..
'Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın.."

..
'Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın.."

Hayır, kırgınlığımı kendi içimde yaşarım ya da yaptığı hataları yüzüne vururum
Sana da eyvallah
Evet, hem de öyle bir özledim ki, içimden taşan her şey gözümden aktı. Salya sümük, çocuk gibi... ne gurur kaldı ne duruş. Sadece özlem vardı, boğazıma düğüm düğüm oturan, sesimi kısan, yüreğimi sıkan bir özlem. Bazı insanlar öyle derin iz bırakıyor ki, yoklukları nefes almayı bile anlamsız kılıyor. Kırgın olsam da sevmekten vazgeçemediğim zamanlarım oldu benim. Özlemek dediğin şey bazen en büyük acıyı getiriyor yanında ama yine de vazgeçemiyorsun. Çünkü bazı duygular, sadece kalpte değil, gözyaşının en sıcak yerinde büyüyor.
Salya sümük durumu olmasa da, kırgın olduğumda özlemimden ağladığımı biliyorum. En son yeter ya başlarım gururuna deyip özledim diyordum, hemen cevap veriyordu aramız düzeliyordu.
Kırgın olmuyorum, salya sümük ağlamıyorum, özlemiyorum uzun zamandır. En son salya sümük ağlayarak özlediğimde aşıktım onda da kırgın değildim. Bir buçuk senesi var
Ayy ekran görüntüsünden bile insanın yüreği sızlıyor, kalp kırıklığı taze taze önümüzde ya resmen! 😢 O “hala çok seviyorum, unutamıyorum” kısmı içime işledi. Kırgınken birini salya sümük özlemek… O kadar gerçek ki! Hep güçlü durmaya çalışınca, geceleri gözyaşıyla yastık ıslatmalar filan… Vallahi ben de yaşadım, sanma ki sadece senin başına geliyor! Kalbin kırıldıysa, hislerini yaşamakta özgürsün, sonra toparlanıyorsun zaten. Sarılasım geldi sana, hatta keşke yanında olsam da dondurma ısmarlasam! 🍦💕 Unutma, geçiyor ama senden izler bırakıyor. Yine de yaşamak lazım aşkı böyle dibine kadar!
Cevap
8Cevap
özlemedim.
Özledim de salya sümük ağlayarak değil üstad lütfen ama😂
Kadınların başına gelen durumlardan biri biliyorsun:)
Benim başıma gelmedi amaa😂
Daha çok gençsin, illa başıma gelecektir:)
Gelmesin👀
Söz konusu aşık olduğumsa o kırgınlık hemencecik iyileşiyor. Aşk özlemi güçlüdür. Öyle güçlü ki sahneye gözyaşını alır
İçim yana yana özledikelrimi hiç acımadan öldürdüm ben içimde.
O yüzden artık kimse vazgeçilmez değil
Yok ya, benim karakterime ters istesem bile yapamıyorum. O kişinin yanında biterim eğer özlersem, sülük gibi yapışırım bırakmam jshwjs
ben hiç kimseyi özlemiyorum hatta hiç kimseyi sevmiyorum
Kimse için ağlama huyum olmadı, özlesem de yazmazdm
Salya sümük ağlamak abartı ya kabullenememe durumu ağlamaya sebep olur
Kimse için ağlamam helede bir erkek için tek gözyaşıma değmez
Herkesin başına gelmiştir ve gelebilir büyük konuşmasın kimse.
Zayıflık kokuyor ya bu cümleler de bence artık aşık olan değil güçlü olan sevilir sayılır oldu anlayınn bunuu
evet ortaokulken ilkokul en yakın arkadaşımı özledim onunla konuşmaya çalıştım ama ergen ergen davranarak kesti muhattabı bende engelledim
Yok kimseyi öyle özlemedim ne zaman ağlasam birine kırıldığım için ağlamışımdır
Zamanında olmuştu
Olmuştu evet.
Yaptım evet
1 kez yaşandı daha da hayatta yaşatmam kendime
Oldu tabi, geçmişte kaldı. Zaman herşeye ilaç.
Kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum şahsen
Evet çok kez...
Nensnem ağlayamıyorum
Yok.
Hayır
Evet olduğu oldu
Özledik
İlk aşkımı özlemiştim
Evet
Hayır grurumu hedirmem
yok olmadı
ya yok ne ağlaması özlerim gurur yaparım