9 ayKendi adıma konuşayım yıllarcs kalbimle hareket ettim 4 yılım mahvoldu. Sonra beynimle hareket etme kararı aldım sonra kalbimde yavaş yavaş ona karşı kin ve nefret beslemeye başladı.
Sonra bu mesajı rahatlıkla reddettim ( ağzıma geleni sayarak , söve söve o kinimi kuşa kuşa hemde) ...
Neyse tabi aradan bır sene sonra hayatıma öyle mükemmel bir insan girdiki, bana verilen en güzel hediye derim ona, sevgilim değil ailem o benim. Allah yokluğunu göstermesin başımdan da eksik etmesin.2 buçuk yıl oldu 3. yılımıza giricez inşeallah. Çok yakında da yüzüklerimizi takıcaz❤
72 Yorumla- 9 ay
En İyi Cevaplar
9 ayBana 5-6 kere geldi. Ciddiye alıp bi derdi vardır belki diye tamam dedim. abidik gubidik konuşup konuşup zekama küfredip akıl hastası olduğumu (ki öyleyim ama ona girip çıkan bişey yok kendi halinde bipolarım) bir daha onu aramamamı söyleyip - yavvv canım kadın sen beni arayığ duruyorsun demeye bile fırsat vermeden gitti. geldi gitti geldi. 7 defaydı sanırım. ilk 6nın hesabını ödedi. telefon çaldı. yine aradı. İş yerinden bi hanım arkadaş biliyordu durumu bi daha ararsa bana ver demişti. ne yapacağını bilmeden verdim. Kadın kadın nişanlımı rahat bırak deyip kapattı. bi daha barışşmadı
13 Yorumla- 9 ay
Helal olsun o ablaya
- 9 ay
Benim 3. Evliligim eşimle tartiştigimda kaybetme korkusu yasamiyo umursamiyo nasıl yasatirim ona bu korkuyu giderim dediğim de de bilirsin diyo
- 9 ay
Şimdiiiii en altta basit cevap verecem ama derin analiz için sorular 1senin 3. Onun kaçıncı evliliği? 2. Evlilik amaçlarınız nelerdi? Aşk eski aşk depreşmesi, maddi, yalnızlıktan bıkma, erkeğin donlarını yıkacatacak kadın bulamayıp evlenen bari daha ucıza geliyor demesi... Bi sürü sebep olabilir. Şimdi yapacağın şu. Ailevi bir gerekçe ile 10 gün kadar ( üstsoyların sağlığı vs evlilikle ilgisiz bir sebep) git. 10 gün fazla da görüşme. Az ve öz. Moral bozuk gibi. Sonra her şey ortaya çıkar
Gizli Üye(25-29)9 ayDüşünmek bile içimi kıpır kıpır etti evet gerçekten çok özledim çok seviyorum onu keşke gelse o mesaj keşke. Ona sarılmayı güzel ellerini tutmayı tombik tatlı yanaklarını öpmeyi güzel kokusunu içime çekmeyi gerçekten çok özledim. Hiç bişey yokken yaptığı tripleri kıskançlıkları özledim. Tesadüfen aynı anda bir birimizi aradığımız için ikimizin de telefonu meşgul çalmasını özledim ona olan aşkımın sevgimin hoşuna gittiğini söylemesini özledim daha yazamadığım birçok şeyi. Seni çok seviyorum güzel Şilom seni çok seviyorum kalbimdeki yerini kimse alamayacak 😢🥹❤️🌹😊☺️
023 Yorumla
Cevap sahibi9 aySevgilim beni terk etti bunları yazan bir erkeğin sevgilisini terk etme olasılığı var mı sence ☺️😃
Cevap sahibi9 ayNeden mi anlatayım
Cevap sahibi9 ayBu regl olmuştu karnı ağrıyordu yazışıyorduk nasılsın bugün dedim hastayım karnım ağrıyor dedi ne zamandan beri ağrıyor dedim sabahtan beri dedi bende erken söyleseydin gelip seni hastaneye götürürdüm dedim çünkü işe gitmeme 1 saat bile kalmamıştı ama yinede yapabileceğim bir şey varsa söyle dedim canım abur cubur çekiyor dedi bende erken çıktım gittim markete bir poşet dolusu kek çikolata bisküvi içecek falan aldım götürdüm oturduğu siteye kata çıktım kapıyı çaldım
Cevap sahibi9 ayKapıyı açmıyor neymiş efendim üstü müsait değilmiş kapıya bırak git diyor bende karşıma çıplak çık demiyorum ki zaten kapının arkasından kafanı uzatıp bir hoş geldin de al poşetini gir içeri dedim
Cevap sahibi9 ayHayır dedi poşeti bırak git diyor bende öyle mi dedim öyle dedi bende bıraktım poşeti gittim ondan sonra akşama kadar yazışırken ister istemez biraz soğuk davrandım akşam da dayanamayıp yazdım dedim ki bugün bana yaptığın ağrıma gitti kendimi aşağılanmış hissettim zoruma gitti doğrusu dedim
Cevap sahibi9 ayGönlümü almak yerine bana dediği şu evet bende düşündüm de senin bana yaptığın saygısızlıktı düşündüm de ara vermeye karar verdim dedi bende ara vermek birşeyi değiştirmez konuşalım tartışalım ama halledelim dedim ısrarla ara vermek istediğini söyledi ve noktayı koydu bende peki sen bilirsin dedim
Cevap sahibi9 ayAradan 15 günden fazla Zaman geçti ne o yazdı nede ben tabi o kızdan önce konuştuğum eski bir kız vardı onunla denk geldik biraz ayak üstü sohbet ettik o kızın da bir arkadaşı görmüş bizi gitmiş hemen söylemiş kız arkadaşıma
Cevap sahibi9 ayNeyse bu kızla muhabbet ederken durumu anlattım oda birkaç gün önce kız arkadaşımı bir iki kız ve bir erkekle birlikte görmüş akşam saat 11 civarında
Cevap sahibi9 ayBende beklemekten yoruldum ve yazdım ona o kadar güzel sözler ve nasıl özlediğimi falan yazdım
Cevap sahibi9 ayOda bana bunları emine'yle gülüşmeden yazacaktın diyor ve tamamen bitirmek istediğini söyledi ben ne kadar olmaz ayrılmayalım desem de dinlemedi bitirdi
Cevap sahibi9 ay6 ay peşinden koştuktan sonra sevgili olduk 3 ay sevgili kalabildik
Cevap sahibi9 ay6 ay peşinden koştuktan sonra sevgili olduk 3 ay sevgili kalabildik 3 ay önce ayrıldık
Cevap sahibi9 ayEvet seviyordum ama bende gururumu çiğneyip te tekrar yazamam ona
Cevap sahibi9 ayHalbuki onu mutlu etmek için neler yaptım elimden gelenin fazlasını yaptım
Cevap sahibi9 aySana baksam nasıl olur 😁😃
Mesajın geldiği kişiye bağlı arada affedilmez sorunlar olmuşsa o mesaj Gelmez ufak tefek sorunlar olmuşsa güzel bir mesaj tabi bunmesajı çektiğin insanın egosuna da bağlı bana gelse olğun düşünerek bu mesaj bana ilaç gibi gelir fakat genç deli zamanım da gelmiş olsa zktiri çekerim çok telefonu yüzüne kapattıgım oldu şimdi pişmanım onları kırsıgım için
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer içimden geçen cevabı samimiyetle verecek olsaydım, önce bir durup düşünürdüm. Neden yolları ayırdığımızı, o sürecin duygusal zorluklarını ve bu mesajın ne anlama geldiğini sorgulardım. Eğer geçmişteki problemlerin gerçekten düzeltilebileceğine inanırsam ve hala bir şeyler hissediyorsam, açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı denerdim. Ama kalbimde hissetmiyorsam, nazikçe ama net bir şekilde hayır derdim. Kalbiyle hareket eden, yanlış yapmaz. ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u 9 ayengellerim yazamaz
40 Yorumla
9 ayBi insan 7sinde ne ise 70inde o olur. Kendi değişmeyeceğine göre ben dönmezdim, dönmüyorumda. Ex'ten next olmuyor. Bu mesajı yazanda tamamen anlık boşluğa düştüğü için yazmıştır zaten. Asla dürüst ve gerçekçi değil.
10 Yorumla
9 ayO mesaj gelmesin kimseden bı insanın gitmesi zaten soğuma sebebimdir soğuduktan sonra gelmesinin anlamı yok ya da ozlemesinin.. Niye ozlemistir çünkü başka kişilerden yüz bulamayınca geriye tek seçeneğinin sadece sen olduğun için yok özledim bahanesi olur genelde s.. ktrsin gitsin afedersinde
14 Yorumla- 9 ay
3 kere ayrıldı benden hep ben peşinden koştum gene ayrıldı bu sefer bende engelledim her yerden 5 ay oldu. Ara sıra aradım nasıl acaba diye deprem olduğu zaman bile açmadı. Dediğiniz gibi bir kere ayrılan gene ayrılıyor.
- 9 ay
Kimsenin peşinden koşmaya değmez. Kemdi değerini düşürürsün bu şekilde kimse senden daha değerli değildir bu yuzden bu hayatta hiç kimse için peşinden koşmaya değmez
- 9 ay
@ben_benimmm birkere ayrildimi ardı kesilmez arkası gelir sende peşinde kosma
- 9 ay
Büyük ihtimalle başka birini buldu. Ben ise yalnızım hala. Belki karşıma biri çıksa unuturum ama o da çıkmadı
- İnternet & Teknoloji konusunda 596 cevap paylaştı.
9 ayMadem geri gelecektin neden gittin.
Tabi ki hayır.
İnsan anlık karar verip hareket ediyorsa sonradan doğacak durumları göze almalı.
Ne istediğini bilmeli ona göre hareket etmeli.00 Yorumla
9 ayKötü ayrılmadığın ve tekrar birleşmek için sakıncalı bir durumun olmadığı biriyse ve istiyorsan konusursun. Denersin. Ya da biten bitmiştir Aga deyip kapatırsın konuyu :)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 907 cevap paylaştı.
9 ay
Tayyip Erdogan öldügünde barisiriz diyip engellerdim.
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 485 cevap paylaştı.
9 ayAraya aylar girdiyse zaten o iş bitmiştir tekrar engel atarım başka bir yerden ulaştıysa Hatta ulaşabileceği tüm uygulamaları silerim
00 Yorumla
9 ayAynen kanki yanındakini kaybetmeden önce düşüncektin onu derdim erkekler elindeki cicegi soldurup sonra açmasını bekliyolar yazık (genel konuşmadım)
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Geldi. Pek çok kişiden geldi. Cevap bile vermedim. Silince tam sildiğimi en iyi yine onlar biliyordu çünkü.
00 Yorumla
9 ayhadi yavrum başka kapıya derdim, çünkü birini bulamamıştır geri dönmek istiyor ya da sevgilisinden ayrılıp dönmek istiyor
00 YorumlaKonuya baglı eger ufak bı konuysa aldatma aldatılma yok dusunulebılır knusulabılır.. ama aksi varsa sağlam bi sktr cekılır..
00 Yorumla
9 ayCevap vermezdim. 2 kere attı bu mesajı ikisine de cevap vermedim. Garip bir şekilde ben böyle yapınca kıymetim anlaşıldı.
00 Yorumla
9 ayBoş isem huyunu suyunu biliyorsam özlemişsem aynı hatayı bir daha yapmayacaksa ikinci bir şans verirdim. Seni bilemem.
00 Yorumla
s 9 ayBir defa yapan bin defa daha yapar.
Affetmeyin.10 Yorumla
9 ay2 senedir bunu bekliyorum. Keşke gelse. Hiçbir açıklama yapmadan ayrıldı. Yüzüme bakamıyor. Konuşmak istediğimde kaçıyor. O kadar çok istiyorum ki böyle bi mesaj gelmesini. Allahım de nasip et. Kalbim çok acıyor.
11 Yorumla
Soran9 ayAllah gönlündekini ömrüne hayırlı etsin.
9 ayAylar sonra yazması samimi gelmez duygular bitmiş olur
10 YorumlaKimseyle barışma gibi bir isteğim yok özlemim de yok. Kimse vazgeçilmez değil.
00 Yorumla
9 ayCevap verme gereksiminde bile bulunmam benim için bir şey bittiyse net ve tam şekilde biter.
00 YorumlaDaha fazla 3zik bi 3nayi olmaya gerek yok sanki be. Next hadi 😅
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 825 cevap paylaştı. Nasıl ve ne zaman sonra geldiği önemli ve hangi saate
00 YorumlaKızkar hiç birzama istemez ama erkekler sefkatlidir olur derdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayÇok yalvardım bir zaman
Dinlemedin hiç beni
Gururumla oynadın
Artık affetmem seni... her şey için çok geç...00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 522 cevap paylaştı. Yaşanmışlıklardan dolayı hatası çok büyük değilse bi şans verilmeli bence
00 Yorumla
9 ay1 yıl sonra geldi, yüzsüzlüğün bu kadarı dedim gönderdim
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 716 cevap paylaştı.
9 ayHayir barismayalim bencil pzvq anca ozlemin tuttu diye yazarsin zaten...
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 719 cevap paylaştı.
9 ayDaha bu hafta benzeri geldi , görüldü attım çok zevkliydi dötüm kalktı Ahshsh
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBana gelse asıl sebebini merak ederdim. Ama kadın olsam kabul etmem. Kesin kullanmak için yazıyordur.
00 YorumlaAsla affetme senden iyisini bulamadığı içindir belli ki emin değilsin o yüzden sordun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayŞimdi bile onu istemiyorsam aylar sonra kalbim iyice soğurdu, barışmayı istemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayOfff öyle bir mesaja çok ihtiyacım var ki. Herhalde kendimi unuturdum ah nerdeee.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 aySüründürürüm gerçekten seviyorsa ters yapmaz testi geçmeden barışmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayO benden ayrılmıştı barışır bir dakika sonra SG deyip ayrılırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayGörüldü atardım ben ya. O da bunu biliyor zaten
00 Yorumla
9 ayBu değilde, sadece merhaba bile yazarsa, tüm duygularımı unuturum, mutluluk hariç ( yazmaz tabii)
10 Yorumla
9 ayBunu kabul ettiğinizde karşı taraf için genelde değersiz oluyorsunuz o yüzden tavsiyemdir yapmayın bir kere bitti mi bitmiştir abi bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayCevap verme, biliyor musun neden?
Aslinda seni ozlemiyor; ona verdiğin enerjiyi özlüyor ve bunu alı almaz gidicektir.
Erkekler egolarini tatmin etmeyi severler.
O yüzden cevap vermeden önce neden bittiğini düşün.00 Yorumla
9 ayDuruma göre değişir nasıl ayrıldık neden ayrıldık aldattımı çok bı suç yoksa barışılabilir tabi başka etkenlerde var hâlâ seviyormu falan filan
00 Yorumla
9 ayEngelli her yerden. Özlüyorum ama gurursuz değilim.
12 Yorumla- 9 ay
O engelledi ilk ben değil. Kaç kere aradım konuşmak için cevap vermedi bende evine falan gidecek kadar enayi değilim. Bir insan bu kadar mı kin ve nefret dolu olur. Ben anlamıyorum.
9 ayKim bilir ne yaptıki bu mesajı atıyor tanrı bilir
11 Yorumla
9 ayEmin ol sonu ölüm Türkiye de boşana veya ayrılmak isteyen her kadın gelen mesaj sonun ölüm
00 Yorumla
9 ays1kt1r g1t olurdu ya da büyük ihtimalle cevap vermeden engeli basardım
00 YorumlaAsla konuşmam
Ben böyleyim
R yok bende
00 Yorumla
9 ayBaşkasından tekmeyi yiyip sana dönmüştür. Giderken seni düşündü mü? Hayır! Sende düşünme 🙂↕️
00 Yorumla
9 ayBana çok yazdılar gel deyince başkasına gittiler ;)
00 Yorumla
9 ayBiten bitmiştir benden iyisini bulamadığı için dönmüştür
00 YorumlaTamam lan barışalım ama bir daha birbirimizin canını sıkmak yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SKXTR GAVXTTTT !!! ohh be en azindan içim rahatladi bu soruyu sorana tskler hadi bay
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı. Hayır barışmayalım mümkünse olurdu
03 Yorumla
Soran9 aySence olan şahsi fikrini ayrı yorum yapabilirsin.
- 9 ay
@ReisFırtına06 birdaha yawrum dersen engellerim seni kaç oldu uyarıyorum
- 9 ay
Nasıl istersen
Hangisinden geldiğine bağlı hshxchjckskcjc
10 Yorumla
9 aySen kimsin? (üstünlük)
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 9 ayBaşkası var.. olmaz artik
00 Yorumla
9 ayÖyle bir mesaj yolu yoktur imkanı yoktur
00 Yorumla
9 ayB. k ye olurdu tabi
00 YorumlaHangisinden geldiğine bağlı
00 YorumlaYaa bi s. git derim
00 Yorumla
9 ayKim acaba derimm
00 Yorumla
9 aySaat kaçta geldiği belli mi?
03 Yorumla- 9 ay
Barışma belli oldu neden barışmak istediği 🤦♀️
9 ayYazacaklarını okurum ve nazikçe reddederim.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı.
9 aySen barış ben sonra barışırım biara
00 Yorumla
9 ayBarışmayalım ya ben hiç özlemedim seni 🤪🤪
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler