Üç yıllık ilişkim bitti bir ay oldu manita yaptı gözüme soka soka el ele geziyor?

üç yıllık güzel bir ilişkim vardı ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birlikte büyüdük ağladık ailelerimiz tanışıyordu dövmemi yaptırmıştı benim için çok çabalıyordu her ay çiçekler kendi elleriyle resimler çizer birbirimizin yanında çocuklaşıyorduk Demem o ki diğer yarım gibiydi ondan başkasını sevemiyor gibiydim sonra ilişkimiz toksikleşmeye başladı ayrıldık ben onu kıskandırmak için bişeyler yaptım o beni aynı şekil üç dört ay ayrı kaldık bu sürede başkasıyla yattığını öğrendim günübirlik bi kız sonra tabiki bütün iletişimimi kestim her yerden engelledim başka numaralardan arıyordu belki kırk kişiden aramıştır birisini açtım ona olan duygularımın bittiğini resimlerimizi sildiğimi söyledim yalandı tabiki emin misin dedi beni başkasıyla görsen için acımaz yani dedi bende daha ne görebilirim dedim arkadaşlar çocuk sevgili yaptı el ele geziyor hemde kızla takipleşeli bir hafta oldu ve bunu benim duymam için elinden geleni yapıyor gibi eski arkadaşıma dörtlü date yapalım falan demiş ki bana söyleyeceğini biliyo birde insan ilk haftadan el ele nasıl gezer ne ara sever daha bir hafta önce bana gönderme attı
Üç yıllık ilişkim bitti bir ay oldu manita yaptı gözüme soka soka el ele geziyor?