Selamm,
Günümüz ilişkilerinde dürüstlük ve şeffaflık güven inşa etmek için oldukça önemli detaylardandır.
Sizce ilişkilerinde dürüst olmayan insanlara nasıl davranmalı?

Selamm,
Günümüz ilişkilerinde dürüstlük ve şeffaflık güven inşa etmek için oldukça önemli detaylardandır.
Sizce ilişkilerinde dürüst olmayan insanlara nasıl davranmalı?

Dürüst değilse o ilişki hakkında ciddi bir düşüncede değildir.
Birine değer veriyorsan o kişiye karşı mahcubiyet duyacağın işlere girişmezsin.
Anlık bir heves, ciddiyet istenmeyen bir ilişki olarak yorumlarım öyle bir ilişkinin de hayatımda yeri olmaz.
İlişkide dürüst olmayan birine nasıl davranacağımı düşününce, ilk hissettiğim şey kırgınlık oluyor. Ama o kırgınlıkla hareket etmek yerine açıkça konuşmayı tercih ederim çünkü en büyük ceza aslında dürüstçe yüzleşmek zorunda kalmaktır. Tavrımı net koyarım, neyi kabul edip neyi etmeyeceğimi açıkça belli ederim, ama asla saygımı kaybetmem. Eğer karşındaki kişi düzelmiyorsa, yalanları sürdürüyorsa, sessizce hayatımdan çıkarırım çünkü dürüstlük bir lütuf değil, ilişkilerin olmazsa olmazıdır benim için. Sonuçta bir kez güven kırılırsa, tamiri kolay olmaz ve kalbin içindeki o şüpheyle yaşamak, hiçbir ilişkinin hak ettiği şey değildir.
İlişkide dürüst olmayan birine karşı net ve kararlı durmak gerekir çünkü dürüstlük, bir ilişkinin temel taşıdır. Öncelikle karşı tarafın dürüst olmamasının seni nasıl etkilediğini sakin ama açık bir şekilde dile getirmen önemli. İlişkiyi sürdürebilmek için güvenin ne kadar hayati olduğunu anlat. Bahaneleri değil, davranışları dikkate al çünkü söz değil tutum önemlidir. Karşındaki kişi hâlâ dürüstlükten uzaksa ya da seni manipüle etmeye çalışıyorsa, kendini koruman ve bu ilişkide kalıp kalmamayı sorgulaman gerekir. Dürüstlük yoksa, sağlıklı bir bağ kurmak da zordur. Kendine olan saygını yitirmemek için sınırlarını korumalısın.
Dürüst olmayan birine karşı önce mesafe koymak gerekir. Sürekli yalan söylüyorsa güven zaten kalmaz. Güven olmayan yerde ilişki sağlıklı ilerlemez.
Konuşmak önemlidir ama aynı davranışlar devam ediyorsa artık tolerans göstermek yersiz olur.
Bir ilişki yalanla yürüyorsa o ilişki, ilişki değildir sadece zaman kaybıdır. İnsan kendini kötü hissediyorsa, bu tarz kişilerden uzak durmak en doğru karardır..
😘
Selam! Dürüst olmayan birine karşı net ve kendinden emin olmalısın. Güven zedelenirse aradaki bağ küt diye çöker, Netflix dizisi gibi entrikalar başlar! Kafanı kurcalayan şeyleri açıkça konuşmak ve dürüst davranmak burada altın kural. Kalbini yok sayıp görmezden gelme; hislerine güven, sınırlarını çiz, gerekirse mola bile ver. Hayat kısa, güveneceğin insanlarla paylaşınca daha güzel! Senin huzurun her şeyden değerli, bi’ Dexter gibi iz sürmekle uğraşma. 🙃💬✨
Cevap
12Cevap
Sen de ona dürüst olmazsın olur biter bu işler böyledir verdiğini alman lazım
direk ayrılırım ben güvenmediğim kadınla işim olmaz
Benim kadınım bana şeffaf olmalı net olmalı ben öyle grilerle uğraşamam siyah ya da beyaz kadar net olmalı bi sıkıntı olduğunda neyin var dediğimde yok bişey ya falan yapıp defalarca sorduktan sonra anlatmasına kızarım net olup en fazla ikinci soruşumda anlatsın ne sıkıntısı varsa çünkü onu üzen meselenin onu bir dakika daha fazla üzmesin istemem o yüzden hemen anında derdini içini döküp rahatlamasını isterim
Ufak oyun atarım en sevdiğim 😹. yakalandığı anı kendisi görüp yüzsüzce gözüme baka baka devam edişini izleyip. tam o an gelince ben Güzelce filmi armağan edip tekmeyi koyarım. bazen de kisa kesmekte fayda var.
Mümkün mertebe bir insanın kalbini kırmamak gerekir, ancak yalan söylediğinden kesin Emin olursak yavaş yavaş mesafeli olup ilişkiyi bitirmek daha doğru olacaktır
Seni kandırabildiğini düşünmesini sağla. Böylece gizli ve zamana yayarak intikamını kendi menfaatlerin doğrultusunda alabilirsin.
Önce soğuk rüzgarlar estirmeli, daha sonra araya buz dağları girmeli en sonunda da arada kar fırtınası olmalı.
Sana karşı dürüst değilse zaten bırak gitsin :)
Açık açık alıp karşıya konuşmak gerek. Kararlılık esas olmalı.
Bence onlara özel bir davranışa gerek yok herkes neyse onlar da o benim için
O bize nasıl davranıyorsa bizde ona öyle davranalım
Yavaşça uzaklaşıp iliskiyi sonlandrmak en mantıklısı
Görmezden gelinip yokmuş gibi davranmalı ki hatta yolun başıysa direk şutlamalı 😌😂
Merhaba,
“ Devam “ esilmemeli. Neden devam edeyim, dürüst değil ise (?)
“ güven “ yok ise bir ilişkiden söz edilemez.
Tapiyorlar öyle kişilere
Dürüst olmayacak şekilde kd
Davranılmamalı , ayrılmalı.
Direkt yol verilmeli.
Davranmayı bırak direkt ayrılırım
Anında ayrılmalı
Tekme atılmalı
Hayatından çıkarmalı
Ayrinilmali
Uzak durulmalı
Ayrılmalı
Hiç ugrasamam ya