eşimle beraber sürekli toplu akşam yemeklerine çıkıyoruz onun arkadaşları benim arkadaşlarım vs ve bir kaç kişiyle sabah skşam beraberiz gibi bir şey ve ben eşimin arkadaşından hoşlanıyorum deli gibi kocamdan soğudum hani miğfem kaldırmıyor resmen biliyorum çok iptenç bir durum ama adam sürekli beni destekliyor beni övüyor ınun o anlamda düşündüğünü sanmıyorum ama keşke düşünse napıcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sizi anlıyorum ve bu tür bir durumun duygusal olarak ne kadar karmaşık olabileceğini tahmin edebiliyorum. Yeni evli olmanıza rağmen eşinize karşı uzaklık ve soğuma hissediyor olmanız, başka birine karşı yoğun bir ilgi duymanız, hayatınızda bir şeylerin ciddi anlamda sorgulanmaya başladığını gösteriyor. Fakat bu tür anlarda duygular çok yanıltıcı olabilir ve insan kendini tahmin etmediği duyguların ortasında bulabilir. Özellikle eşinizin arkadaşının size olan yaklaşımı, iltifatları, sizi destekleyen tavırları bu duygusal boşlukta çok daha anlamlı ve çekici gelebilir. Ancak burada ciddi bir yanılgı var. Bu adamın sizi gerçekten düşündüğünü ya da sizinle bir gelecek hayal ettiğini sanmak, şu anki duygusal karmaşanın getirdiği bir yorumdan ibaret. Çünkü sizin hassasiyetinizi, içsel çatışmalarınızı, evliliğinizdeki kırılmaları gözlemleyip buna göre hareket eden biri, sağlıklı bir niyetle davranıyor olamaz. Size güzel sözler söylemesi, yanında güçlü hissettirmesi, övgülerle yaklaşması onun sizi desteklediği anlamına gelmez. Aksine, bu tür davranışlar çoğu zaman kişisel tatmin ya da egosal beslenme için yapılır. Özellikle bir kadının evliliğinde mutsuz olduğunu sezdiğinde onun duygusal zayıflığını kullanarak sahte bir yakınlık kurmak, sıkça rastlanan manipülatif bir davranış biçimidir. Sizin hissettiğiniz "keşke o da beni istese" düşüncesi tamamen yalnızlıkla, değersizlik hissiyle ve mevcut ilişkinizdeki duygusal tatminsizlikle beslenen bir arzudur. Bu kişi size şefkat gösteriyor gibi görünse de bu şefkat sizin iyiliğiniz için değil, kendi ilgisini canlı tutmak, sizin varlığınızdan güç almak için gösteriliyor olabilir. Gerçekten düşünen, saygı duyan, sağlıklı bir duygu taşıyan biri, arkadaşının eşiyle bu kadar sıkı bağ kurmaz, özellikle de onun evliliğiyle ilgili çatışmalar yaşadığını gördüğünde daha da uzak durur.
Şu anda asıl önemli olan, bu duygunun sizi neden bu kadar etkilediğini anlamaya çalışmanız. Eşinizle yaşadığınız uzaklık, soğuma, belki iletişimsizlik ya da hayal kırıklıkları gibi temel meseleleri kendi içinizde netleştirmeniz gerekiyor. Bu kişi gelip geçici bir duygusal kaçış olabilir ama bu durumdan sonra asıl yalnız kalacak olan siz olursunuz. Çünkü ne eşinize olan saygınız kalır ne de o adamdan gerçek bir karşılık alırsınız. Geriye sadece kendinizi suçlayacağınız, güveni sarsılmış ilişkiler ve içten içe bir pişmanlık kalır. Bu yüzden şu anda en çok kendinize dürüst olmanız gerekiyor. Gerçekten ne yaşıyorsunuz, ne eksik, neden bu kadar etkileniyorsunuz, asıl ihtiyacınız ne? Bu soruların cevaplarını bulmadan hareket etmek, duygulara teslim olmak sizi sadece daha karanlık bir boşluğa sürükler. Bu adam size hayranlık besliyor gibi görünse de aslında sizi sadece gözlemliyor. Zayıf olduğunuz yerden size ulaşıyor ve bunu sürdürmenin yolu olarak küçük övgülerle duygusal yatırım yapıyor. Sizinle bir hayat kurmak ya da sizi olduğu gibi kabul etmek gibi bir niyeti olduğunu düşünmek, kendinizi kandırmak olur. Sizi gerçekten önemseyen biri, sizi böyle bir çıkmaza sokmaz. Size uzak durur, sizi korur, duygularınızı sömürmez. Şimdi bu duygunun içinden geçerken sakin kalmaya, düşünmeye ve her şeyi zamana yayarak kendi içinizde çözüm üretmeye çalışın. Belki eşinizle dürüst bir konuşma yapmalı, belki de bir uzman desteğiyle evliliğinizin dinamiklerini yeniden ele almalısınız. Ama hiçbir zaman, sizi geçici olarak iyi hissettiren birinin gözlerine bakarak gerçek duygularınızı teslim etmeyin. Çünkü o gözler, sizin hissettiğiniz kadar derin bakmıyor olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni şu an çok iyi anlıyorum sen eşinden görmediğin için ilgi açlığı içindesin. Aslında eşin sana aynı şeyleri yapsa sen zaten onu unutacaksın ama eşin odun olduğu için sıkıntı.
02 Yorumla
Soran1 yılAnlatmak istediğim tam olarak bu gerçekten
Cevap sahibi1 yılBu işin çözümü belli eşinle konuşacaksın ama muhtemelen o bu odunşukla seni doğru dürüst dinlemez dinlesede anlamaz şimdiden geçmiş olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay, kalbinin çarpışlarına bak! Bazen insan hiç beklemediği anda kendini duygusal bir fırtınanın ortasında buluyor, seni anlıyorum. Ama şu an biraz karmaşık ve üzgün hissettiğin çok belli, kendini yargılama çünkü his kalbe hükmedemiyor. Eşinden soğuduğunu bu kadar yoğun hissetmen bence evliliğinde ciddi bir şeylerin yolunda gitmediğinin göstergesi; buraya kadar geldiysen bir şeyler eksik demek ki.
Biraz durup kendinle yüzleş, o adamı gerçekten aşık olduğun için mi istiyorsun, yoksa sıkılmış mı hissediyorsun? Kararlarını aceleyle verme, kimseyi de üzmeye çalışma. Belki de derin bir nefes almak, biriyle bütün bunları güvenle konuşmak sana iyi gelir. Senin iyiliğin her şeyden önemli, bunu sakın unutma! İstersen bir uzmanla da paylaşabilirsin, bazen bir yol haritası gerekir. 🤍00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılayrıl geç o zaman aldatma Boşanda adam kurtulsun senden
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmak çok kolay gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılher destekleyen erkegi sana yaklasan ince davranan erkegi iltifat eden erkegi kocanla bir tutma istedigini aldıktan sonra kocandan farkı olmadıgını anlaman uzun sürmez tecrübeyle sabit
32 Yorumla
Soran1 yılaslında haklısın gerçekten erkeklerin çopu elde ettikten sonra değişebiliyoe
- 1 yıl
kesınlıkle her erkek birebirde aynıdır sadece yetisme tarzı olarak konusma ve diksiyon olarak degisiktir ama her erkekte erkegin icinde bi o erkeklık duygusu vardır bu degismez yakısklıdır ayrı arzularsın farklı ama emin ol pek fazla fark yok bunu herehangi bi zaman biriyle birlıkte olursan anlarsın buda sana cok acı sonuclar dogurtur
Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. İğrenç yetersiz kalmış seninki namussuzluk madem emin değildin niye evlendin
414 Yorumla
Soran1 yılaynı evde yaşamadan gerçekten anlamıyorsun
Soran1 yılhayır ama en azından yaptığım şeylere değer veten biri öven biri benim yaptığım her şey zorunlu gibi hissediyorum şu an
Soran1 yılben onunla olmak istemiyorum lütfen yanlıs anlamayın sadece bu hislerimden kurtulmak istiyorum eşimi düzeştmek istiyorum bi iltifat istiyorum bi ilgi sevgi çok şey istemiyorum ki ya
Soran1 yılevet ama sonra kavga gürültü çıkıyor ilgi sevgi istedim diye onun davranışlarını değiştirmeye çalışıyormusum içinden gelmiyormus açıkçası kırılıyorum
Soran1 yıl2 yıl
Soran1 yılanladığımı sandığım için evlendim zaten evlenmeden önce de dışarıya yemek yapar götürürdğm şımarır birsürü iltifat ederdi bak sadece yemekten örnek veriyorum şu an genel olarak her şey basitleşti
Soran1 yılbende bundan şikayetçiyim tam olarak sevgisi azaldı benimde ilgi ihtiyacım var gibi bir şey oldu düzelticez bit şekilde
Mide öz suyum ağzıma kadar geldi kusucam. Umarım soru kurgudur ve kurguyu okurken bile midem bulandı. Yapmayın sormayın böyle şeyleri gerçekten sonra özenen tipler çıkıyor
20 Yorumla4 ay çok kısa bi süre degilmi birinden hoşlanmak için belki adamın tepkisi kafanı karıştıyor ama evlisini bunu ne eşine ne kendine yap boşan napıyosan yap
20 Yorumla
1 yılSeni kınamayacagim, eksik bazı şeyler var sende ilgili kişiye kendini aşık zannediyor olabilirsin ama değilsin... Aslında değilsin. Boşanmak senin için kolay ise boşan ama öncelikle şans ver beraber uzaklaşın arkadaşlar dan falan konuşun çözüm üretin
00 Yorumlakocan cok pasif biri mi seni oven arkadasin evli mi? eger evliyse ver gitsin mk rahatlarsin.. saka yapmiyorum..
04 Yorumla
Soran1 yılevli değil boşandı
Soran1 yılkocam tam bi odun yani ortamda sohbet muhabbet var herkes yer içer mesela ama bahsettiğim kişi yaptığım şeylere iltifat eder temeklerden bahsediyorum veya düğüne vs gidiceğimizde bana iltifat eder sadece bana değil tabii kardeşi de yanımızda onada eder çok güleryüzlü ve sevecen biri bunları kocamdan görmediğim için mi böyle oluyor bilmiyorum
neymiş kardeşim aileni arkadaşında olsa görüştürmeyeceksinmiş dimi ne kadar saçma insanlarsınız ya gözünüz dönmüş sizin ne evleniyon madem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu yüzden fazla samimiyet kurmayın derim.. sok sik görüşmeler yemekler olmaz yazışmaz arada tabii arkadaşlarla görüsüsülür ama seyran dürter birgün uzak olmak en iyisi
12 Yorumla
Soran1 yılaraya öesafe koymak lazım ama arkadaş ortamından ya ben çıkıcam ya da başka yolu uok o adama nasıl gelme diyim
Cevap sahibi1 yılSen çık en iyisi ozaman fazla görüşmeyin.. uzak dur görmezsen unutursun. Seytan araya giriyor dikkat edin. Kendine mesgiliyet bul mesela iş bul çalış kafanı dağıt.. evde de vaktin olmaz çalışırsan hizmetci olmazsin. Yinede evde iş bitmiyor tabi ama aynı olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılkimseye güvenemeyecek miyiz ya Allah belanızı versin
21 Yorumla- 1 yıl
Amin
1 yılSevmediğin biri ile ilişkiye devam etme o zaman. Ayrılmak en güzel çözüm. Daha yolun başındasın adama yazık etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibiler yüzünden kocamızı arkadaş ortamımızdan da mahrum edeceğiz ay evlerden ırak böyleleri
00 Yorumla
1 yılay ben evlenmicem ya bu duruma dusmemek için dogum kontrol hapıylada kısırlastırcam kendimi ugrasamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMiğde bulandıran canlılar kümesinde bugün. 🤔
01 Yorumla
Soran1 yıl:/
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani 4 ay oldu evleneli ve kocanızdan soğudunuz.. sizin için söyleyecek bir şey bulamıyorum.)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl
1 yılAdamda senin kiz arkadaslarindan hoslanabilecegini dusunsene..
Seninle ayni dusuncede00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazı iyiler berbat karakterle evli üzüldüm kocana derhal ayrıl ondan daha iyisine layık eşin sen zaten daldan dala konacak bir yapısın Allah iyi erkekleri senden uzak tutsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılSonra erkekler niye evlenmiyor!!!
Böyle şeyleri okuyan biri evlenir mi?
017 Yorumla- 1 yıl
@mayisgly Lavaboya sakız yapıştı nasıl çıkarırım
- 1 yıl
@mayisgly Mardinli misin?
- 1 yıl
@mayisgly Sıcaktan yapıştı galiba
- 1 yıl
@mayisgly Allah çirkin şansı versin diye bir söz var sence Mardinli kızların güzelliği kimin umurunda?
- 1 yıl
@mayisgly Soğuk su tama denerim ama sakız tatlı sakız dediğin gibi kalıp halinde çıkar mı?
- 1 yıl
@mayisgly Yazın sıcakta asfaltta sakız ısınıp İyice yumuşar Sonra üstüne basarsın ve ayakkabıyla bütünleşmiş gibi yapışır. Ayağını çekince kopmaz uzarda uzar. İncecik ip gibi olur esen sıcak esinti etkisi ile o ip gibi olan sakızlar ayaklarına yapışır. Küfür edersin hani nerden bastım bu mk sakızına dersin 👍 İşte öyle bir şey düşün.
- 1 yıl
@mayisgly eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş misali bende sakızdan nefret ediyorum o yüzden gelip gelip beni buluyor. Bana yapışıyor veya lavaboya yapışıyor, şaka gibi 😡😡😡
- 1 yıl
Bak ne idugu belirsiz kişi. Sen gizli paylaşım yaptığım bir soruda yorum yapmışsın. Profilinde senin cevap verdiğin başlığı Ben farklı algıladım. O yüzden öyle bir haber mi yazdım. Yanlış olduğunu farkedip pardon dedim. Konuşmaya meraklı olmasan tamam der geçerdin. Ne idugu belirsiz birisin. Seni gördüm mü hayır, seni tanıyor muyum hayır. Ne bu tantana sakız gibi uzattıkça uzatıyorsun. Harbiden sıcakta eriyen sakız gibisin, seninle insanın tahayyülü genişliyor. Uzatma bana laf atıp durma. Herhangi kizdigin biri varsa hirsini ondan cikar. Konuşmak yorum yapmak istemiyorum.
- 1 yıl
@mayisgly istemem yan cebime koy.
Hep aynı terane. İstemiyorsan yazma uzamaz. Sen yazdığın için bana cvp hakkı doğuyor. Şimdi git engelli bahçemdeki diğer kızdığım kişilerle oyna hadi bay bay sana 👍
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. o kişi ile anca cinsel bir ilişki olur uzun süreli bir şey bekleme
00 Yorumla
1 yılSen onu hakketmiyorsun. Bunu bildiğini biliyorum. Kendine bir iyilik yap ve boşan.
00 Yorumla
1 yılİşte o yüzden evlenmeden önce iyi düşünmek gerek. Ne diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbu kadar mı ilgiye açsın anlamadım adam iki ilgi destek vermiş köpekk gibi hoşlanmışsın git boşan adamın altına yat madem
04 Yorumla
Soran1 yılevlendipin kişi dana ilgi vermiyorsa ilgiye aç olmam çok doğal anlamanızı beklemiyorum tabiki bende iyi gissetmiyorum bu durumda
Cevap sahibi1 yılben öyle bir durumda olsam eşimle konuşurum düzelmezse boşanırım bu kadar sen başka birinden hoşlanıyorsun aldatmak istiyorsun iğrenç bir şey
Soran1 yılaldatmak istediğimi kim söyledi
Cevap sahibi1 yılkeşke beni o şekilde düşünse demişsin kısaca ilgisi olsa sana karşı direkt işi pişireceksin burada namuslu ayağına yatma
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılvallamutsuz olursan boşan hayata bir kere geliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli olduğunuzu bile bile size iltifat eden ve daha ilerisine plan yapan birinden erkek diye bahsettiniz ya başka sözüm yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu tamamen eşinden kaynaklı sana yeterince iyi davranmadigi için sende gözün dışarı kayıyor boşanmayı düşündün mü
00 Yorumla
1 yılsana yapilsa hos olmaz degil mi? o yuzden bosan temas olmasada dusunmussun bu aldatmaktir ve duygularin tam oturmamis gibi uzun bir iliskiden sonra evlenmeni tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO karsidqki adamin da niyetinin temzilginden emin olma.
00 Yorumlane diye evlendin ki o zaman keske emin olmadan evlenmeseydin
20 Yorumla
1 yılBende seni overim severim ilgilenirim hataa yüzünü avuclarimin arasına alıp öpmeye doymam bence beni görsen duysan bana aşık olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aaa bugünde senin yerinemi utanacağız…
40 Yorumla
1 yılBence boşanmalısın şimdi arkadaşından yarın başkasından hoşlanırsın.
00 Yorumla
1 yılHaremlik Selamlık sisteminin ne kadar doğru olduğunu gösteren bir olay
00 Yorumla
1 yılYeni bir vak'a yaklaşıyor. Geliyor gelmekte olan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durumdayım, eşimin arkadaşından hoşlanıyorum
07 Yorumla
Soran1 yıluzak durmak zorundayız.. benim bu hislerimle sana nasigat vermem saçma ama yanlış yapıyoruz aslında keşke böyle olmasa en doğrusu uzak durmak
Cevap sahibi1 yılBizimki baska boyuta gectı, özelden anlatsam
Soran1 yılikimizde gizliyiz.. ğstü kapalı anlatır mısın
Cevap sahibi1 yılburada olmaz, konunu begendım
Cevap sahibi1 yılU ile baslayan
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılyazdım
Görücü usulü mu neden böyle oldu
07 Yorumla
Soran1 yılaynı evin içinde yaşamak her şeyi çok değiştiriyor hizmetçiye dönüştüm onun için yaptığım hiçnirşeyi görmüyor onca yemek yap aya çalışıyorum bir teşekkür ediceğine o eksik bu eksik düzgün yap diyor başkasından övgü alınca elimde olmadan sorguluyor ium
Soran1 yılöyle yapıcam..
Soran1 yılyok artık
1 yılPeki ondan bir karşılık var mı his
07 Yorumla
Soran1 yılgüleryüzlü nir insan ama bana karşı bir şey hissetmedipije eminim
- 1 yıl
Aslında isterden kolayca yoldan çıkarabilirsin adımları doğru atarsan 😊
- 1 yıl
Bende ailemden biriyle yaşadım
Soran1 yılkocam anlarsa naparım ama
- 1 yıl
Ben çok yaptım anlamadı 5 yıllık evliyim istersen anlatırım önemli detaylarını yollarını
- 1 yıl
Sen istersen anlamaz
- 1 yıl
Burdamısın
1 yılKarşı cins arkadaşa niye karşıyız işte bu yğzden
00 Yorumla
1 yılOnu elde etsen onu da başkası ile aldatırsın.
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten öyle bu tür kişiler leş
- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
1 yılSonrada erkekler güvenilmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılUzak dur böyle tehlikeli yakınlaşmalardan
00 Yorumla
1 yılBoşanda adam kurtulsun senden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Peki sorun ne sence? 4 ayda ne değişti
00 Yorumla
1 yılNe güzel düşüncelerin var öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbence kocanı uyar bir daha görüşmeyin adamla
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsen napmayı düşünüyon
Soran1 yılnasıl uyarıyım ki ben hoşlanmaya başladım artık git eyelim mi diyim adama
Cevap sahibi1 yılvalla bende evliyim öyle bir şey başıma geldi adaödan uzklaşınca geçiyor bir süre sonra
Soran1 yılçok haklısın teşekkür ederim :)
Cevap sahibi1 yılama işte biraz zor hele aşıksan
Gizli Üye(30-35)1 yılBende senin gibiyim ve seni cok iyi anliyorum 🙈
02 Yorumla
Soran1 yılkeşke böyle olmasaydı
Cevap sahibi1 yılEvet keske diyorsun ama bosluktasin doymuyorsun deger gormuyorsun mutlu degilsin birisi ilgi gosterince yelkenleri suya indiriyorsun onun limanina yanasmak istiyorsun herseyi konusmak istiyorsun benim kadin halimsin seni cok iyi anliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılYine başkaları adına utandık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaşka birileri de ilgini çekecek mi bi dene derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzüldüm senin adına ayrıca eşine de
00 Yorumladaha fazla uzatmanın manası yok sogumussan
01 Yorumla
Soran1 yılaynı evin içinde yaşamadan gerçekten tanıyamıyorsun bende üzülüyorum nasıl rakisi gibi hissedicem
1 yılPeki neden dostum seni buna içen şey ne
05 Yorumla
Soran1 yılkocamın önünr yemek koysam bir teşekkür bile etmiyor ama basit bir kek yaptığımda bile bahsettim kişi övgüler yağıyor insan bi teşekkür eder
- 1 yıl
Dmi işte ilgisizlik alakadızlık itiyor dmi seni buna :(
Soran1 yılevet ve kendimden çok utanıyorum
- 1 yıl
Utanacak bişi yok dostum dertleşmek istersen mesaj atabilirsin ( normal dertleşmek)
- 1 yıl
Kadın ilgi ister, aşk ister tutku ister
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 1 yılGelde evlen şimdi
00 Yorumla Deccal misin bee
00 Yorumla
1 yılneden eşin seni tatmin edemiyor mu
00 YorumlaEşinle çift terapisine gitmeni öneririm
00 YorumlaAdam evli mi
00 YorumlaO adamın suçu ne boşanmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı. Grup mu
00 Yorumla
1 yılver gitsin :D
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)