevmez çoğu erkek
- +1 yıl
Birdaha mesaj atarsan bu şekilde de barışırsın
- +1 yıl
Zaten en sonunda oyle dedi. Ben burdan veya köyden birini bulurum. Basarim nikahı olur biter dedi. Adam sürekli engel atiyo bana. Ne barışması.
- +1 yıl
Bana yazar mısın mesaj dan bir şey sorcam
- +1 yıl
canım ya demekki başka bir amacı vardı seninle ilgili. boş ver.
- +1 yıl
Yok öyle bisi degil
Sevgilim hiç olmadı. Kimsede kalbimi kıramadı. Çevremde aklı başında olan çok az insan var. Ben aklı başında bir kızım. Kimse benim aklımın ayarlarıyla oynayamaz. Dansöz oynatıyorlar sanki. Hemen hemen her kıza dokunmatik telefon gibi dokunuyorlar.🤣🤣🤣🤣
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu benimle onun arasında ki karşıma çıkan kişi bunu sorsa terslerim.
30 Yorumla
+1 yılBenimle ayrılmadan birini bulmuş. Geçenlerde konuştuk ve "Ben seni 4 aydır arıyor muyum hiç? Onunla sevgiliyken seni hiç aramadım, yazmadım." dedi. Ben de "Ya he he." dedim. 😂😂İlişkisinin başında acaba ne yapmış oluyor?
10 YorumlaAmmaaa saçma şeyler yazmışlar yorumlar down 👎
Yalan söylemeyin !
Aldatmayın !
Sapıklık yapmayın !
Bi kaç kişiyle konuşmayın !
Güzel sevin yeter yaaa !!!
Ortalık 💔 dolu …
Ne biçim insanlarsınız ya duygularınız ölmüş sizin …41 Yorumla- +1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻
+1 yılNarsist biriyle en fazla ne kadar devam edebilirdimki 2 sene devam ettm 🙄 bencildi benim duygularımı hislerimi onemsemedi kısıtladi aileme saygısı kalmadı daha fazla çok şey sayabilirim küfür hakaret şiddet 🤷
19 Yorumla- +1 yıl
Allah kurtarmiş seni gecmiş olsun
- +1 yıl
Yanlis anlamazsan cinsel konulari ön planda tutuyor muydu?
- +1 yıl
@OezdoganArya çok fazla ön plandaydı ve manipüle. Etme özelliği çok fazla
- +1 yıl
Amin amin
- +1 yıl
Ben de ayni seyi yasiyorum sana özelden yazabilir miyim?
- +1 yıl
@OezdoganArya tabikide
- +1 yıl
Yazamiyorum :(
- +1 yıl
@OezdoganArya yazdım dize
- +1 yıl
Kelimenin tam anlamiyla aynısı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözlulüyduk aramızda ev tuttuk gündüz akşama kadar birseyler yaşadık sonra çıktık evden hamburger yemeye gittik başka masada kizlar vardı aslında onlara bakmadım o tarafa baktım diye yüzüğü çıkardı yüzüme fırlattı bende bitirdim ne dediysem ikna edememistim
00 Yorumla
+1 yılOrtak karar. Birbirimize karşı hislerimiz bitmişti.
30 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılBen onu şakacıktan 🤪 dövdüm sen bana şiddet uyguluyosun dedi küstü her yerden engelledi dedim sqtirgit sana mı kaldım.
14 Yorumla- +1 yıl
💪🏿.
- +1 yıl
Sa ol.
+1 yılErkeklerin sebepleri kadınları haklı çıkarıyor klasik erkek. Sizi Allah ıslah etsin püü
20 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadı. Bizim ailede ters öyle şeyler
20 YorumlaAkşam saati dışarıya çıkmıştı, ve bana nerede olduğunu söylemedi çok ısrar ettim ama inat etti söylemedi, bende dışarıya çıktım ve aradım bulamadım, sonra saat 23:30 gibi telefonla aradığımda bana hâlâ dışarıda olduğunu söyledi eve dönüyorum şu an dedi. Bende çok kıskanç olduğum için kendimi tutamadım ve küfürlü konuşarak senden ayrılıyorum dedim ve o gün 1,5 yıllık ilişkimi bitirdik. Lanet olsun çok pişmanım, kalbini kırdığım için. Keşke onu üzmeseydim iğrenç bir acısı var 2 yıldır geçmiyor :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılüçüncü buluşmada öpmek istedi bende ayrıldım
10 Yorumla
+1 yılBen köpeğim ve o aynı evde yaşıyorduk. Bir köpeğimin dünyada ki varlığına bir de onun dünyada ki varlığına baktım köpeğim daha faydalı o yüzden gereksiz sarfiyattı atmak lazımdı
00 Yorumla
+1 yılEn son ayrilma nedenim rüyasında beni farklı saç rengiyle gördüğü içindi. Arkadaslar bahane olarak kullandım bunu tabiki yanlış anlaşılmasın. Onun 3 4 yıldır dengesiz ayrıl barışlarindan, ruh hali değişimlerinden o kadar sıkılmıştım ki artık onu sevemiyordum başka çarem yoktu...
00 Yorumla
+1 yılşu an ayrılık noktasındayız son 3-4 gündür doğru düzgün yazmıyor umursamıyor öyle yaptığı içinde herzaman ağlıyorum çünkü çok içten sevmiştim rüyada görecek kadar sevdim zaten herzaman rüyalarıma giriyor aga kötü bişeymi desem iyi bişey mi desem bilemiyorum ama ben bunları haketmedim gerçekten çok sevmiştim 1 ay sonra 1 yıl olacak ama bence sevmiyor beni artık ayrılalım beni takmıyorsun dedim hayır seni seviyorum dedi ama şu an bile umursamıyor bunu yazarken bile ağlıyorum...
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada elini verdi bana
"Bugün elini verirsen, yarın kolunu kaptırırsın" Dedim
Elim kolum uzundur merak etme dedi!
Korkudan ayrıldım :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok çalışıyormuş ona yeterince zaman ayırmıyormuşum gerdanlığa hiç hayır demedim erkeğim diye boynuma sarılıyorum sanki o gerdanlığın parasını ağaç topladım
00 Yorumla
+1 yılNedenini şöyle izah edeyim,
Sevdiğinize fazla değer vermeyin
Sizin ona verdiğiniz sevginin kıymetini bilmiyor.
Bir gün zamanla sizden uzaklaşıyor bizim onu sevdiğimiz kadar kendisinin bizim sevgimizle kıyaslanmayacak başkası ile oluyor.13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ne kadar sevgi göstersek o kadar uzaklaşıyor ne demişler fazla ilgi popo kaldirir
- +1 yıl
Aynen öyle bende o hatayı yaptım nasıl düzeltirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bunu kendi kende düzeltemezsin şu an bende aynı şeyi yaşıyorum 1 yildir iliskim var herhlde 1 hafta oldu sevgilimin bana karşı ilgisizligi aradım neden bugün aktif degildin dedim işim var diyo ama sabah wqtan Günaydın yazmıştı terslerdim onu sorguladim biraz yine aynı şeyleri söyledi arkadaşıylada konuştum cumartesiye kadar yine böyle yaparsa ayrilicam dedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz beraberken gizlice nişanlandı. Neymiş kıza yardım etmekti amacı. Bana da başkaları yardım etsin o zaman dedim çektim gittim.
111 Yorumla- +1 yıl
Garipmiss
Cevap sahibi+1 yılÇok garip insanlar var bu dünyada. İnsan şaşıp kalıyor
- +1 yıl
Ne kadar süre surdu
Cevap sahibi+1 yılNe sürdü, ilişkimiz mi?
- +1 yıl
Evett
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl kadar sürdü o da 2014teydi. Sanırım bazı erkekler bir şeyi elde edemeyince böyle kolaya kaçıyor.
- +1 yıl
şu an evlimisin
Cevap sahibi+1 yılNeden sordunuz? Biraz özel şeyler bunlar da.
- +1 yıl
Eski unutulup yola devam edildi mi diye sordum
Cevap sahibi+1 yılEvet unutuldu hatta ne iyi etmiş diyorum ben. 😂
- +1 yıl
Bu önemli
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çıkar ilişkisi yaşadığını fark ettim sevginin olmadığını fark ettim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşımarık bir oğlan cocugu oldugu için bıraktım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nikahtan önceki davranış ve sözleri ile nikahtan sonrakiler tam zıttı olduğu için ayrıldık anlaşmalı olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu tip kişiye özel soruları sorarak nereye varmak istiyorsunuz anlamıyorum hiç?
05 Yorumla- +1 yıl
Hangi soru sormami istersin Beyfendi beğendiremedim galiba pardon çok özürdilerim yalvariyorum yapma
- +1 yıl
Manyak herif
- +1 yıl
yapacağınız ancak bu hakaret etmek ama size yakışan da bu i, şte
- +1 yıl
Yav yürü git
- +1 yıl
edepsiz karı
Çok sebebi var. Temel sebep aldatıldım. Gerçi affettim barıştık ama sorunları aşamadık eski eşler çocuklar yaşayacağımız şehir vs.
00 Yorumla
+1 yılKendisini olduğundan farklı tanıttı zaman ilerledikce gerçekleri gördüm. Baştan o şekilde tanitsa devam edebilirdim. İkimizinde zamanını çaldı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim daha çok sevdiğim söylenerek terk edildim🤦🏼♀️
01 Yorumla- +1 yıl
😐😐
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıllık ilişkimdi askere git gel evlenelim artık dayanamıyorum sensizliğe dedi askerde terk etti açıklama olarakta annemde zaten seni istemiyordu dedi ve başkasıyla evlendi
02 Yorumla- +1 yıl
...
Cevap sahibi+1 yıl100lerce şiir yazdığım. 1 ay görmeyince o üzülmesin diye arkadaşlarımın omzunda aldığım onun için her şeyi yaptığım tek kadındı. askerde bile pandemide evlen çıkamıyor psikolojisi etkilenmesin diye tuşlu telefonla bir şekilde keman çalmak istediği için sürpriz keman göndermiştim. şimdi geride hiçbir şey kalmadı. artık şiir bile yazamıyorum aklımı yitirmiş durumdayım.
+1 yılMaddi manevi kandırdı
Mesleği ile ilgili yalan dedi
Sevgisi de tırttı
Daha nişan olmadan kız kardeşi arayı bozmaya kalkti33 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyleyen biriyle zaten yürümüyor. Eski sevgilim de bana başlarda atanmış bir öğretmen olduğunu söylemişti. Uzak mesafe ilişkisi idi bizimki. Ben, bir ara ayrı kaldık uzun bir süre ve o süreçte stalk yaparak öğrendim. Meğersem 2022 mezunu imiş üniversiteden. 😃😃Cidden başından dürüst olsa da sorun etmezdim. Asıl sorun yalan söylemesi. Yani ismi bile yalan çıktı. Onu da ayrı kalmış olduğum süreçte öğrendim. Bir konuda yalan söyleyen birisi daha pek çok konuda yalan söylüyor. Bir daha bir sevgilim olduğunda ilk yalanında ayrılırım. Çünkü devamı geliyor.
O benden ayrıldı büyük bi sağlık sorunu vardı bi gün uyusun uyanamazsın demişti doktorlar buna rağmen ben onun yanında oldum hiç aldatmadım ama bi gün hiçbir şey demeden gitti
10 YorumlaArtık bi sevgili istemediğime karar verdiğim için 😂 her şeyin bir kotası var çünkü benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 tek sevgilim oldu onunlada hala devam ediyorum çok şükür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili değil de eşim vefat etti
22 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin...
- +1 yıl
amin teşekkürler
+1 yıl250 isteği sildim hanfendi bu yüzden nişanı attı gitti
00 YorumlaAnlaşamıyorduk ve ona olan duygularımı yitirmiştim.
00 YorumlaO ayrildi, Kendi kendine kuruyordy kafasinxa beni sevmiyorsun vs dedi sonra ayrildi.
00 Yorumla
+1 yılBazı davranışları, vurdumduymazlıkları can sıkıcıydı.
00 Yorumla
+1 yılBen ayrılmadım onlar saga çek inecem dediler gittiler arkalarına bile bakmadılar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıkla evlenmiş öyle söyledi. Dedim nasıl olur ya çok sarhoştum hatırlamıyorum dedi.
00 Yorumla eski eşimden ayrıldım yakın zamanda tamamiyle bitti boşandım nedeni anası vve paragöz olmasıydı
01 YorumlaBiri beni aldatmisti digeri universiteye hazirlanmak icin hesabini kapatti ama baska hesaptan aldatmis sonuncusu da exini unutamamis
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılCee eee yaptım korktu kaçtı 😄😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kıskandırmak için sosyal medyaya bir kadınla fotoraf koydu kim o dedim dalga geçti boş ver diye bende ağzıma gelen hakaretleri saydım tehtit ettim oda beni tehtit etti kavga büyüdü. ayrıldık beni engelledi. Sonra öğrendimki kardesiymiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2018'deydi, ilgi bağımlısıydı, sürekli olarak odak merkezimde ben olmalıyım kafasındaydı, ayrıldık.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocasının önünde sevişmek istedi. Kocasının haberi olmadan. Süpriz zevk yaşatacakmış ona. Bende o riski göze alamadım. Ayrıldım.
00 YorumlaHaber veemeden Alkol kullanmama kızıyodu habee vererek kullandım yinede kızdı sonra da ayrıldı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi beni inancım, mezhebim yüzünden istemedi. Ondan ayrıldık
03 Yorumla- +1 yıl
İnancın ve mezhebin ne ki
- +1 yıl
Neden sordunuz?
- +1 yıl
Merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgosu yüksekti bir yerden sonra dayanamadım. İyikide ayrılmışım şu an mutlu beraberliğim var.
00 Yorumla
+1 yılHak etseydi eski sevgilim olmayacagı için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım ya demekki başka bir amacı vardı seninle ilgili. boş ver.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış oldu bu
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılKoca, şiddetli geçimsizlik
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni en zor günlerimde bırakıp gitti.
27 Yorumla- +1 yıl
Vah vah 🙂
- +1 yıl
Acınacak durumda değilim Allaha şükür.
Hem babamın acısını hemde onun ayrılığını kaldırdım. - +1 yıl
Onun için vah vah dedim ya? Sen en ağır acıyı kaldırmıssın erkek sevgilin seni terk etmiş onu mu kaldıramayacaksın?
- +1 yıl
@HollandEUnl
Allah sabrımı verdi kaldırdım. Gene olsa gene kaldırırım sanırım. - +1 yıl
Kaldırırsın güçlü karadeniz insanısın sen. Allah ve celle yardım eder sana inan ve güven yeter
- +1 yıl
@HollandEUnl
Allah kendi yokluğu ile sınamasın. - +1 yıl
Amin sınamasın inşAllah en ağırıda o olur zaten
Nişanlıyken bir anda ortadan kayboldu ve bir süre sonra evlendiğini gördüm, kısaca başkasına gitmiş mi denir aldatılmış mı denir size bırakıyorum.
01 Yorumla
+1 yıl3 yılın sonunda beni kullandığını anladım, çünkü biraz geriyim ya da profesyonel oyuncu olduğu için🥲
00 Yorumla
+1 yılYorumlara bakınca iyi ki eski sevgilim olmamış diyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
Hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim adamla evliyim kavuşabilenlerdenim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onu çok kıskanıyordum.
10 Yorumla - Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne