yani kimseden bi teklif almıyorum sorun ne bilmiyorum çirkin miyim itici miyim diye. yaş kemale erdi artık birinden adım beklemekten yoruldum. o halde ben mi onlara adım atıp açılayım? teklif edeyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu ülkenin KLASİK hikayeleri..
Öncelikle artık günümüzde bu ülkede erkeklere TVlerde medyada orada burada sürekli "SAPPIKK TACCİZZCİ KAATİİLL" pisslik piislik hakaretler ediyorlar !!! bunu kadınlar görmüyor umursamıyor bilmiyor ya da umursamıyorlar FAKAT BU DEV BİR PROBLEM ! Sizlere TVlerden İnternetten sabaha akşam "KAAŞAAR kuzum YOLLUU vs vs" sayıp sövseler sizler bu ülkede sokağa bile çıkmazsınız ! Artık erkeklerde BIKMIŞ USANMIŞ YORULMUŞ ve dahada önemlisi NEFRET ETMİŞ DURUMDALAR.. neden? kadınların anlamsız saçma sapan "iletişim kurmadan , tanışmayha hiçbir çaba göstermeden" erkeklerden birşeyler beklemesinden istemesindenn. Ayrıca İlişki uzmanı pissliikk aakıll hastası tiplerde sürekli kadınlara YALAN DOLAN UYDURMA akıllar veriyorlar , yok erkekler KÖPEKtir peşinizden koşacaklar :-) (bu aklı veren O. ların beynini S.. ŞAKA GİBİ)
erkekleri sallayın görüşmeyin , meşgulüm deyin , soğuk yapın zorla peşinizden koşsunn :-)) (beyin yakan mantık dışı ŞAKAlar-2 ! kimse senin peşinden koşmayacak erkeklere hakaretler edilen bu ülkede! yazın aklınıza)Ayrıca bir erkekle tanışmaya çaban var mı ? Düzgün bir erkek senin beğeniyorsa önce uzaktan sana bakar inceler düşünür = "acaba sevgilisi var mı? evlimi sözlümü nişanlı mı? vs" ama akıl hastası pisslik ilişki uzmanı tiplere göre erkek KÖPEK miş ve sorgusuz sualsiz karşısındaki kadının evli olup olmadığına sevgilis olup olmadığına bakmadan kadının üzerine saldırması gerekiyormuş VAYYyy BEE :-) Zekaya beyne bak ! hemde bu ülkede ? erkeklerin kadınla ilgilienyor diye TACİZCİ damgası yiyip POLİSLİK olduğu bu ülkede ! :-) kadınlar gerçekten bunları düşünemiyorsa beyinlerinde ZEKLARINDA sorun var demektir. Ayrıca yine pisslik ilişki u zmanı tiplerin yalanlarından biri : erkek sorgusuz sualsiz üzerinize saldıracak tanışacakmış bu erkek ALFA erkekmiş :-) bakkseenn.. (ALFA hayvanlarda sürü lideri demektir, bizler hayvan değiliz insanız iletişimle KONUŞARAK sistemi çalışıyoruz, her nekadar bu ülkede olmasada en azından dünyada böyle) EVET bu hareketi yapan erkekler YOKMU var :-) ? KISA süreli yatıp kalkmayı düşünen , hiçbir ciddi beklentisi olmayan ve çok daha önemlisi (kadınların aklının almadığı zekalarının yetmediği ÇOK ÖNEMLİ konu detay burası! ) bunu her kadına yapan ve kadınları SAYI olarak gören ALFA erkekler var :-) var tabii bu ülkedeki kadınların çoğuda zaten onları hakediyor :-) Kendi zor kadını oynayıp KOLAY erkekleri bekleyen ve kendileri ZEKi zanneden kadınlar ülkesinde yaşıyoruz çünkü :-) ERKEK sorgusuz sualsiz üzerine saldıracak , sana yalvarak "lüften beni sev, lütfen sevgili olalım, lütfen görüşelim, BEN KÖPEĞİM BANA TASMA TAK GEZDİR" :-) ŞAKA GİBİ.. MANYAKÇA düşünceler aynı çocukların çizgfilmlerdeki fantezileri gibi.. bunu okadar çok beyni yanık kadın istiyorki inanılmazz !!! Hayallerr PARİS gerçekler SULUKULE.. neyse Dönelim gelelim gerçek hayata ve gerçeklere : Düzgün bir erkek hoşlandığı kadına önce uzaktan bakar ve ondan bir çaba bir YEŞİL IŞIK BEKLER (her ülkede insan olanlar için böyledir ama burası ülke mi orman mı orası karışıyor) Kadını evli ya da sevgili olma ihtimali düşünür.. Kadın bekarsa "İNSAN"sa ozaman normal şartlarda birşeyler yapmalı tanışmak için ona bir YEŞİL ışık yakmalıdır.. ÇABA İNSANLIK vs vs.. Hani Aşk sevgi karşılıklı derlerdi bir zamanlar ama nedense bu ülke Türkiyede erkek TEK TARAFLIS EVMEK ZORUNDAYMIŞ , kadın sevmesede olurmuş , erkek zorla peşinden koşacakmış kadın kaçsada olurmuş.. komedi komedi ZAMAN KAYGI abuk sabuk saçmalıklar ! bu kafada olanlar çocuk parkına gitsin salııncağa binsin kaydıraktan kaysınlar.. aşkla sevgilyle işleri yOK bu bukafadaki beyyinsizlerin.. ya da bulup bulacakları bara cluba takılan ve her kadının ZORLA üzerine saldıran saapııklarla aldatanlarla tanışabilirler ki çoğu çabası olmayan kadında aynen böyle yapıuyor.. MAL gibi oturuyorlar soğuk yapıyorlar bakmıyorlar ilgilenmiyorlar (evli gibi sevgilsi var gibi) ve istemez yan cebime koy diye bekliyorlar. Oğğllumm biz TÜRK FİLMİ mi çeviriyoruz? hangi yıldayızz bu ülkede 2025teyiz.. Türk filmlerine bakıp YALAN DOLAN senaryo tiplerin harektleri haall 2025 yılında sokakta gerçek hayatta yapacaklar sanan akıılsız kadınlarla dolu etraf.. ÇABAN olacak ÇABAN TANIŞMAYA SEVMEYE "İNSAN" olamaya ÇABAN olacak.. ARMUT pişsin ağzına düşsün ben ağaç altında AYI gibi MAL gibi aağzım açık bekliyim demek var mı? ne yazıkki var kadınların %80-90'ı böyle.. kandırıldıkları sürekli etraftan YALAND OLAN propagandalarla erkekler UCUZ BASİT DEĞERSİZ gösterildiği için erkekleri KÖPEK olarak görüyolar ve tanışma hiçbir çabaları YOK.. böyle bir ortamda böyle bi rülkede erkeklere BIKMIŞ USANMIŞ YORULMUŞ ve artık KADINLARDAN HİÇBİRŞEY BEKLEMEZ durumda yaşıyorlar ya da herkesin yaptığı gibi internete girip ordan 100.000 kişiyle konuşan kadınlarla 10.000 kişiyle konuşan erkekleri bulup BELALARINI arıyorlar :-) Ayrıca bir kadın sosyal hayyatta tanışmaya hiçbir çaba göstermeden birde üzerine kimseyi duymak istemiyor gibi kulaklık takıp geziyorsa , kime baktığı belli olmasın diye güneş gözlükleri takıp geziyorsa ve birde SOĞUKSA iletişim kurmayı birmeyen bir "HAYVAN"sa ozaman ZORRR dostum zor.. kimseyi bulamaz aptaal aptall gezinip durur ve yukarıda yazıp durduğum "her kadının zorl aüzerine saldıran sapıılardan birini" bulup (daha doğrusu kadın bulmuyor o saapıık kadını buluyor, kadın soğuk mal ve iletişim kurmayı tanışmayı bilmiyor, çoğunluk asosyal ezik dilsiz, ağzını yemek dışında kullanamayan tipler) .. Kısaca güzel olmak artık hiçbirtşey ifade etmiyor eğer senni iletişim kurmaya tanışmaya "insan" olmaya hiçbir çaban yoksa ozaman düzgün erkeklerden birini hiçbir zaman bulamayacaksın demek oluyor.(belki şansa %1-5 birgün ağzını kullanıp konuşabilirsen konuşmayı öğrenirsen markette ya da herhangi biryerde kafede mekanda vs sohbet ederken yaşlı teyze olunca olabilir.. yaşlı teyze örneğini şu nedenle verdim onlar erkeklere selam verirler, konuşurlar elbisen güzel saçın güzel hava güzel vs vs şöyle böyle iletişim kurmayı bilirler ama neyazıkki ozaman iş işten geçmiş her şey bitmiş yolun sonuna doğru gelinmiştir, bu nedenle yaşlı teyzeler ve amcaların bol bol konuştuklarını birbirleriyle sohbet edip "insan" gibi iletişim kurduklarını etrafta daha çok görürüz ama genç kadınlar ve erkekler nedense konuçmazlar selamlaşmazlar yabani DOMUZ gibi yaşayıp giderler zamanı boşa harcalar tanışmadan konuşmadan telefonla oynayarak) Ayrıca sosyete gibi aşırı göze batarak giyinmek HAVA ATMAK = erkeklerde NEGATİF duygular uyandırır.. en azından kKISASÜRELİ düşünmeyen erkeklerde ! sosyete gibi giyinen , abuk sabuk uçarı kaçarı tarzlar yapan fazla HAVA atan kadınlar çok para yiyen sosyete bozuntusu arız akadınlardır, elini sıcak sudan soğuk suya sokmadığı için ŞEYTAN tırnağı gibi tırnaklarını uzatan kadınları görünce ben bile anlayorum "bu kadın ARIZA" diye.. uzun CADI tırnakları yüzünden parmağıyla kendi telefonunu bile kullanamayan bir kadın EKONOMİSİ BATMIŞ BU ÜLKEDE NE İŞ YAPARKİ? BOŞ İNSAN SOSYETE BOZUNTUSU GEREKSİZ KADIN :-) NET.
Neyse özetle şu = Düzgün bir erkekle tanışmaya hiçbir çaban yoksa , "ben çok güzelim" erkekler KÖPEKtir benim peşimde koşacaklar diye kibir ego narsistlik ukalalıkla yaşıyorsan ve erkeklere hiçbir saygın yoksa. Tek bir erkeği sevmiyorsan "ERKEKLER" peşimde koşsun kafasındaysan ozaman senin içinde üzücü son = yukarıda yazdığım teyzeler gibi olmak yolunda gitmektedir.. yaşlanınca bol bol çok çok konuşacaksın iletişim kuracaksın ama ozamanda muhattap olacak sevecek kimseyi bulamayacaksın.. Her sene yeni genç kızlar geliyor bu dünyaya :-) kadınlar yaşlandıkça değer yitirirler ama bunu anlamak istemiyorlar.. Ayrıca bu ülkede artık
KÜRESELCİLERİN ŞEYTAN TARİKATININ (ŞAKA değil gayet ciddi ve gerçek bu konu) YENİ-DÜNYA-DÜZENİ Prjesi uygulanıyor.. kadın-erkek savaşı çıkartmak aile yapısını yıkmak ve kadınları erkeklere düşman edip evlenmlerini engellemek için yoğun propaganda ve çalışmalar yapılıyor.. Hatta ailes yapısını korumalıyız kurtarmalıyız diyenlerin kendileride KÜRESELCİLERE uşaklık ediyorlar. Ekonominin battığı ülkede erkekler evlenmezler + evlenemezler.. zaten istenende BU ! ülkede nüfusu KIRMAK , varolan aile yapısınıda ÇÖKERTMEK. ÇOğu kadın feminizm ideolojisini Siyonist MAYFA Rockefellerlerin kruduğunu ve desteklediğini bile bimiyorlar :-) ZEKA yetersizliği.. KADIN üstünlüğü kadınlar erkeklerden üstündür vs diye zırvalayıp kadınları erkeklere düşman etmeye çabalayanlar Siyonist Yahudilerdir.. çok derin konular konu konuyu açıyor kesiyorum.. merak eden araştırıp öğrenir..Sevmeye tanışmaya iletişim kurmaya çaban olacak, hoşlandığın erkekle tanışmaya çaban olacak, sevmeye aşka çaban olacak.. Suya taş bile atmadan kendi kendine dalgalar çıksın sörf yapayım , tarlana hiçbir şey ekmeden tarlalar dolusu çiçekler açsın güzel meyve ağaçları yeşersin büyüsün isteyemezsin ama bu ülkenin kadınları artık bunu istiyorlar = boş tarla kendi kendine çiçeklensin kendi kendi boş tarlada hiçbir çaba göstermeden muhteşem salkım salkım meyveleri olan meyve ağaçları olsun vs vs..
KURAN'da bile yazıyor = Akan suya uzaktan bakıp o su ağzına gelsin İS-TE-YE-MEZ-SİN, eline bardağını alacaksın , ben o sudan içmek istiyorum diyeceksin çaban olacak ve bardağınla gidip o sudan içeçeksin çaba gösterip birşeyler yapacaksın..(RAD-14)
NOT : Bu uzun yazı merak eden okumayı öğrenmeyi seven kadınlar için değerli bilgiler içeriyor ama çoğu Z-kuşağı gereksiz lo0ser bu ne böyle , kitap mı yazdın , kimse okumaz bu yazıyı vs başlayacaklar yine ZEKA yetersizler..
Bu yazı detayları bilmek isteyen ZEKİ kadınlar için :-) beyin yetersizliği yaşayan sosyete bozuntusu cadı tırnaklı telefonu bile elinde tutamayan fazla süslü kocakarı görünümlü makyaj maymunu tipler için DEĞİL.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılİlk başta istediğin şeyin ne olduğuna karar vermek lazım artık sosyal medya hiçte o kadar güvenilir bir mecra değil dikkat etmek en doğrusu cinsellik üzerine kurulmuş bir dünya artık ya hayatına biri aldığında suanki durumundan daha mutsuz olacaksan birde oda var her aşk mutluluk getirmiyebilir artık insanlar zaten evlilik düşüncesi neredeyse yüzde 3 lere kadar düştü her yüz kadından ve erkekten sadece yüzde 3 evlilik düşünüyor hayallerini yıkmak istemem fakat böyle dost hayatını tercih eden sevgililer çok fazla insanlar birbirinin yasantisina çok fazla karışmak istemiyor arkadaş mi sevgili mi karı koca mi buna karar veremiyorsun umarım hayallerin güzel sonuçlanır
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şimdi çağ değişti, İnternet gelişti, programlar çoğaldı, alternatifler ve kriterler arttı, "büyüleyici" kadın veya erkeği İnternette sokakta gören kadın/erkek kendi aynasına bakmadan kendi örf, aile, maddi ve manevi tüm gerçeklerini bir yana koyarak güya kendince çıta yükseltti. Bende bundan isterimler, onda var da bende niye olmasınlar,.. Var da var. Uzar gider bu detay.
Yani esas kirlilik İnternetle başladı, şimdi herkes prens prenses :) Kendini üzme, hayırlısı olsun de benim gibi, Rabbim hayırlısı olacaksa kaderime çıkarsın de, eğer olmuyorsa Rabbim en iyisini biliyor hakkımızda demekki.
00 Yorumla
Hanım efendi yaş ile alakası yok aslında, bu tamamen zamanın getirdiği şeyler, erkeklerin çoğu ki buna bende dahilim kendimiz yaşayabiliyoruz. Sizi tenzih ederim ancak güven büyük sorun, bunun yanında beklentiler farklı, maço vs diyorlar ama kimse maço istemiyor. Bizim gibi adamlarda talep edilmiyor. Ha çok takmıyorum zira yaş gelmiş 41 e, yani kendimizi ispat ermekten yorulduk. Artık kendi halinde yaşayıp gidiyoruz. Ama denemedik değil. Çok denedik olmadı. Ama mutlaka karşınıza beyefendi biri çıkacaktır. Umutsuz olmayın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar ağır yükü senin omuzlarına yüklüyorlar ya, vallahi sinir oluyorum! 🤨 Bak, insanlar çoğu zaman kendi özgüvensizliklerinde debelenirken senin dış görünüşün değil, yaklaşılamaz ya da mesafelisin diye yanlış bir izlenim bırakıyor olabilirsin. Şuna emin ol, çirkinlik filan son sırada; mesele enerji ve kendinden emin tavır. Yani sen birine ilgi duyuyorsan açıkça net ol. Yıl 2025, kadınların adım atmasında hiçbir uygunsuzluk yok. Cesaretini topla, teklif et, bırak ne olacaksa olsun! 🦋 Unutma, ne kaybedersin? Belki birileri de senin adımını bekliyordur?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
153Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılAçıl susam açıl de bak ne kapılar açılır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılsen git açıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılSorun ne biliyor musun? Kızların çok sayıda saçma davranışları var. Gereksiz tere çok trip atıyorlar, çok kapris yapıyorlar, önemsiz sorunları çok büyütüyorlar. Durup dururken karşısındaki erkekten birden soğuyup araya mesafe koyuyorlar. Kızlar en iyi özellikteki erkeklerle sevgili olmayı kendilerine layık görüyorlar bu yüzden ortalamanın 1-2 tık üstünde olan erkekleri bile beğenmiyorlar, illa karşısındaki erkeğin en iyi özelliklere sahip olmasını istiyorlar. Kızlar uzun boylu erkeklere, zengin erkeklere ve esmer erkeklere gereğinden fazla düşkünler. Çoğu kızın ağzı laf yapmayı bilmiyor bu yüzden çok sıkıcı olabiliyorlar. Ve kızlar sürekli karşısındaki erkekten sıkılıyorlar. Kızların çoğunun genel kğltğrü çok düşük. Bi kızla konuşacağın zaman genel kültürlerinin ne kadar düşük olduğunu belli ediyorlar. Bi kızla gidip de tarih, felsefe, bilim ve teknolojiyle ilgili derin bir şekilde sohbet edemezsin, bilgi birikimleri yetmez. Güzel olmayıp egolu olan kızlar da bana bayağı itici geliyor. Kızların son yıllarda aldatma oranı çok arttı. Bütün bunlar beni Türkiyedeki kızlardan soğuttu. O yüzden kızların çoğunu itici buluyorum ve itici bulduğum kıza da adım atmak içimden gelmiyor. Bu yüzden bende bi kız bana adım atarsa çabalarım, adım atmazsa çabalamam kafasındayım
14 Yorumla- 1 yıl
Sana kendimi kanıtlamaya uğraşacak değilim. Benim iyi özelliklerimi bilen biliyor. Sen kendine bak.
Gizli Üye(25-29)1 yılAdım atmak da bir mahsur yok , peygamber efendimizin eşi Hz Hatice, peygamber efendimize evlenmek istediğini söylemiş, düşün 1400 sene evvel gerçekleşiyor bu olay. Ancak dikkat etmeniz gereken bir husus var, su soruyu kendinize sorun : ilişki istiyor muyum? İstemiyor muyum? İstiyorsam bunun için suana kadar neler yaptım? Belki hayatınızda hep başka şeyler on planda olmuş olabilir, eğitim, kariyer , hobileriniz vesaire... Bu arada birine acilmaktan da korkmayin, korkuyorsanız da ara formülleri düşünün. Şimdi önümüzde iki senaryo var gibi duruyor:1) Birine acilmak 2) açılmamak. Ama arada bir dolu senaryo var. Mesela , birine hoslandigini belli etmek için sacinizla oynayabilirsiniz, aynı zamanda da ona bakarsınız. Ya da o kişiye "günaydın " diyerek selam vermiş olursunuz. O kişi sizin ondan hoslandiginizi anlayacaktır. İşte bunlar ara formüllere en basit ornekler. Bu ara formulleri uygularsaniz birsey kaybetmezsiniz, üstüne üstlük belki de karşı tarafın sizinle yakınlaşması için o kişiye bir fırsat ve özgüven vermiş olursunuz. Tabi anlatması kolay. Şimdi bana sorabilirsiniz; senin hiç sevgilim oldu mu diye , maalesef hiç olmadi🤣🤣🤣. O yüzden benim tavsiyelerime uyup uymamak size kalmış. Kimsenin ahını üstüme alamam 🙂 Şimdiden gelecekteki eşinizle mutluluklar dilerim. Umarim sizi hakeden birine kavuşursunuz.
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Mutlica O kastettiginiz kişiler değer bilmeyen varlıklardır. Mesela biri bana gelse, bir adım atsa , yani mesela duygularını dile getirse, kendisine "düşünmem lazım ama eğer isterseniz bir mahsuru olmayacaksa bir kahve içebiliriz" derim. Hem kendime karşı tarafı yakindan tanıma firsati sunmuş olurum , hem de karşı tarafı uzmemis olurum.
- 1 yıl
Kadınlar bu kadar mülayim tavırlardan hoşlanmaz kanka :D Hep orta yolu bulmaya çalışan erkek kadınlar tarafından takdir edilir ama partner olarak kabul edilmez çoğunlukta.
Daha çok dışarıya karşı koruyucu, sert tavırlı, kararlı ve kadını kuralları ve gücüyle kendi himayesine alabilen erkekler tercih edilir. En azından bu erkeklere daha derin aşk duyuyorlar.
Cevap sahibi1 yıl@XAmigdalax Maalesef haklısın, söylediklerini daha önceden biryerlerde okumuştum. O zaman ben de şöyle bir çıkarım da bulunabilirim. Bir ilişkide tartışmanın olması değil olmaması bir sorun. Hemen cumleme açıklık getireyim. Kız erkek evleniyorlar, erkek kendi dediğinin olmasını istiyor , kadın da kendi dediğinin olmasını istiyor , aralarında tartışma çıkıyor, erkek baskın çıkıyor, kadın en başta kabul etmek istemiyor ama kocasının dediği olduktan sonra içten içten mutlu oluyor ve anlaşıp gidiyorlar, her konuşmada bu şekilde tartıştıktan için dışarıdan bakan biri "hep tartışıyorlar ama birsekilde ilişkilerini yürütüyorlar " diyor. Belki de böyle olması gerekiyordur. İnsan psikolojisini anlamak gerçekten zor , seven , sevdiğini dediğini yapan değil de , baskın, dediğim dedik diyen kimseler kazanıyor eşinin kalbini. Gerçekten çok ilginç...
- 1 yıl
Çok partnerim oldu ve deneyimlerimdeki sonuç şu.
Kendi kuralları olan, sevgilisi olduğunda onun hayallerini gerçekleştirmeyi çabalamaktan ziyade kendi hayallerine kadınını adapte eden. Önce erkekler arasında onay görmüş saygı duyulan bir erkek kadınlar tarafından daha çok aşk yaratıyor. Kadınlar diğer tiplerlede takılıyor hatta diğer tiplere kısa süreli aşklarda gerçekleşiyor ama kalıcı aşk ve teslimiyet genelde bahsettiğim tipte erkeklere oluyor ;) - 1 yıl
@XAmigdalax her kadın ayni değil her erkeğin ayni olmadığı gibi. Doğru insanlara denk gelemediğimiz için herkeste bir on yargi oluştu.
- 1 yıl
Bazen bu geçerli olabiliyor. Olaya baskınlik olarak bakmamak gerek bazen ama her zaman değil. Örneğin bir şeyi istiyoruz ama doğru kelime naz mi emin değilim ama bana göre kesinlikle naz , naz yapıyoruz. Ama bu her zaman her olayda geçerli değil tabi. Karşındakini iyi tanırsan neyi gerçektrn isteyip neyi istemediğini anlarsın
1 yılGerçekten bazen insan kendini sorguluyor neyim eksik benim diye ama şunu bil ki bu durum senin çirkin ya da itici olduğun anlamına gelmiyor. Erkeklerin çoğu aslında reddedilmekten o kadar korkuyor ki beğenseler bile adım atmıyorlar. Herkes cool olmaya çalışıyor, duygularını gizliyor.
Bence birine karşı bir şey hissediyorsan ya da hoşlanıyorsan, evet sende adım atmalısın. Ne olacak ki? Belki o da seni beğeniyor ama çekiniyor. Sonuçta teklif etmek sadece erkeklere ait bir şey değil. Kalbin ne istiyorsa onu yap ve kimseyi bekleme.
Ayrıca bir şey daha söyleyeyim ki bu yaş meselesi falan boş işler. Herkesin zamanı farklı. Kendini kötü hissetme çünkü sen çok değerlisin. Belki de senin gibisi nadir bulunuyor ve bu yüzden hâlâ doğru kişi gelmedi.
Kendini sev, cesur ol ve kimsenin senin ışığını kısmalarına izin verme güzelim.🫂❤️
10 Yorumla
1 yılHayat ne garip dimi? Ben bugün sahilde yürürken el ele gezen çiftleri görünce moralim bozuldu çünkü ben sap sap gezdim oysa bende artık sevdiğim kadını koluma takıp elini tutup gezmek istiyorum düğun telaşına kapılmak kendimi o tatlı koşuşturmacanın içinde bulmak istiyorum artık sevmek sevilmek istiyorum ama bizim gibi insanlar böyle yanlizlik çekerken dışarda el ele kol kola gezip o tatlı düğün telaşına koşuşturan çiftleri görüp imrenip moralimiz bozuluyor.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende artık mutlu huzurlu güzel bi ilişkim olsun istiyorum ama anca böyle üzülüp duruyoruz20 YorumlaBirine karşı hisleriniz varsa ona açıklamanın hiçbir mahsuru yoktur bence. Olumlu ya da olumsuz en azından hislerinizi dökmüş olursunuz.
İlla karşı cins beni bulsun diye bir beklentiye girmeyin duygularınızı belli edin 30'lu yaşlarda asla geç değil insanlar artık bu yaşlarda aile kurumuna giriyorlar.
Çirkin olduğunuz izlenimine kapılmanız da yanlış. Belki de soğuk ve ulaşılmaz bir yapınız vardır ve insanlar çekiniyordur bunun bir çok faktörü olabilir.
Adım atmanın kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. ➡️Dm’den yazsak sapık damgası yeme olasılığımız var.
➡️Gerçek hayatta yürüsek taciz ediyorlar diye yaygarayı basarsınız.
➡️Güzelseniz de sevgilisi vardır illa ki düşüncesi oluyor.
Bu olasılıklar dahilinde hangi erkek ilk adımı atar. Biz erkekler prenses olmadık yargı kararları kadınlara yürüyeceğimiz her yolu tıkadı biz de dertsiz başımıza dert almak istemiyoruz 😂22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkeklerin eğitim ve zeka seviyesi arttıkça kız peşinde koşmanın ne kadar boş ve gereksiz olduğunu anladı. Bu yüzden çoğu kadın erkeklere "Erkekler artık prenses oldu kadınlaştı" diyerek bu durumu da abartarak bunu da yine Erkeklere yıktı.
Aklı olan erkek kadın peşinde koşmaz ya da hayatında bir kadın olsun istemez.
Beklemeyin, imkanınız var ise siz konuşun...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sevdiğin seni sevmez seni seveni ise sen
Bazen tüm problem doğru kişiyi bulmak için ya çok çabalarken yanlış adımlar atıyoruz Ya da beklerken sabırsızlanıyoruz Kadınlar ilk adımı atmak istemezler zira ezik görünmekten basit görünmekten korkarlar ama duygularını açmanın basitlik değil aslında erdemlik olduğunu hiç düşünmezler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bence boş işler ablam. Kadınsın evlenince çocuk yapınca her şey sana düşman olacak. Kocan muhtemelen hanzonun biri çıkacak. Sen de değişir umuduyla ondan çocuk yapacaksın.
O çocuk da travmatik olacak.
Kadınlığını yasa git tatil yap.
10 Yorumla
1 yılBen. Adim attim beni sevdigini. Dusundugum bir. Bayana ". Haydi. Soyle beni Nasil sevdigini. Haydi Soyle". Dedim. Ama. O bayan bana ". Seni Sevdigimi. Nerden. Cikardin " Krrroooo!!! Normalde sadece. " Kro". Olan kelimeyi beni asagilamak icin ustuneDedi. O an yikildim. Beni taniyan degerli abim. Bana. Moral olarak " Yikilmak Yok oyle. Hemen arkadas". dedi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkes aynı senin gibi aslında.
Toplumda güven ve sadâkâtli insan kalmayınca herkesten şüplelenir hâle geldi millet. Açılsa bi'dert, açılmazsa bi'dert...
Kimin ne olduğu belli değil. Toplum o kadar bozuldu ki iyi insan yok denecek kadar az artık. O yüzden kimse adım atmak istemiyor.
Boşa harcanan zaman gibi geliyor yeniden birisi ile tanışmak. İşin sonunda gerçek iç yüzü çıkar diye...00 Yorumla
1 yılEvlenmek, ekonomik sıkıntılarla dolu bir durum erkek için. Birde Türkiye de evlilik masrafları yüzde 80 erkeğe kalıyor. İstatistiklere baksan o zor şartlerda evlenilse bile yüzde 60 boşanma dolu. Sadakatsizlik her evde yüzde 50 ihtimali geçmiş durumda. O nedenle erkekler son 10 yılda evlilik olayına sıcak bakmıyor daha çok cinsel seks durakları arıyor. Sen bu duruma uygun değilsen gelmiyorlardır.
10 Yorumla
1 yıl1. Siz adım atabilirsiniz.
2. Araya birilerini koyup, tabi ki sizin isteğiniz olduğunu belirtmeden, "Bizim tadığımız dürüst bir kız var..." gibi aracılarla teklifi yakınlarınız götürsün.
3. Sosyal paylaşım sitelerinderinden tanışabilirsiniz.00 Yorumla
1 yılEvet, sen atıl. Beklemek zaman kaybettirir. İlgi duyduğun kişiye kibarca hislerini belli etmekte, hatta adım atmakta sorun yok. Unutma: Cesaret çekicidir,
'Yaş kemale erdi' diyorsan, zamanın rüzgârını kendi yelkenine doldur.
Korkma, kendi mutluluğun için harekete geç.00 Yorumla
1 yılmadem yaş ilerledi düşünüyorsun, o yaşında vermiş olduğu tecrübelerle taktiksel ne gerekiyorsa hal ve hareket, edalanma hatta ve hatta üstü kapalı imalı imalı konuş belli et direk yapmak çok cesaret ister tabi.
tabi bir atasözü var ona göre uyarla nabza göre şerbet misali.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılYorumları okuyunca o geniş yelpazeyi görüyorum Ve bunun için kim yalnız kim kendini kaf dağının tepesindeki prenses zannediyor Kim yaşamdan tat çıkarmanın yollarına bulmuş çok güzel görülüyor. Fakat tek bir soruda bile bu kadar farklı cevapların gelmesi, Bir çok kişinin neden yalnız olduğunda ortaya çıkartıyor sanırım.
00 Yorumla
1 yılAlakası yok görünüşle istersen en iyi kişi ol ortamdaki bazıları korktuğundma bazıları imkansız gördüğünden bazıları kör olduğundan göremiyor açılamıyor Ya artık kadınların açılma çağı geldi bana bile tonla kadın açıldı ama reddetmek zorunda kaldım tabii ki çünkü geyim neyseki sevgilim var genede
00 YorumlaErkekler kadınlardan net bir sinyal almadan harekete geçmezler. Evet ilk adımı erkekten beklemek gerekir. Bunda bir yanlış yok ama erkek o ilk adımı senden sinyal almadan atmaz.
Başka kadınları gözleyerek bunu nasıl yaptıklarını öğrenebilirsin.
011 Yorumla- 1 yıl
Ben çok sinyal aldım "ama sana öyle gelmiş " dediler 😂😂😂
- 1 yıl
@Freddy1616 O da deneyimle ilgili bir şey. Kadınlar her zaman ilişki başlatmak için pas atmaz. Bazen seçenekleri arttırmak için, bazen kendisini şımartmak için, bazen de seninle oynayarak daha çok deneyim kazanmak için yaparlar. Seni gerçekten istediğini anlamak biraz deneyim biraz da iç güdü meselesi...
- 1 yıl
@Freddy1616 eğer eminsen aslında sinyalden sen sadece seçeneklerden biri olmuşsun ya da oyun için yapıyor öyleleri. Söylediği cevaba karşılık "yok zaten ben de başkasına aşığım senin üstünde deneme yapmak için sadece sordum" diyebilirsin o "zeki*" kadınlara. 😉
1 yılNedense ülkemizde 30 yaş üstü kadınlara karşı bir önyargı var. Oysa olgunluğun da değeri var.
Sana kişilik olarak uygun olduğunu düşündüğün kişilere adım atabilirsin en kötü reddedilirsin. Sadece bekleyerek bir yere varamazsın.21 Yorumla- 1 yıl
Sebebi de onlar cok sey yaşamıştir şimdi düzgün erkek arıyo diye düşünüyo çoğu kesim
Gizli Üye(25-29)1 yılBekarlıktan muzdarip çeken kızlar. Kuruyun emi 😄 %99.9 yanlız ve bekarsınız çünkü egonuz gölgenizden 10 kat büyük kimseyi kendinize layık görmediğiniz için. Kimse de yok çünkü kimseyi değer görmüyorsunuz. Adım atan olunca kezban olduğunuzu gösteriyorsunuz bize.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu soruyu buradan gizli sorarak zaten bir hata yapilmis. Artik gerçek hayatta tanışma teklifleri azaldı. Sosyal ortamda iletişim kurmaya açık olmalisiniz. Burada gizli olmasaydiniz dahi.. sizin gibi umutsuz ve mutsuz birileri sizi taninak için ulasmak isteyebilirdi.
27 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeden bu soruyu gizli sordunuz mesela?
- 1 yıl
Burdan biri ne kadar güvenilir olabilir ki belki adam nişanlıdır, belki evlidir belki de sapıktır bilemeyiz😌
Cevap sahibi1 yılYaw ilk merahabada tabiki bilemezsin. Bunları sorgulamadan elbette ciddi bir yola görmeyeceksin. İlk tanışma sosyal ortamda olabilir dedim. Yakın illerde olunur mesela.. ilişki reelde devam eder. Uzak mesafe ilişkisi yaşansın demedim. Yani sanki reelde ilk tanismalar harika.. hiç sorunsuz gidiyor :)
- 1 yıl
İyi bakalım tanışmışken e devletine de baksın tamamdır.😆
Cevap sahibi1 yılE devlet ne ki. Daha neler var neler :)
- 1 yıl
Neler varmış?
Cevap sahibi1 yılKişinin bilgilerine bakabilecegin daha özel uygulamalar var. Aklın almaz. Ortalık yere yazmayayim şimdi.
Gizli Üye(36-45)1 yılSizdeki ego yüzünden kimseye açılamaz olduk hep üst seviye olcak hep iyi durumlar para kazanınca da biz bakmaz oluyoruz gercek sevgiyi gerçek dürüstlüğü zamanında kaçırıp sonra milletten sevgi direniyorsunuz kaç erkek eli değip herkes sefasını sürdükten sonra her köşe başında sevsin dürüst olsun... yalanına kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz bence kızlar olarak kendinize bakın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha çok beklersin...
Ben adım atmıyorum çünkü önce kuyruk sallayıp sonra " Sana öyle gelmiş, biz sadece arkadaşız" diyerek erkekler ile eğlenen çok hemcinsin var.
Ya da "biraz peşimden koşsun " beklentisi olan. Hayat kısa kimsenin ne peşinden koşmaya değer ne de birisini beklemeye...
Sen hislerini açıklayınca " Basit" olmuyorsun. Böyle bir düşünceye sahip birisi zaten hayatında olmasın...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yaş +30 ise ister istemez erkekler biraz mesafeli olur.. Çünkü kadında doğurganlık azalır..
Heleki bir de bakımlı ve zerafet sahibi değilse şansı çok düşer..
Bu durumda adım atmayı senin yapman gerekebilir.
02 Yorumla
Soran1 yıldostum soruyu anlamadın galiba yaşım 29 ve bu yaşa kadar yaklaşan açılan olmadı yani yalnızca şimdiden 29 yaşımdan bahsetmiyorum hep böyleydi
Nedenini tam bilmiyorum. Aslında hepimiz kendi içimizde biraz yaralı bereliyiz, kimse mükemmel değil. Galiba hepimizin biraz canı okunmuş, her birimizin.
30 YorumlaHanginizin yalnız olup olmadığını veya rahatsız olup olmayacağınızı bilmiyoruz. Bu yüzden böyle bir ülkede ve devirde senin ilk adımı atman bence daha güvenli. Artık çoğumuz taciz etmekten korktuğumuzdan bu tarz girişimlerden kaçınır olduk.
10 Yorumla
1 yılBence kadının adım atarak başlatılan ilişkinin erkek zihninde 'ciddi ilişki' olma potansiyeli yok, varmış takliti yapar en fazla.
Erkekler sinyal görmeden yürümez, beğendiğin erkeklere sinyal vermen gerekiyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadın açılmaz diye bişey yok. Pek çok kez bir kaç kişi, telefon numarami alan, isteyen, numarasını bahaneyle veren.. Çeşit çeşit kadinlar olmuştu her yaştan. Kadinda adim atabilir yani. Hatta direk yürüyen benle tanışan kizda oldu 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
1 yıleğer ilgini çeken hoşlandığın biri varsa söyleyebilirsin tabiki de. eğer birini istiyorsam çekinmem söylerim, ne kaybederim ki? aklımda soru işareti olarak kalacağına sonuca bağlayıp noktalarım en iyisi 👌🏻
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Vücut dilin insanlara yanlış mesaj veriyor olmalı , konuşmalarından, bakışlarından ya da herhangi bir davranışından olabilir karşıda ki bir duvar ile karşılaşıyor olabilir bence sen bekleme karşındakine sen açıl
00 Yorumla
1 yılAdım atan erkekler scib atıyodunuz, nooldu?
Tanrıdan, ben hep teklif alan (2 istisna) taraf oldum da, çok derdim olmadı. Yüce tanrı, sizin apokaliptik dünyanıza volkan balçığı yağdırsın 👌👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılNasipse gelir bapdattan yemenden nasip değilse ne gelir elden mutlaka karşılaşma zamanı gelir dert etme herşeyin bir zamanı vardır
30 Yorumla Bende aynıyım.
Ben teklif aldım gerçi ama hiç biri beğendiğim ısındığım tip değildi.
Eli yüzü düzgün arıyorum ama o bile çıkmıyor. Kıvanç aramıyorum ki.
şu an 31 yaşındayım. Sosyal ortamım yok.
Hiç sevgilim olmadı.
Hayattan bıktım usandım. Bir destek lazım. Sosyal medyadan da istemiyorum..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Annem bunu bana hep der sen sert duruyorsun cesaret edemiyorlar… yani bence edebilmeli adam dediğin… 😅 ben de gidip adım atacak değilim… bu düzen böyle gider…
10 Yorumlaİlgin birine varsa ona karşı farklı tutumda ol sana açılmasına fırsat verecek şekilde davran
Karşında açılmasını beklediğin biri varsa şu an teklif et oraya buraya gezmeye etkinlik yapmaya konuşa konuşa vakit geçe geçe sana niyeti varsa teklif eder zaten
Seni tanımayan biri ederse zaten o da dış yüz güzelliğine bakıp ediyordur o da işte pek sağlıklı olmuyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılE bi zahmet at o adımı neden bekliyon ayağına gelsin insan hayata bir kere gelir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. 149 kişi yazmış lakin naçizane ben de fikrimi belirtmek isterim.. yani sohbet sohbettir seviyesini ayarladığın ve bildiğin sürece çekineceğin bir durum yok bence olmamalı da...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Silah çıktı mertlik bozuldu telefon icat oldu cesaret kayboldu birde anlaşılmıyor teklif etmeden parmağına bakardik yüzük var mı diye çoğunda yok ama evli artık saçma sapan seyler
00 YorumlaHayır itici değilsin. Maalesef bazı doyumsuz ve aptal hemcinslerimiz yüzünde. İnsanlar hiç bir türlü ilişki kurmak istemiyor! Erkekleri aile seviyesinde sömürme sevdaları var. Hep istiyorlar. Kimse cüzdan gibi görülmek istemez. Onlar da bu ekonomik kıtlık da, her şeyden uzak duruyorlar. Haklı olarak!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılOlduğunuzdan fazla yüksekten uçuyorsanız çok normal.
Ne kadar doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım,
Açtığım kanalın adını neden öyle yazdığımı.00 Yorumla
1 yılAdım beklemekten kastınız yalnızca aynı mekanlarda bulunarak keşfedilmeyi beklemekse yanlış yolda olabilirsiniz. Öncelikle etrafınıza böyle bir arayış içinde olduğunuzu söylemelisiniz. Daha sonra hoşunuza giden kişilere yeşil ışık yakmalı, göz temasları kurmalısınız. Adım beklemekten ziyade Adım atılabilir olmaktır mesele, tabi kontrollü olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKendine bak, güzelliğine ve giyimine özen göster. Hoşlandığın biri ile de iyi iletişimin olsun, onun ilgisini fark ettiysen aynı oranda ilerle. Bir anda düşme.
00 Yorumla
1 yılHiçbir kadın boşta kalmaz hiçbir kadın. Bunun tek istisnası var. Egoku kibirli ve kendini yüksekte gören üslupsüz kadınlar. Tecrübelerim hep bunu gösterdi. Birgün böyle bir kadına dedimki neden etrafındaki insanları hor görüyorsun neden üslubuna dikkat etmiyorsun dedim. Kadın çok güzel ama yanına gelen hiçbşr erkek beş dakikadan fazla yanunda kalanıyor. Ukala ego kibir kendini bi b'o'k sanmalar.
Böyle kadınlar hep erkeklerce dışlanıyor. Tecrübeyle sabit
026 Yorumla- 1 yıl
Narsisttir kisaca
- 1 yıl
@Sessizgrill günaydın.
Aa evet haklısın hiç böyle düşünmemiştim.
Sorduğumda ne dedi biliyon mu. Ben çok düşünceliyim. Üskubum çok iyi. Kibirsizim. Egom yok. Ben çık iyi biriyim. Öyle bi anlattı valla yarım saat kafa ütüledi. Kendimi zor kurtardım yanından. Ben iki kelime sorfum yarım saat kafa ütüledi çık iymiş - 1 yıl
Evet narsistler bi bakisiyla bile karsidakine yeterssizsin algisina sokuyor insani
- 1 yıl
@Sessizgrill nasıl kurtuluruz böylesinden. Ne yapmak lazım?
- 1 yıl
Onlari yok sayarak istedigini vermeyerek yani onlarin istedigi sizi degersizlestrmek sizin buna boyun egmeniz icindeki degersizligi sizin uzerinize aktarmasi ve sizi manipule ettirmesi siz bunu o kisi hastaymis gjbi gormezden geliceksiniz mumkunse irtibati bile kesin kesemiyorsaniz kaale almayin cevap vermeyin kendinizden emjn durun herzaman
- 1 yıl
@Sessizgrill konuşmuyorum zaten irtibatı kestim. Aynı yerde çalışıyıruz yüzyüzeyiz konuşmuyorum. Yüzüne bile bakmıyorum. Dünyanın en iyi insanıymış kendisi ona göre. O insansa benim meleknolmam gerekir
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf kalmazzzz
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf 20 yi geçence kalmazdın yalnız
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf o zaman çok sıskasındır. Erkekler balık etli sever
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf o zaman büyü var. Nasibin engellenmiş
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf demekki yanaşan var. Niye beyen miyon mu?
- 1 yıl
Evet :( ya gerçekten beğenmiyorum ya.
Bir tanesi keldi. Kelleri hiç sevmem..
öbürü biraz s. alaktı ya , biraz pisti..
Diğeri de pisti.. ayrıca yaşlıydı.
Bilmiyorum bir türlü beğenemiyorum..
He kıvanç Tatlıtuğ filan da istemiyorum ama azcık eli yüzü düzgün ve temiz bakımlı olsun istiyorum:/ ben bakımlıyım.
Şansıma tüküreyim djdjjdjd - 1 yıl
@Ndjfjfjjf hadi evlenek 😃
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf gezek tozak 😃
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf profiterol yiyek 😃
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf canın ne çektiyse ye aşkım 10 yüz bin milyon kere feda olsun 😃
- 1 yıl
@Ndjfjfjjf hıh yemezsen yeme
1 yılÇok çekingen olursan gelmezler. Rahat olursan onlar da konuşma konusunda rahat olur
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende aynı durumdayım. Bunun çirkinlikle güzellikle alakası yok. Tamamen şans. Çevremde etkilenecegim kimsede yok. Hem olsa nolur yasitlarim artık evli barkli.
34 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKimden bahsettiniz
- 1 yıl
Bazen insan bir şeylere çok geç kaldığını düşünüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılAdım atmaya cesareti olmayan bir adam annesinin prensesidir shdhd
32 Yorumla- 1 yıl
Hahah bekle sen adım atılmasını sonra bu kadın gibi 10 yıl sonra yazarsın buralara
- 1 yıl
Senin gibiler adım atsa da sonra yürüyen yerleri sakat kalıyor. Bana adım atan attı sen yorma o üç kuruşluk zihnini sevgili abazan
Gizli Üye(25-29)1 yılaynennn bende bazen oyle dusunuyorumm yaaaa :( ama sen atinca da kullanip atarlar yapma cok degersiz oluyorsun..
uuff banada yeni bi cocuk atti hayatimda hic gormedim etmedim tavsiye uzerine yazmiss affersin bkuma benziyor yani igrenc
112 Yorumla- 1 yıl
Yaşın kaç senin 😃
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç sanane
- 1 yıl
Neden kadın yazınca değersiz oluyor erkek yazınca kadının gözünde değersiz olmuyor mu
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç yuru git ya
Cevap sahibi1 yıl@Özgürcan17 hayir aksine erkek yazinca kadinin gozunde kahraman olarak gozukuyor veya nasil desem hos gorunuyor.. ama kadin yazinca genelde degersiz oluyoruz erkeklerin gozunde
- 1 yıl
Puhaha agresif teyze
- 1 yıl
Bence her kadın aynı düşünmüyor. Erkekleri ilgi deposu olarak gören çok. Ona açılman sadece koca ego dağına bi taş daha eklemek gibi
Cevap sahibi1 yıl@Özgürcan17 iste acilirsam olmaz yani
- 1 yıl
Yok sen açıl demiyorum zaten bence erkek açılmalı ama kadın bakışlarıyla , sözleriyle cesaret vermeli. Soğuk duran bi kadına aşkımdan ölsem söylemem
Cevap sahibi1 yıl@Özgürcan17 ama ben daha neyapimm gecen kendisini gordumm ve ona baktimm durdum yani sonra nebilim bide Instagram hikayesine baktim (hesabi acik cunku)
- 1 yıl
O zaman hamle yapardım konuşmak için uygun ortam beklerdim ve ortamı oluştururdum. Tabi bişeyler hissediyorsam
Cevap sahibi1 yıl@Özgürcan17 hmmm… ama iste biz kalabalik ortamda karsilastik yine🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
1 yılBunun kadını erkeği yok bence hoşlandığız biri varsa bir adım atın. Olur ya da olmaz ama en azından denedim dersiniz sizden bir şey eksiltmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılYapınla alakalı olabilir. Belki dışarıdan bakan birine göre soğuk, mesafeli görünüyorsundur. Bu yüzden de yanaşmıyordur kimse.
00 Yorumla
1 yılKimsenin başını yakma. Teklif edeni pişman edeceğinden emünim.
Evlenene kadar her şeye tamam, derler sonra da...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aman boş ver değmez erkekler için hepsi aynı bir kadın bir erkeğe iyi niyetle yaklaştığı zaman konuyu hemen farklı yere çekiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de 32 yaşındayım hiç hoşlandığım bir kıza açılmadım. Verecekleri tepkiden korktuğum için.
00 Yorumla
1 yılçirkin veya kendine göre fazla üst seviyelerde kriterlere sahip olabilirsin. haddini bilirsen taibinde cok olur
00 Yorumla
1 yılSiz yaptınız senelerce Türk erkeklerini ezikleyerek redderek çoğunda özgüven bırakmadınız çoğu artık uğraşmam bile istemiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bir adım bekliyorsun hiç mi sevgilin olmadı
02 Yorumla
Soran1 yılolmadı. hiç beni beğenip gelip bana açılan olmadı. sadece bu yaşa kadar hep ailemden istendim beğenip aileme söylediler bana değil. halbuki aileme değil bana açılsa tanışıp konuşsak belki evlenicez ama yapmıyorlar.
- 1 yıl
Soğuk yapıyorsundur ya da soğuksundur veya güzel değilsindir insanlar kötüdür kalbe önem vermes
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılYaşında sorun yoktur kesin abartiyorsun ama kimin açıldığının çok da önemi yok, ilgin olan birine ilgini belli etmeye çalışmalısın...
00 Yorumla
1 yılSen söyleyince dünyanın sonu mu geliyor. Beğendiğin var ise açıkla ve söyle. Ömür geçiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılBende de aynı durum var erkeklerde mi sorun var yoksa bizdemi bilemedim
10 Yorumla - Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler bana açılmıyor, adım beklemekten yaşlandım. Ben mi onlara açılmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler