Bana gelene kadar o saatte çağıracağı bir erkek arkadaşı akrabası muhakkak ki olurdu.. canımı gece vakti sokakta bulmadım.. bir kadına erkek kişisi gece gece bu mesajı atıyorsa altında bir bit yeniği vardır..
Hastalandıysan ambulansı ara, yangın çıktıysa itfaiyeyi ara, hırsız falansa polisi ara derim. He bu arada beni gecenin bir yarısı arayıp uyandırdığın için de cezalısın, 1 hafta boyunca arama beni der uyumaya devam ederim.
Söyleyene kadar ısrar ederim ben ne oldu diye. Eğer seni özledim vs. boş yapıyorsa yatar uyurum bende acil bir durumsa gerçekten giderim. Buna benzer bir şey de başıma geldi. Bir kız arkadaş grubumuz vardı o ara birinin bir sıkıntısı olmuş telefon ettiler hani toplanıcaz diye tamam dedim ama nasıl da uykum var sabah sabah. Herkes çıkmış gitmiş beni bekliyorlar ben daha kalkmadım bile, aradılar neredesin diye. Hemen kalktım balkona çıktım sesim dışarıda gibi gelsin diye, çıktım şimdi geliyorum dedim tamam acele et dediler. Balkonda üşüdüm, biraz ısınayım diye yatağa girdim uyumuşum o ara. 😂
Konuya göre önemli özel konuşulması aciliyeti varsa nerede olursam saat kaç olursa olsun giderim. Yok özledim cart curt yarını bekle aşkım derim. Benim eski sevgilye özledim bulusalim dedim beni ekti arkadaşları ile buluştu gece yazmış konuşmamız gerekiyor dedim yazma bana bir daha yol verdim
Giderim. Çünkü kızlar istiyorki gece uykusunu benim için bölsün ve ona daha çok bağlanacağım bir sebep olsun. Erkek olarak güçlü olmamız gerekiyor. onlar bizi zaman zaman yoracak çünkü sevgi istedikleri için ama biz bunu bilip onlara sevgi ve ilgi verirsek, o zaman onlar yanımızda yavru kedi gibi olur her zaman
Ulan şöyle şeylere ayar oluyorum aynı yerdeyiz çabuk yanıma gel acil diye mesaj atıyor ( arkadaşım :D ) aklım çıkmış oluyor koşa koşa gidiyorum gülmeye başlıyor 😂 bir kaç kere yedim bunu daha zor yerim illa sevgilim olmasına gerek yok gerçekten aciliyet ne onu söylemeli bana ona göre hazırlıklı gideyim ona göre birilerine haber vereyim işimiz kolaylaşsın
Gece yarısı değil de akşam geç bi saatte kafama esip çağırıp 10 durak getirtip sonra vazgeçtim diye geri göndermişliğim var acil değildi Öyle esmişlerdi 😂 çağıran o olsaydı gitmezdim muhtemelen Spontan sevmiyorum ben hazırlıksızlık yakalanmayı
Hakediyordu o 😂 arkadaşımla mesajlaştı güya benden konuşmuşlar da ona ekran görüntüsü at diyorum mesajı atmıyor diğerine at diyorum atmıyor bende de intikam hırsı gelişti anasını ağlattım sonra. Bilgin olmayan konularda fikir belirtme tatlım
Noldu sustun? Kadını her haltta suçlamak en kolayı diğmi Erkek aldatır kadın kadınlığını yapmamıştır Erkek soğur kadın soğutmuştur Erkek gider kadın dırdır etmiştir Ne kadınmış be
Yakında kadınların soludukları oksijen sonrası verdikleri karbondioksit gazı ozon tabakasına zarar veriyor diye haber yapacaklar diye korkuyorum arkadaş 😂
Ha delse tabakayı umrumuz olur mu olmaz Daha kuvvetli veririz o nefesi daha çabuk delsin 😂 Hep birlikte g.. ebeririz herkes mutlu olur sinirlenince susmuyorum ya neyse sensin şımarık
Ben de kadınım, ne alaka? Emin ol senden daha çok savunuyorumdur hemcinslerimi. Hepsini geçtim, adam senden konuştuğunu da, o arkadaşı senden konuştuğunu da söylemiş zaten. Şahsen ben arkadaşlarımla sevgilimin muhabbetini yaparım ve ispiyoncu çocuklar gibi kız arkadaşımla benim aramda olan yazışmayı başkasına atmam, saygıdır bu. Ha eğer kötü konuşur veya gereksiz şeyler söylerse, bunda da haksızsa arkadaşıma yol veririm.
Öyle bir şey değildi birbirlerini tanımıyorlardı attığım bir ekran görüntüsünde kızın numarasını unuttum Sonra kıza mesaj atmış o yetmiyormuş gibi gitmiş telefonla aramışlar Benim sevgilim olan yahut olacak adamla kimse mesajlaşamaz telefonla da konuşamaz Othello sendromu var bende 😂 sen farklı bir fikirde olabilirsin tabi saygı duyuyorum
Aynen o zaman haklısın işte. Tanımadığın, onun arkadaşı bile olmayan kızla konuşursa süründürmeye hakkın var, hayır yani ne bu senin sevgilin var başka kızlarla konuşacaksan yürü git ayrıl o zaman. Ha tabi othello sendromu kısmı bana biraz abartı geldi ama ben de saygı duyarım dkfkfjdj
Abartıdan kastım yalan veya abartarak anlatman değil, abartıdan kastım othello sendromu bana aşırı geldi o manada. Yani kimseyle konuşmasın istemek falan.
Onun zaten mümkünatı sıfır ben hayatındaysam herhangi bir kız arkadaşı olamaz ki ben neyine yetmiyorum 😂 bilirim ben o arkadaşlıkları çok güzel yediriyorlar o arkadaşlıkları ama ben düşmem
Benim sevgilimin arkadaşı olsa ben de arkadaş olurum ama cidden senin dediğin gibi pick me kızlar var sen yokken ben vardım gibisinden konuşup sadece ikisinin anlayacağı bir espri veya anı anlatıp gülüyorlar sen de m*l m*l bakmak zorunda kalıyorsun. Ay çok kötü. Yine de ben sevgilimin kız arkadaş yapmasına karşı çıkmam fakat çook samimiyse, yani bilmem en iyi arkadaşı da sevgilisi de ben olmak isterim.
Evet öyle, davranışlarından belli olur. Biliyorum ama arkadaşa karşı olmak da bana çok sınırlayıcı geliyor, aldatacaksa her türlü aldatır ve eğer seni çok seviyorsa istersen önüne dünyanın en güzel kadınını koy yine gözü senden başkasına bakmaz. Bakarsa da kurtulmuş olursun öyle bir adamdan.
Sadakatle sevginin doğrudan alakası yok. Çok seviyorken de hatta aşkından deli divaneye dönmüşken bile aldatabilirsin. Sadece ama sadece değer verdiğin insanı aldatamazsın.
Yani saygı duyduğun, değer verdiğin birisini. Öyleyse sana bunları vaat etmeyen bir adamla birlikte olmazsın ve bunları sağlayan bir adam da zaten bence kendi arkadaşlarından kimin ne olacağını bilir. Bu yüzden mesele arkadaş değil, düzgün çevresi olan, iyi, sadık, aşık, saygılı ve sana değer veren bir adamı bulmak. Evet haklısın 💖 Teşekkür ederim yeni fikirler için.
ayy fi tarihinde kaldı be cancağazım... ama şöyle diyim ben de kendimce.. gece yarısı acil gelmen lazım diyenler müvekkillerimdir. karakolda veya şubededirler. ben de giderim.. ne de olsa ucunda para var. parayı severim. :)))
Sevgilim uykumun benim için önemli olduğunu bildiği halde böyle bisey yaparsa bana ulaşamaz ki.. uyumadan önce telefonu sessize alayrum. İstediği kadar yazsın arasın çağırsın.