Şu mesaji biri size atsa ne düşünürsünüz etkilenir misiniz?

Merhaba umarım iyisindir. Nereden başlamalıyım bilemiyorum. İçimdeki bu fırtınaya son vermek için yazmaya karar verdim en sonunda😔İlk zamanlar bakışların vb. senin bana karşı ilgin olduğunu ama bana yaklaşamadığını düşünürdü.(O zamanlar belki sen farkında değildin, farkında olmadan yapıyordun bunu da ben yanlış anladım) Velhasılı bu düşünce zaman içinde benim duygularımı esir aldı, bakışların tabir-i caizse yüreğime ok gibi saplandı. Kolay kolay kimseden etkilenmeyen, erkeklerden uzak duran ben her gün seni düşünürken buldum kendimi. Yeri geldi uzaktan masumiyetini izledim, yeri geldi utandım yüzüne bakamadım. Her davranışından çıkarım yapmaya başladım kendimce. Bu süreçte kendimi çok yıprattım, kalbim cok yoruldu. Bu mesaj seni suçlamak vs. için değil lütfen beni yanlış anlama. Senin mükemmel bir kalbin olduğuna inanıyorum, benim için çok değerlisin her zaman öyle de kalacaksın. Sözün özü eğer düşündüğüm gibiyse kalbimin kapıları sana açık... Eğer "benim sana ilgim yok, beni yanlış anlamışsın" dersen de haddimi bilir seni rahatsız edecek hiçbir yaklaşımda bulunmam. Zihnimi meşgul eden bu durumu nihayete erdirmek için sana duygularımı dürüstçe açıklamak istedim, anlayışla karşılayacağını umuyorum. Bu durumun aramızda kalacağına inanıyorum. İyi akşamlar.

Şu mesaji biri size atsa ne düşünürsünüz etkilenir misiniz?