Neden sürekli böyle davranıyor?

Sevdiğim çocukla bir ay önce tanışmıştık arkadaş olarak tanıştık ama ilk günden hoslanti oldu yakınlaştik sonra çok özlüyoruz diye hergun buluşmak istedi buluştuk falan hatta cinsel ilişki de yaşadık ve ben çok bağlandım hemen. Ama o birden sıkıldığını söyleyip ayrılmak istedi neyse ayrıldık ama bir süre sonra konusmaya başlayıp arkadaş olarak takılmaya başladık. Bundan arkadasca birkaç buluşmadan sonra benden gerçek anlamda hoşlandığını ve çok özlemiş olduğunu söyledi ve ben kendinden emin misin diye sordum önceki gibi olmasın dedim emin olduğunu söyledi bu sfer farklı olur sandım. 16 gün çok iyi gidiyordu ama bugün birden universiteye tekrar baslayacagini uzak mesafe yapamayacagini soyledi sonra bahaneler olduğunu farkettim sonra bunu zorlayinca benden artık hoşlanmadığını söyledi yanında ağladım dayanamadım, sarıldım gururumu ayaklar altına aldım ayrılmak istemedigimi çok sevdiğimi söyledim ama nafile. Hani sevmese de yanımda olsun önemliydi benim için ama bunu da istemedi ben de fazla zorlamadım ve orada ayrıldık. Ama şimdi yaşadığımız anılar, onun kokusu, bakışları aklımdan çıkmıyor. Kötü hissediyorum düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor. 4 senedir kimseye şans vermemisken ona şans verdim iyi biri gibi gördüm beni uzecegini düşünmedim. Ama neden böyle oluyor arkadaşlar yalvaririm cevap verin. Hep sevip değer verdiğim için mi kaybediyorum nedir yani. Sevilmeyecek neyim vardı ki sevmedi birden hoslantisi gitti. Kendinden de bin kat güzeldim yanımda çirkin duruyordu ama umursamiyordum bile. Neden böyle oldu yani
Neden sürekli böyle davranıyor?