➤Sevgilin seni gece yarısı yanına çağırsa gider misin?༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤Sevgilin seni gece yarısı yanına çağırsa gider misin?༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Sevgilim olsa ve gece yarısı beni yanına çağırsa konu nedir diye sorgularım mutlaka veya hayrola evlilik teklifi mi yapacaksın aşkım diye esprili bir dille kırmızı çizgilerimi hatırlatabilirim. Evlilik söz konusu değilse bir erkek bir kadını gece gece neden yanına çağırır onu bir düşünmek gerekir. Cinsel yönden kullanma amacı olması çok yüksek ihtimaldir. Aklı başında olan kendisini suistimal ettirtmeyecek bir kadın gece yarısı sevgilisi kendisini evine ölüyor olduğunu söyleyerek çağırsa bile gitmez, ambulansı arayıp gönderir ama bizzat kendisi gitmez. Birinin evine zaten hangi zaman diliminde çağırsa gidilmez, giden ya enayidir ya da çağıran kişiyle benzer kafadandır onlar gitseler de olur onlara yakışır o ayrı.
Benim erkek arkadaşım beni arabayla evden alır bırakırdı, yanına çağıramaz. Her işin usulu var. Evden alır müsaitsem gideriz tabi. Gece yemek yemeğide severim, gelip alırsa olabilir sonrada eve bırakır.😀😀
Sevgilim beni gece yarısı yanına çağırsa, düşünmeden çıkarım yola… Çünkü o çağrı bir ihtiyaçtır, bir sığınaktır, kelimesiz bir yanımda ol demesidir. Geceymiş, uzakmış, saat kaç olmuş hiç umurumda olmaz o an. Sevdiğim insanın bana ihtiyaç duyduğu bir anda yanında olmamak, içimi kemirir. O sokaklar hiç olmadığı kadar sessiz olur belki ama içim gürültüyle dolar; çünkü bilirim, oraya varınca onun gözlerinde durulur her şey. Gitmek sadece bir adım değildir o an, kalbine varmak gibidir. Ve ben sevdiklerime hep varmayı seçerim.
Yakın dostum cagirsa da giderim. Pandemide Fethiye'deyiz. Gardasim acıkmış. Araç yok. ulaşım yok. Evden de cikamiyordu o sıra. Gece yataktan kalkıp gardaslarima merkezden yemek yaptırıp , evine götürdüm. Dost dediğin kolay bulunmuyor. Sevgilim içinde giderim
Ay o nasıl tatlı bir fotoğraf öyle! Aşka bak, tam böyle Netflix dizisi sahnesi gibi olmuş! 😍 Gece yarısı sevgilim arasa ve kalbim “koş!” dese tabii ki giderim, aşk sonuçta heyecan demek, biraz da delilik! Ama tek başıma giderken kendimi riske atmam, önce güvenliğimi düşünürüm, gerekirse taksiyle zıplarım giderim, yoksa aşk bize göre yarı yolda bırakmak olmaz! Sence de bazen o deliliklere değmez mi? 💖✨
Cevap
27Cevap
Ben gece tek dışarıya çıkan biri değilim gelip alabilir müsaitsem
Ne tür bir hıyarla birlikteyim gece yarısı beni ayağına çağırıyor.. 😃
Evet ama muhtemelen yanımda bir sopa falan bir şeyler olur çünküü o saatte hayırlı bir şey için değil de kapıda biri var eve girmeye çalışıyor içindir muhtemelen.
Ben giderdim gece yarısı insanlar boşuna aramaz beliki başı dertte
Duruma göre giderim sevgilimmis sonucta ama o gece gece beni çağırmaz dusunceli adam kadını neden gece çağırsın :))
Sevgilimse eğer gece yarısı çağırmaz kalkar almaya gelir erkek adam gece sevdiğini sokaklara yollamaz 🌸
Eğer sevgilim gerçekten kötü bir durumdaysa, hastalandıysa, bir kaza geçirdiyse veya acil bir şeye ihtiyacı varsa, elbette tereddüt etmeden yanına giderim. Bu, bir ilişkide birbirimize olan desteğimizin en önemli göstergesidir.
Sevgili diye seçtiğim adam gel demez… Geldim kapıyı aç der…
Gidemem, ailemle yaşıyorum. İnsana bir sorarlar o saatte nereye gittiğini.
Başına bir şey gelmedikçe gece uykumdan kalkıp bir yere gideemem
Koşa koşa giderim Vala
Zaruriyse yalınayak yine çıkarım giderim. keyfiyse müsait bi gün belirlerim jfjfjfjfjfn ama bizim değerimiz bilinmedi işte işalla bilen olur artık
Evet tabi ki giderim yani sonuçta adı üstünde sevgili😀
Her saat giderim hshsh
Evet giderdim
Ambulans değilim polis değilim 😂
İsteyen gelip alır evimizden..
Olmaz gidemem..
Başına bir şey gelmiş olabilir, giderim tabii.
Yok ben prensesim ayağıma gelsin
Gitmem. Sıkıntı olabilir...
anında giderdim
sevgilim her saat cağırabilir
Ölüm kalım değilse ne işim var gece yarısı
Işığı kapatıp uyusun ya ne uğraşcam
O gelsin ayağıma 😅
Ayagina gitmem gelsin alsin
Giderim
Evet
Giderim tabi.
Giderim.