Senin arkandan aynen şunu söylüyorlar : o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış bana tacizci diyorsun ya insanlara sırnaşıp insanları rahatsız eden birinin bana tacizci demesi de gülünç.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Beni kendinle mi karıştırdın?" derim.
Yazdigim şeyi yapıyor kız
Belki de öyle bir izlenim vermiştir ama öyle değildir.
İzlenim yok gerçek yapıyor
İnkâr yoluna gider belki ya da senin açığın ile seni vurur.
Yok cevap bile veremedi biri sana bunu yazsa cevap vermez misin bu arada bundan önce başka şeye yazmıştı hani öyle cevap vermemezlik şeyi de değil
Öyle bir kişi olmadığım için o lafları ona yedirirdim. Bahsettiğin kişi ile ben aynı kişilik değilim sonuçta.
İşte o kişi öyle biri ki münakaşaya girmeden istediğim şeyi dolaylı yapıp bir hafta sonra da engelliyor.
İstediğin şey derken?
Kısaca anlatayım ya ben bunun arkadaşı olan çocuğa açıldım çocukta beni reddetti daha sonra bu kızla bana kıskandırma oyunu kurdular ve ben bunun hesabını sordum hani zaten reddetmiş konu kapanmis sen ne diye gelip arkadaşlarımın içinde beni zor durumlara sokup beni üzmeye çalışıyorsun onun ne haddine bana oyun kurmalarin içine girmiş istediğim şey de şuydu o çocukla yüzleşmek o da yaptı.
Reddediyorsa kızla kıskandırma oyunlarına girmesi nasıl bir ucuzluk?
Olay komple ucuzluk bir de bu kız beni görünce pat diye çocuğun koluna girdi çocukta tepkime baktı sonra ben sevgilisi sandım diye birden panikeleyip koldan çıkmaya çalışıyor falan kafasıyla hayır iması yapıyor. Sonra da gelmiş bin pişman peşimde dolanıyor. Ucuzluk zaten ama bu kızın yaptığı da iğrençlik
Kızın çocukta gözü olabilir.
Kız bu çocuktan otlaniyordu. Yemeğe götürüp yemeklerini ismarlatiyordu kullaniyordu kısaca
Çocuk kendini kullandırmak istiyorsa kendi bilir.
Enayise demek
Peki sen kendi hemcinsine bunu yapar misin kıza dedim saçlarını savurup bana hava atıyorsun ya çok şükür ben hemcinsimi üzmek için başka erkekle içli dışlı hallere girmiyorum
Sevgilimse yaparım.
Sevgilisi degil. Oyun kurdular
Bana sordun ya. Benim açımdan.
Ha senin için değil. Onun için dedim. Ayrıca koluna girince çocuk panikleyip kafasını sağa sola çevirip hayır iması yapıyor kolundan çıkmaya çalıştı. Kızın yaptığı resmen zavallilik
Çocuk neden öyle davranıyor ki seni reddedip? O da garip.
Anlamadım kii sonrada peşimde bin pişman koştu durdu. Ağırdan almak istemiş hiç anlamadım sonra da sevgili olmak için uhrasti
İlgisi var demek ki. Acaba seni reddettikten sonra mı ilgi duymaya başladı?
Yoo biz sürekli bakışıyorduk karşılıklı bakışıyorduk kendisi başlattı hatta açılma girişimleri de vardı baya baya boşuna sormadim yani sonra gittim sordum ole oldu işte hayır demedi evette demedi sevgilim var dedi meğer yokmuşta havalandı falan filan şimdide bin pişman peşimde işte artık ne oyun kurduysa kendi kazdığı kuyuya kendi düştü
O da ne ergenmiş ya.
Hemde nasıl ergen zaten önceden de şunları yapıyordu birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan ben bakınca sanki birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi bana bakıp halden hale girmeler ergence şeyler
Böyle yapınca ne elde ediyor ki?
Peşinde koşmam lazimmis demek 🤣
Ego tatmini mi yapıyor acaba?
Aynen olabilir her şey allahindan bulsun
Kendini tarif etme biliyoruz zaten derim
Yok ben bunu bunları yapan bir kıza dedim
Böyle söylese ne yaparsınız dedin ya cevap verdim bende bu şekilde derdim
Yok cevap bile veremedi biri sana bunu yazsa cevap vermez misin? Sonuçta ağır bir şey soyledigim. bu arada bundan önce başka şeye yazmıştı hani öyle cevap vermemezlik şeyi de değil.
Ağır şeyler yazdığı zaman seviyesine düşmem gerekiyor düşmeye de gerek yok cevap yazmaya da o yüzden düşünmüş olabilir öyle biri olduğunu düşünüp böyle şeyler yazmadım mesela silerdim tamamen
O öyle biri çünkü ben onu tehdit ettim ve istediğimi yaptı. Olayda tehdit var buna rağmen sesini çıkartmıyor ayrıca yaptığı şey de şu arkadaşı olan kişi beni reddetti ve o ikisi gelip bana kiskandirma oyunu kurdular. Zaten reddetmiş daha ne istiyorsunuz
Onu arzuluyorsun sanırım
Ben bir kıza yazdım bunu
Diğer taraftan yazar mısın önemli.
Uzak dur.
Neden
Sana bunları diyenden hayır gelmez.
Ben bir kıza yazdım ya
O senden uzak dursn o zaman dhakjsjak
Hahah. Neden.
Ona bunları diyenden hayır gelmez.
Ya boşuna demiyorum kız çocukla gelip bana kiskandirma oyunu kurdu bu arada çocuk zaten beni reddetmişti hani bunu yapmanın mantığı nedir?
Eziklik psikolojisi
Çocuğun yaptığı mi
Kiznki
Kızın niye sizce? Anlatır misin
Aman boş ver ya salla gitsin
Oki
Valla ben beni kıskandı diye algiliyom çünkü hiçbir kız bu olaya girmez