AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Evet bence adım bekleme vakit kıymetli. Kadını erkeği yok bunun ben sayısız kadın tanıdım ilk adımı atmış ve gayet de attığına memnun o kişiyle evlensende evlenmesende önemli değil.
Bende aynındurumdayım insanın yaşı geçince bakıyor sevgilisi yok seveni yok kimse gelmeyince ben mi gideyim diyor ne kadar üzücü kendi adıma senin adına da üzüldüm güzel misin peki? Ben çok da güzel değilim o yüzden kimse açılmıyor hepsi bu yüzden insanlar güzelliğe bakıyorlar
Evet bende güzel olduğumu düşünüyordum ama değilim demekki
acılabılırısın ben acılamam ama hoslanan acılmalı bence
Dışarıdan sert biri gibi duruyor olabilirsin insanlar çekiniyordur
Ilgi duyduğunuz birine ilgi duyduğunuzu belli edebilirsiniz
Bana bir adım at bende sana 5 adım atayım. Olmaz mı?
Şehri yaz, sanal başlar belki güzel şeyler yaşarsın.
Artık kimse kimseye yürümüyo ki, bi çay 50 lira olmuş ne flörtü datesi
senden çekiniyor olabilirler sert bir yapıya sahipsen.
Daha çok gençsin, Bazı erkeler çekinir ve ilk adımı kadından bekler, bende öyleyimdir önce karşı taraftan beklerim, tabi bu çok uzun sürüyor dediğiniz gibi.
Sonrasında ise rahat oluyor.
Evlilik için soruyorsunuz değil mi? Belirli bir yaştan sonra biraz zor oluyor o işler.
her zaman genç erkeklere adım atın diyorumm. ama olgun kadınlardan bu adım gelmiyor
Hep erkekten adım beklemek hata bence. Doğru bir aday ise kadın da ilk adımı atabilmeli.
Sevmenin erkeği kadını olmamalı. Seviyorsan sen söyle. Bunu yapman seni aşağı çekmez
Erkeklere sen açıl bence de sonuçta öküzlerin dili yoktur😅🤣😂😊🤗
Eğer içinden geliyorsa sen de açılabilirsin bence..
Markete gittiğinde alacağın şeylerin sepetine atlamasını beklemiyorsun değil mi?
Hislerin varsa belli et karsı taraftan adım gelir belli etmeye calıs
Birde öyle dene gerçi senin gözün yükseklerde
Bu iş senin duruşunla alakalı. Soğuk duruyorsan, sert duruyorsan kimse yaklaşmaz.
Adım atabilirsin ama doğru kişi olduğundan emin ol uzun bir süre gözlemleyebilirsin
Ah ulan şöyle olgun bir hanımefendiye sahip olmadık ona yanarım, beklerim efenim konuşuruzz
Niye çok mu güzelsin ki? ya da soğuk mu davranıyorsun?
Yani ne istiyorsun bilmiyorum ama sonuçta biriyle sende konuşmayı deneyebilirsin Oturup beklersen agaç gibi yerinde çiçek açarsın
Dışarıdan sert gözüküyorsundur biraz gülümse ve yumuşacık olsun tavrın
Bana açılabilirsin ya da ben sana açayım kendimi
Oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur Neriman, koş erkeklere
Yanaşmalısın, doğrudan açılmak istemiyorsan bunu dene
Bende alıyorum begenmiyorum begendiklerimde beni begenmiyor
Dünyanın işleri hep böyle ters
Evlı bır adam başka bır kadına karıcıgım kokunu çok ozledım dermı ve süreç çok uzadı gelırıyorum dermı bırde pezervıt neden kulanır evlıyım hepsını esım yaptı lütfen akıl verın hala boynunda sımle eve gelıyo kadın ona kocacıgım dıyo beynım almıyo
Yaş Aralığın doğru mu Bir de giyim tarzın nasıldır Umarım cevap vermeye tenezzül edersin pek sanmıyorum ama
Cevap vermeye tenezzül edecek misin çiçek
Kimseye cevap vermezsen niye iletişim kursun insanlar seninle xmcukkk
Yaşın kemale erdiği için yaklaşmıyorlardır, sapık erkekler kendilerini söğüşleyecek çıtır arayışında çünkü
Yaş kaç hem hiçbir zaman adım atan siz olmayın erkekler bunu ilerleyen dönemlerde yüzüne vuruyor insanın ve egosu şahlanıyor gerek yok
Canım sosyal medyadan yazıyor erkekler cevap versene birine dışarda biri gelip teklif etmez zaten çekinir ordan yazarlar
Ordan beğendiğin hoşuna giden birine cevap ver konuş kafana yatarsa düzgün biri gibiysede buluş numara verme instagramdan konuş buluşana kadar birkaç buluşmadan sonra kafana yatarsa iyi güvenilirse numaranı verirsin hemen numara verme birkaç defa gez et öyle ver
İmstagramdan 1 2 ay konuşmadan buluşma instagram sesli aramadanda konuş hatta numara verme sakın hemen yanlış anlar seni
Mantıklı olmayan ne kardeş pardon?
Kaç ay konuşup buluşulmalı peki o zaman sence
Ayrıca evliler türedi derken
2 ay konuşmak yeterli olur bence en az 2 ay konuşup buluşulur
yüz yüze sonrasında
kız nerede gördün kadının erkeğe adım attığını... bir adamı çok beğenirsin çok istersin öyle adım atarsın ama sırf yalnız olduğun için bunu yapma canım ...
Yeşil ışik yak bu seferde açılınca ters yapıp ego yapiyonuz hep yaşandı bunlar
bir erkek olarak buna cevap vereyim terslenmekten sapık damgası yemekten korkuyoruz ülkemizde kadınlar direk saldırı moduna geçiyor o yüzden başımıza iş almamak için uzak duruyoruz
nasil bir kizsin ben egerki bişiler hisediyorsam beklemeyi sevmeyen bir insanim pat diye acilirim içimde kalmaz çok şukur şuana kadar kalmadi :)
Abla sen açıl belki reddedeceksin korkusuyla açılmıyorlardır artık yeni nesil kızlara açılınmıyor ben korkuyorum bi kıza yazmaya çünkü red yemek istemiyorum onlarda öyledir belki
Sen artık genç kız değilsin ne teklifi ne erkeği ne açılması koskoca kadınsın hoşlandığın birisi olursa ona teklif edersin yakınlaşıp konuşursunuz genç heyecanlarına gerek yok sana
Üfff ne s. alak bi kızsın sen ya.
İstediğini yapar sanane?
Kötü bir şey sormadım seni ilgilendirmez açık sormuş ben de kendi düşüncemi söyledim
Modunu düşürüyosun buna hakkın yok olumsuz fikirlerini kendine sakla bücür
Yaslanmis bi ayagi çukurda
Yani neden olmasın ki
Bende senin kaderini yaşıyorum bellide 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç açılmıyorum ondanmı çaba
Hep kendimi geliştirmeye adıyorum kitap okuyorum ama aşk ta sorun var bi tek
olabilir anormal bir şey değil sonuçta her şeyi erkekten beklediğin için zaten sap kalmışsın
İletişim kurma konusunda sıkıntı yaşıyor musun?
Hayır prensesliği kadın yapmalı sen niye adım atıyorsun oldu olacak sen onu sırtında taşı
Kadın dediğin erkegini sırtında taşımalı 😅
Niye durduk yere sana açılsınlar
brn durduk yere açılsınlar mı diyorum? hayatımda kimse beğenip açılmadı diyorum.
her şey karşılıklıdır artık günümüzde açılmayı bırak koşarak yürüyorlar sende yürüyebilirsin açılmak artık günümüzde pek yok
Bu ülkede kadınsan elin yüzün azıcık düzgünse sana yürümemesi imkansız. Hele ki kıvrımlı isen o da çok lazım değil. Tuhaf.
İmkansız değil bana da yürüyen olmuyor.
Yaş kaç, sence neden olmadı? Çok içine kapanık mısın?
Japon kültürünü çok severim bu konuda kadınlar çoğunlukla ilk adımı atıyor erkeklerde aynı şekilde reddilerse hiç sıkıntı bile çekmiyorlar
Seni sevmeyen ölsün Sen de güzel prenses mi bulacaklar ben teklif ediyorum Antalya'ya gelin gelir misin
Sen neden açılmıyorsun? Belki çok güzel bir kadın olduğun için kesin sevgilisi vardır diye düşünüyorlardır
Demek ki adım atılacak birisi değilsindir. Bu kadar nazlı olmayın. Yaşınız geçince pişman olacaksınız.
Cıdden igrenc ya git teklif bekleme ve etme aşk dünyanın en gereksiz şeyi
Yaş doğru mu 🤔
hayat cok kisa. neyi bekliyonki. varsa biri hemen açıl
Günümüz erkeklerinden cidden bir şey beklenmez. Onlar ancak öküzün trene baktığı gibi bakar açılmaya gelince de senden beklerler, egoları zaten tavan çoğunun
Giyim tarzın nasıl insanlarla iletişim durumun ne seviyede
Beklemen bile hata yanına hiçbir erkek yanaşmadı mi bu zamana kadar
Adım atan olmaması sizin adım atmanıza engel değil.
Seni kabul edeceğini düşündüğün biris varsa açılabilirsin
biraz da sen adım atmalısın karakterinden ötürü insanlar çekiniyor olabilir