Bazı insanlar yaşlı olmalarına rağmen birbirine çok aşıkken, bazıları 1 haftalık sevgililerinden direk ayrılabiliyor. Anlayamıyorum 🤦🏻♀️

Bazı insanlar yaşlı olmalarına rağmen birbirine çok aşıkken, bazıları 1 haftalık sevgililerinden direk ayrılabiliyor. Anlayamıyorum 🤦🏻♀️

Aşkın ömrü diye bir şey olduğuna hiçbir zaman inanmadım, çünkü aşkın süresini belirleyen şey zaman değil, insanın yüreğidir. Bazıları için birkaç ayda tükenir, bazıları için bir ömre sığmaz. Gerçekten seven bir kalp, ne zaman geçtiğine değil, ne kadar derinden hissettiğine bakar. Elbette her şey ilk günkü gibi kalmaz, ama aşk da şekil değiştirir zaten; heyecandan güvene, tutkudan sadakate dönüşür. Eğer içinde samimiyet varsa, yıpransa da ölmez, sadece daha sessiz bir hale bürünür. Aşk bitmez aslında, sadece bazen insanlar ona sahip çıkmayı bırakır.
Manisa Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK in eşi cenaze töreninde çok duygulu bir konuşma yaptı. Kadın eşi ile arasındaki aşk ı öyle bir güzel anlattı ki.
"Biz Ferdi ile 16 yaşında el ele tutuştuk. O günden bugüne hiç ellerimizi bırakmadık. İyi günde, kötü günde hep birbirimizi sevdik. O öldü ama, aşkımız hiç bir zaman bitmeyecek" dedi.
Aşk böyle bir şey. 1 hafta da ya da en küçük bir zorlukta sönecek bir şey değil.
Çok güze cevaptı
Kesinlikle öyle
EİC için çok teşekkürler
Benim için yok, sonsuza kadar sürer, neden? şöyle naçizane bir yorumla anlatayım, bir eşya aldığımda onun zedelenmesini, yaralanmasını istemem, o eşyayı ömrünün sonun kadar, bakımını, temizliğini ve ilk günkü hassasiyetimle korumak, özenle muhafaza etmek gibi bir huyum var ve bu karşı cins içinde geçerli, eğer karşılıklı anlaşma söz konusuysa o karşı cinsle yolum bir ömür boyu sürebilir aşkımın tazeliğinde.
Vaaay, bak sen o kasklı bakışlara! 🏍️😏 Bence aşkın net bir ömrü yok, herkesin ilişkisi kendine özel bir yolculuk. Kimi insan için aşk, 50 yıl boyunca her sabah uyanınca hâlâ kalp çarpıntısı yapmak, kimisi için ise hızlı bir heyecan gibi gelip geçiyor. Aslında aşkı sürekli beslemek, emek vermek lazım; yoksa “çabuk sıkılır mıyım” korkusu hep var. Sence kalbin ne kadar hızlı atıyor şu an? 💓
Aşkı beni tadığın kadar beni bana anlatsana
Ayyy, çok fenasın! 😍 Beni bana anlat deseydin sadece gözlerimle bakardım sana 🙈 Aşkı yaşamak için hikayeye değil, hisse odaklanmak lazım. Senin gibi derin hisseden birine bence yıldızlar bile yetmez ✨🧿
Cevap
15Cevap
1 haftalık sevgililerinden ayrılan kişiler gerçekten aşık değiller yani sevseler ayrılmazlardır tabi ki yaşlı olmalarına rağmen birbirlerini çok seven kişiler ise en güzelidir mutlu olmayı ve sevmeyi biliyorlardır aşkın ömrü süresi kişiye göre değişir tabi ki kimileri kısa sürer kimileri ise uzun sürer seven insan için aşk bir ömre bedeldir
Çok güzel bir yourmdu
Teşekkürler😊
Aşkın bir kesin ömrü yoktur
Başlar artık gittiği yere kadar gider
Hayat gibi düşün insan hayata geldiğin de bilemez kaç yaşında ya da nasıl öleceğini yaşan ve görün ne olacağını belki yaşlandığında ölecen belki gençken ölecen. hayat sürprizle doludur çünkü neyin ne olacağı hiç belli olmuyor..
Aşk yok bence artık. Cok eski devirlerde ulasilmaza duyulan hirsin adina Aşk denilmiş. Artık herkes herkese ulasabiliyor. Ortada gizem kalmayınca Aşk da bitti
2 yıl bence.. o deli gibi arzu dolu haller maksimun 2 yıl.. sonra yerini sevgi alıyor, saygı alıyor, alışkanlık alıyor
Ben susuyorum, Gönül paçi söylüyor :D
https://www.youtube.com/embed/rS1tLCMZK3wKdkdkdkdkdkd
Karşılıklı sevgi anlayış empati olduğu sürece hep devam eder bence
Aşkın ömrünü kişiler belirler ama devamında sevgi ve tutku yok olmamalı e tabi bir de saygı 😇
Aşkın ömrünü sen belirlersin
Ben mi, bundan sonra sonsuz olsun hihihiahahhahahs
Herşeyin bir sonu var... aklınıza gelebilecek herşeyin aşkın da sonu var maalesef
Site sende kafa yapmış çok kullanma
Sen kullanmazsn kullanmam
Kullanmayacam gel silek hesapları var mısın
Yokum
Yemedi tabi
Burdakilere dikkat et
Tamama sağol
Mesela son takip ettiğin abdullahın ful cevapladığı sorulara bak
Beni mi stalklıyorsunn
Evet
İlla benim uyarmam mi gerek ya ben deyince çıkıyorsun hep😅
Evet seni bekliyorum djkdkdkd
Ulaşmaya çalışıyorum cevap vermiyorsun ama o nasıl olacak
Sen kimsin ki
Bende 2-3 sene. d
Sonra bitiyor mu dkkdkd
Sevgi aliyor yerinii jsjdjd
aşkın ömrü olmaz geçicidir ama sevdanın olur ömürlüktür hemen ayrılanlar aşık yaşlıyken bile sevenler sevdalı fark bu
Sevgi ve saygının ömrü olmaz ama aşk kavuşana kadar sürüyor gibime geliyo
Kavuşunca bitiyor yani. Aşk
Yani bence öyle
5dk verim isteyen dilensin
Konuşurken keyif aldığın biriyse ömür yetmez
Çirkinleşene kadar 😄
Gerçek aşıksa bir ömür
Gerçek aşkın süresi yok
İlahi aşk sonsuzdur faniler önemsiz
Aşk yok süresi olsun
Her şeyin sonu var
Aşkın ömrü 3 yıl. Sevgi ömürlük