Sevgilimle defalarca konuşmama rağmen yine aynı şeyleri yapıyor?

2 yıldır sevgiliyiz birlikte olduk bir çok kez ben sinirli bir yapıya sahiptim ona bağırır kızardım ama özür diler gönlünü alırdım elimde olmadan kızar sinirlenirdim erkek arkadaşım başlarda çok ilgiliydi birlikte düzelicez herşeyi birlikte aşarız gibisinden konuşuyodu hep gelecek planlarında ben vardım evlenmek istiyodu hala daha istiyor gerçi ama birgün yine tartıştık ve benden ayrıldı 20 gün ayrı kaldık ama arada mesajlaşıyorduk bu 20 günlük arada da 2 ay önce oluyor bu olay sonrasında barıştık ben hatamı anlamıştım o günden sonra hiç kızmadım sinirlenmedim ama bu sefer o çok sinirli her dediğime kızıyor sinirleniyor tahammül edemiyor birçok kez konuştum böyle yapma birlikte düzelelim diye çok üzülüyorum kırılıyorum falan dediğim halde abartıyosun saçma saçma şeyler düşünme sen herşeye alınırsan bende sinirlenirim galan diyo ama kızdığı için bende alınıp küsüyorum hemen barışıyorum ama açıkçası ilgi istediğim için çünkü kendi işe girdi 1 ay önce sürekli yoğunum fırsatım olmıyo yazmaya diyor mesajlara 4 5 saat sonra dönüyo instegrama giriyor ama çünkü bana mesaj yazarken odaklanması gerekiyomuş müşteri gidiyomuş yani hiç zaman ayırmıyor sadece boş zamanında yazıyor ağlıyorum sinirleniyo niye herşeye ağlıyosun diye kendi kötü şeyler söylüyor ona göre kötü değil ben anlıyım diye öyle konuşuyomuş ama bari özür dile diyorum yapmıyo o konuyu kapatıp sorunu çözmeden uzatma diyip başka bir konu konuşuyoruz dün gece kendi ağlattı beni gitti uyudu sabaha kadar ağladım eskiden gerçekten ağlamama kıyamaz susmam iyi olmam için herşeyi yapardı sizce bir kere daha çabalamalımıyım yoksa ayrılmalımıyım ayrılınca o benim peşimden gelmez diye düşünüyorum beni sevdiğine de inanıyorum güveniyorum ama yan yanayken bir şekilde çözülüyo unutuluyo ama uzak mesafe giricek araya 20 gün sonra 3 ay görüşemiycez çözmek istiyorum sizce ne yapmalıyım sürekli çok yoruldum tartışma kavga gürültü istemiyorum diyo ama bende çok yoruldum lütfen mantıklı yorumlar yapın 🙏🏻
Sevgilimle defalarca konuşmama rağmen yine aynı şeyleri yapıyor?