Güncellemeler
+1 yıl
Kayınvalidem eltim aynı sitede oturuyoruz eşime kayınvalidem torun yok mu falan diyor utanıyorum ben çocuk bakamam ona sahip çıkamam şu an annelik yapamam eltimle de aram çok iyi hiç kavgamız olmadı o da diyor boş durma bi tane yap diye bir şey diyemiyorum kimseye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
boşan o adama da yazık etme kendine de kocam dediğin adamı için almıyorsa zaten o iş bitmiş yani
Çok iyi birine layık ama inanın olmuyor sevemiyorum sarılıyorum alışırım diye o öpüyor falan rahatsız oluyorum
e tamam insan eşi ona dokunurken iğreniyor içi almıyorsa kendine de onada eziyet etme yapacak bişey yok yani
O kadar bunaldım ki anneme geldim kafa dinlemeye ona bunu nasıl söylerim ben seni sevmedim nasıl diyebilirim
kendine karakterine yakışır şekilde söyle ama öyle mesajla falan telefonla söyleme al karşına konuş zor olacak senin için onun için daha da zor olacak sevgi var içinde ama böylesi daha kötü ve seviyorsa oda anlayacaktır istemiyorsun e oda istenmediği yerde durmayacaktır diye tahmin ediyorum
bu arada yorumlarda gözüme takıldı aşşağıda sulanan fırsatçılara aman vermemişsin karakterin sağlam demekki
İstemiyorum seninle mutlu olamıyorum desem ayrılır adamın tek amacı beni mutlu etmek
ya işte kendi karşına al konuş üzücü bir durum ama diğer türlü hem o adamın hakkına giriyorsun ve için almıyorsa sanada işkence yani
Ne olursa olsun o benim eşim Allah göstermesin kaza geçirse yatağa düşse bile bir erkeğe göz ucuyla bakmam onun namusuyum
bu devirde karakter merhamet sadakat az rastlanıyorda o yüzden şaşkınlığım helal olsun hanımefendi ne diyim
Anneme iş çıkışı geldim geleli 4 5 saat oluyor 3 kere aradı bir şeyin var mı iyi misin falan diye sensiz ev çok boş evimizden hiç eksik olma dedi en son bunaldım buraya yazdım işte
tamam anlıyorum çok zor onun için hatta daha zor olacak belki dünyası başına yıkılacak hayata kadınlara küsecek ama böylesi daha kötü ve eminim oda onu istemeyen bir kadına dokunmak istemeyecektir yani üzüldüm gerçekten yapman gerek böylesi sanada işkence çünkü
Onu istemeyen bir kadın dedin ya kendimi çok suçlu hissettim :((
yok pardon suçlu hissetmen ya da seni yargılamak istemedim asla öyle olsa açık sözlü biriyim yekten söylerdim yani bir kadın bir erkeği eşini yani içi almıyor midesi kaldırmıyorsa bu her iki taraf içinde işkencedir o adam yani eşin bunu bilse ve sevgisi gerçekse zaten sana dokunmak asla istemez yani karşına al ve konuş uzatmanın anlamı yok denemişsin de zaten sevmeyi keşke yola çıkmadan iyi düşünüp tartsaydın ama işte yazık ne denirki
ama keşke demeklede olmuyor keşkeler insanın hayatını bitirir
Ağlattın çok duygusalım bu aralar ne yaparım bilmiyorum bence çok yakışıklı çok karizmatik biri neden sevemiyorum böyle oluyor bilmiyorum adamı gece uyutup yatağa öyle yatıyorum bir şey yapmayalı gece diye
ben özür dilerim amacım seni kırmak ya da üzmek değildi hakkını helal et ben sadece hem senin için işkence hem onun hakkına giriyorsun diye dedim ve denemişsin olmayınca olmuyor be
Onu tatmin edemiyorum bile hala benimle bir şey yaşamak istiyor iyi gelemiyorum işte Ona olmuyor
çünkü içinden gelmiyor ona aslında iyi geliyorsun o senin varlığınla sevgisi gerçekse iyidir zaten tatmin etmek falan bahane erkek adam bir kadının gözlerinin içini sever kalbini saçlarının kokusunu sever cinsellik hayatın kanunu ama o yetinir ama önemli olan burada senin için ve sende istemiyorsun içinden gelmiyor ondan yetemiyorum olmuyor diyorsun içinden gelmiyor hiç bir şey çünkü
Ben çalışıyorum o da çalışıyor nöbetim falan da çok oluyor genellikle ya kendi hazırlar yemeği ya dışarıdan söyler bir çeşit yemek yapsam havalara uçuyor ellerimin içini öpüyor yemek yaptım diye deli azcık 😅 kocama yemek yapmayacam da kime yapıcam
Bazende acaba sevmediğimi mi anladı diyorum
anlamaz be sevenin gözü görmez görsede kalp inkar eder sen gözlerinin içine bakıpta söylemezsen sezse bile içi kalbi hep inkar eder be
Eve 2 3 gün sonra dönecektim de yarın giderim galiba evimi istiyorum beni o eve bağlayan bir şey var sanki bu eşim değil bence onu kastetmiyorum
eve bağlayan keşke eşin ola bilseydi bak hayatımda hiç bu kadar keşke dememiştim herşeyin bir ilki varmış demekki eve bağlayan şey eşinin merhameti olsaydı sadakati olsaydı gözünün içine bakan saçının teline zarar gelecek diye gözünden sakınan adamlar nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya çünkü sevgi kavramıda ender anlamını başka yerler aldı bu devirde o da çok şanslı karakterli bi eşi var ama işte olmayınca olmuyor be zorlamışsın denemişsin yapacak bişey yok
Sevmiyorum ama deli gibi kıskanıyorum aç mı nerde ne yapıyor ne yedi diye düşünüyorum arkadaşıma anlattım bunları bence onu sevmiyorsun adama annelik yapmayı bırak düşünme bu kadar dedi azcık gaz verdi
seven insan kıskanır düşünür benimser sende seviyorsun da bence onun sana olaan sevgisini görünce ilgisini benim ki sevgi diyorsun heralde be
4 aydır evliyiz son 3 aydır kaçıyorum kocamdan normal mi başkasıyla görmeye de tahammül edemiyorum hislerim çok karışık
senin için karışık ama seven insan kıskanır sahiplenir düşünür e bunlarda sende var bence sen zihnini boşalt eşini bir kenara koy kendini bir kenara ve düşün ama sakin ortamda sakin kafayla düşün aklını kalbini bir dinle
Arkadaşlarım da kafamı çok karıştırıyor sevmiyorsan her gece koynuna girme boşan diyolar
sen kendi içini dinle dışarıdan herkese davulun sesi hoş gelir kendi başına gelmeyen bilmez
İlişki sırasında çok hoşuma gidiyor ama ben karşılık veremiyorum tatmin edemiyorum çok mutlu olduğunu söylüyor sırf beni üzmemek için yapıyor tatmin edemiyorum bile onu genellikle o yaklaşıyor ilişkiye girmek için genellikle değil hep o yaklaşıyor aslında ama yaparken çok zevk alıyorum seviyor muyum ya ben kocamı
ilişki bilmem ama seven adam mutludur ve sen dediğimi bir yap bence seviyor gibisin kıskanıyorsun benimsiyorsun düşünüyorsun bunlar sevgidir sen sevmediğin birini kıskanır benimsermisin?
Hayır ama bak tek sorun şu öpmesini sarılamasını yanımda uyumasını onunla vakit geçirmeyi gezmeyi istemiyorum
sevipte bunları istememende tuhafya sen bişey için falan kendini mi şartlandırdın ya da bir tiksinme soğumana sebep olacak bir hadise falan mı yaşadın acaba
Yok karar verdim o öpmeden öpücem o sarılmadan sarılcam artık ilk adımı ben atıcam
çok mutlu oldum gerçekten
Yarın akşam birazcık süsleneyim 😁
Suslen ve umarım her şey gönlünce olur
Madem öyle neden evlendin? Mantık evliliği ise sevmeye çalışacaksın. Böyle bir yola girdiysen ya devam edeceksin ya bitireceksin
Bitirmek istemiyorum onu sevmek alışmak istiyorum inan olmuyor
O zaman güzel huylarına odaklan. Seni seviyor daha ne istiyorsun? Bir erkeğin sevdiği ilişki asla bitmez ve sonu mutlu olur. Birlikte vakit geçirdikçe alışırsın merak etme. Tanımadığın için böylesidir
6 senedir hayatımda çok iyi bir arkadaş ama eşim olarak kabullenemiyorum
Boşanmalısın bence adamın duygularıyla oynama iş tiksinmeye kadar geldiyse düzelmez zaten
Bunu ona diyemem beni çok seviyor nasıl derim ben seni hiç sevmedim diye
Kusura bakma ama sen bunu nası söylersen söyle o her türlü üzülecek karşısına geçip düzgünce anlat herşeyi daha fazla içinde tutma hem senin hem onun için kötü olucak
Aile kursak ufak bir miniğimiz olsa alışır mıyım
Ya bak eşine karşı senin ilgin yok anlattığın kadarıyla da sevmiyorsun, sana ilgisinden dolayı ayrılmak istemiyorsun çocuk yapsanda duyguların degismicek eğer böyle bisey yaparsan çocuğa da yazık olucak
Çok yoruldum düşünmekten kafayı yemek üzereyim bırakırsam ona zarar vermiş olurum bırakmazsam ikimize de benimle gezmek vakit geçirmek istiyor sürekli kaçıyorum o da farkında iyi gelmek için herşeyi yapıyor ben kocamı sevmek istiyorum ya
Ne kadar beraber oldunuz evlilikten önce? Madem hissetmiyordun niye evlendin
4 sene aynı üniversitede de okuduk son 2 sene flört ettik sonra evlenme kararı aldık kafa yapımız uyuşuyordu iyi anlaşıyorduk ilgisi de hoşuma gidiyordu ama o hevesim geçti artık
İyiymiş
Zor durum ikiniz adına da
Evet elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor
Üzülüyorum da ama ona artık karılık yapamıyorum
Neden sevmiyorsun ondan neden tiksindin peki?
Başta da sevmiyordum aslında ilgisi hoşuma gidiyordu
Çocuğun okursa değişir mi sevgin ve düşüncen
Anne olmak çok istiyorum o da baba olmak çok istiyor ama şu an buna hazır değilim
Neden hazır değilsin
Anne olsan belki düzelir ama bakamam yapamam şu an bilmiyorum aklım karışık
Durumu annene anlattın mı? O sana bir hata mı yaptı neden tiksindin ondan?
Tiksinmek değil alışamadığımı anladım flörtken de öpüyordu sarılıyordu o zaman her şey güzeldi evlendik 2. Ay da bana bir şey oldu sebepsiz yere sevmediğimi hissettim öpmesi rahatsız etti
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Onu sevmek ona aşık olmak istiyorum ama olmuyor
Şöyle biley yapalım o zaman. Kendin için en güzel şeyleri giy ve çok güzel bir makyaj yap kendine. Eşinin karşısına geç ve benim neyimi seviyorsun neden benimle evlendin mutlu edebiliyor muyum seni gibi sorular sor eşine
Benden çok memnun zaten sürekli söyler
Ondan yapmasını istediğin şeyler var mı mesela
Yok her istediğimi yapıyor ki zaten
Valla önerecek bişey bulamıyorum o zaman
Sevmek zorundayım onu bırakamam
Sevmeye mutlu olmaya uğraş ve bebek yapın annelik duygusunu tat
Ya daha çok soğursam
Hormonların farklı etkiler yapacak sende ve daha çok ona bağlanacaksın daha çok seveceksin onu
Sanmıyorum annelik herkeste aynı etkiyi yaratmaz östrojen denilen annelik duygusunu salgılayan hormon hamilelik döneminde veya sonrasında her kadın da aynı etkiyi bırakmaz
Başka ne yapabilirsin peki senin aklına bişey geliyor mu
Sevmek zorundayım dediğim gibi bırakamam
Bırakma ve anne ol
Doğum ve Kadın hastalıkları bölümü hemşiresiyim doktorun yanına ne kadınlar geliyor doğurmak istemiyorum bunu diye ya öyle biri olursam eşimi sevmiyorum diye hırsımı bebekten alırsam
Aaa hemşire misin sen 😊 sana şöyle bir şey soracağım Allah’a inanıyor musun?
Elhamdülillah
Hemşireler hakkında fantezisi olanlardansan yazma
Yüce Allah’ın vermiş olduğu cana, başkaları gibi kıyabilir misin?
Hayır ama bak o hastane de çok şey gördüm annelik psikolojisi çok farklı
Sen anne olacaksın ve herkesin yapısı farklıdır. Sağ elindeki 5 parmağının beşi de aynı değildir. Onun için hastane psikolojisini orada gördüklerini unutmalısın
Rapor alsam keşke bir kaç günlük ama cumartesii nöbetim var işte yordu iyice beni
Sabırlı ol dua et Allah’a. Evlilik gerçekten güzel bişeydir anne baba olmak gerçekten çok güzel bir şeydir ama sabırlı olmalısın. İnşallah hayırlı bir yuva kurmak bana da nasip olur
Amin inşallah
Daha gençsin diye tahmin ediyorum ve eşin ile gez dolaş herşeyi yaşa
24 yaşındayız
Erken evlenmek ile iyi yapmışsınız. Boş vakitlerinizde gezin eğlenin her şeyi yapın. Benim yaşım geçiyor artık …
Arkadaşım, müsaaden ile ben uyuyacağım. İstediğin her zaman konuşup dertleşebiliriz haberin olsun. Allah’a emanet ol ve hayırlı geceler…
İyi geceler
Bosancakmsn
Bilmiyorum ne yapmalıyım
Istersen konusabkiriz dertleşiriz
Burdan konuşalım eşimi sevmesem bile evliyim konuşmam doğru değil ne diyeceksen burdan de
burdan diyemem kendimle ilgili bişey anlatcaktm
bişey anlatıcam sadece