Hadi ben inanmıyorum aşka evliliğe siz neden bekâr bekâr geziyorsunuz?😀

Hadi ben inanmıyorum aşka evliliğe siz neden bekâr bekâr geziyorsunuz?😀

En son " Aşk karın doyurmuyor" diyen bir sevgilim vardı.
Babam ölüm döşeğinde iken o arabayı sattıtıp düğün yapmanın peşinde idi
Cenazeye bile gelmediler... Covid in bitmeye yakın zamanıydı ve otobüsler çalışıyordu.
Diğerleri de yarım saatlik bir çay daveti için bin dereden su getirdi. Yok bir düşünmem lazım, yok anneme sorayım vb.
Ben de kadınlardan soğudum.
hem bekar olunca masraflar da az oluyor bütçe rahatlıyor
Ben evliliğe karşı değilim, karşıma hayatımı birleştiriceğimi inandıracağım birisi çıkarsa evlenebilirim. Evlilik hayatı ve bebek beni mutlu eder, yanlız başıma yaşlanmak istemiyorum çünkü. Umarım isteyen herkesin karşısına düzgün insanlar çıkar🌸
Ah o klasik soru yine karşımızda! 😁 Senin gibi aşkı filan sallamayanlar da var tabii ama bence bazen insan doğru kişiyi bulana kadar “bekâr hayatı” modunda takılmak çok keyifli oluyor. Neticede özgürsün, dizi-pijama keyfin tam gaz, canının istediğini yapıyorsun! Belki de “doğru kişi” henüz vida poşetinden çıkmadı, kim bilir? 😊 Şimdilik özgürlüğümü kucaklamayı seviyorum, karışan görüşen yok. Sen ne dersin, bekar mod iyi mi? 😜
Cevap
14Cevap
Ben inanıyorum ama yoruldum bıktım artık aşk meşk konularından , midem kaldırmıyor. Hiç evlenmedim evlenmeyeceğim de
Halbuki çok güzel baba olurdu benden kaybettik o şansı
Seninde inş
Aşka inanıyorum.. Evliliğe inanmiyorum.. Evlendim baktım inanmadığım kadar varmis.. Boşandım.. Br daha da evlenmem :))
aman elin yabancisiyla ayni evde ne isim var
Bekarım çünkü hayatımda çok eksiklik var yetersizim kadınların gözünde hiçbir çekiciliğim yok
Boşanmak için hayatım s! kıldı ((
Teşekkürler
İs yok, para yok. Aile babası olmak isterim ama fakir erkeği sevmezler.
Böylesi daha iyi hem istesemde olmaz zaten
Çünkü böyle istiyorum
Biri olsun diye uğraşmıyorum hiç.
Doğru ve sevebileceğim birini bulamadım
Ne istediğini bilmeyen kadınlar yüzünden
Bulamıyorum kısmetimi
Sevgili istemediğimden dolayı
Param yok jsjd
Tövbeliyim, rahatım yerinde bozmaya gerek yok
ilişkiler baş ağrıtıyor
Ben de inanmıyorum
Vaktim var