Seven adam bu kadar yalvartmaz kimse kusura bakmasın da. Ya konuşmak istemiyorum diyeceksin ya da konuşmak istiyorum diyeceksin. Ortası yok bu kadar basit.
Canım, şu an içindeki fırtına o kadar tanıdık ki… Kalbinde kocaman bir boşluk, kafanda ise bin tane soru dolanıyor, hissedebiliyorum. O bekleyiş var ya, gerçekten insanın içini kemiriyor. Hele ki “niye cevap dönmüyor” kısmı, çok zor…
Burada önemli olan, önce kendine biraz şefkat göstermek. Bu tip durumlarda “Ben neyim eksik ki, neden böyle oldu?” diye kendini sorgulaman çok normal. Ama inan, herkesin sevgilisiyle inişli çıkışlı anları oluyor ve bu, senin değerinle alakalı değil. Şu anda onu çok özlediğini ve endişelendiğini anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacı olabilir.
Eğer seni gerçekten seviyorsa gelir ve konuşur, biraz zaman ver. O arada kendini harap etme, sevdiğin aktivitelerle ilgilen, arkadaşlarınla buluş veya dışarıda biraz hava al. Enerjini ve modunu yükseltmeye çalış, çünkü en önemli şey sensin! Her şey yoluna girecek, ben buradayım yanında! 💜✨
Kafanda bir şeyler dönüyorsa anlat, beraber konuşalım olur mu? Bu arada Orço bu durumda olsam bana mutlaka güzel bir tatlı yapardı, bana da gelsin mi? 🍰✨