Eski sevgilimle aylar sonra tekrar konuştuk ama birden bire konuşmayı kesti ve engelledi. Yani 1 ay gibi bir süre konuştuk sonra durduk yere engel attı ben de arkadaşımın numarasından bu mesajı yazdım.
Merhaba. Müsaitsen eğer biraz konuşmak istiyorum. Aramızın bozuk olmasını istemiyorum. Bu ilişkide her ikimizin de suçu var ve her ikimizin de haklı sebepleri var.
Çok düşündüm ve kendimi senin yerine koydum. Bunları tartiktan sonra yanlış yaptığımı düşünüyorum. Sen de biraz empati yaparsan belki beni anlarsın
Yazdım. Sizce nasıl? Size yazilsa tepkiniz ne olurdu?
Merhaba. Müsaitsen eğer biraz konuşmak istiyorum. Aramızın bozuk olmasını istemiyorum. Bu ilişkide her ikimizin de suçu var ve her ikimizin de haklı sebepleri var.
Çok düşündüm ve kendimi senin yerine koydum. Bunları tartiktan sonra yanlış yaptığımı düşünüyorum. Sen de biraz empati yaparsan belki beni anlarsın
Yazdım. Sizce nasıl? Size yazilsa tepkiniz ne olurdu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hala gorusup iliskine devam etmek istiyosun yani? Bu kadar takintili olmayin. Onune bakabilirsin. Bazen gercekten bunaltici oluyo. Engel atmissa gorusmek istemiyo demektir
Off ne kavgalar ettik yine de barıştık. Ayrıca konu şu ki güzel devam ediyordum kavga dahi olmadı niye engelledi ki. Durduk yere. Madem istemiyordu 4 ay sonra neden konuştu
Bacımsu durduk yere engel atanın güvendiği veya konuştuğu başkası vardır. Dinlemek isteyen engel atmazdı. Bırak ne hali varsa görsün. Sen sana değer vereni hakediyorsunn.
Peki bu mesajı yazdığına göre bu son engelde sende kabahatlisin ve bunun farkındasın anlamında mesaj atmışsın. Bu doğrumu peki gerçekten hatanın farkındamısın
Değilim. Sadece kendisinde o kadar hata var ki. Güzel konuşuyorduk birden kendisi dellendi
Bana bu mesaj gelse karşımdaki kız kendini suçlu hissediyor diye düşünür ve kendimi biraz haklı bulurdum ve ilk yazasım hçgeldiğinde çekinmeden yazardım. Senin durumun için şu tahmini ediyorum senle ayrı geçen zamanda hayatına biri girdi sanal veya gerçek. Sana attığı bir anlık engel ise o görüştüğü kişiyle iletişime geçti ondan
Sanmıyorum çünkü evli zaten
Ozaman eşinin yanına gitti ya da arası bozuktu düzeltti. Bu duruma yabancı birisi değilim
Anladım ama biz yeni değiliz kaç senedir birlikteyiz. Eşiyle arası şimdi mi düzeldi:)
Düzelmesede onunla yanyanadır. Yanyanayken sorun oluyor çünkü
Ya yok adam senelerdir sabahlara kadar yazışıyordu benimle şimdi mi sorun oldu. Hiç sanmıyorum.
Zaten cevap yazdı.
Bakalım. yarin ne olacak. Güya anlamamış benim diye
Bu kimin numarası yazmış
Yani aslında biliyor benim diye çünkü bilmese kimsiniz yazardı. Ama kimin numarası deyince anlamış benim de sadece yine yeni numara mı aldım diye düşünmüş olabilir
Özel olmazsa siz neden böyle oldunuz ayrıldınız yani. Bizimki kızın aşırı koskançlığı sebebiyle bitmişti
Ya bişey yok ortada o yüzden diyorum işte. Güzel güzel konuşuyorduk birden sen agresifsim deyip kavga başlattı ama alttan aldım sonra da engelledi
Agresifsin demesinin sebebi sen kıskançlıkla baskıladınmı hiç
Hayır.
Bilakis onun kıskançlığı tutuyordu bazen
Ben gerçekten gereğini bile yaptım ama kıskançlığından bitti. Boşandım yani ama bititmiştik çoktan
Çocuk varmiydi peki?
Darısı benimkinin başına
Çocukta yoktu ve her şey bilerek isteyerek gelişmişti sadece biraz zaman istedim ve bu zaman 5 ay kadar bir süreydi sence gerçektende çok mu 5 ay
Değil
Bencede gerçekten uygundu ve biz ilişkimiz başladıktan iki ay sonra bu sözü verdim
Offffff ne zamandan beri kızlar erkeklerin peşinde bırak hayatına devam et
Aman sana ne kim kimin peşinde isterse olur