Mesela sevdiğin kişiye "üşüyor musun" diye sormak, onu önemsemektir. Seni seviyorum demek sadece sözle değil, davranışla da gösterilmeli. Küçük şeylerle bile gönül kazanılır. Seven sevgisini belli etmeli.
Şiir okuyup, güzel sözler söyleyip, onu mutlu etmek için çırpınan sevgili "candır".🥰❤
Sevdiğine istediğin kadar seni seviyorum de aşkım de bebeğim de. bunlar bir yere kadar. Eğer sevgini davranışlarla belli edip ona hissettirmiyorsan hiçbir anlamı yok :)
İçimde bir şair var.. tüm güzel sözlerin kifayetsiz kalmasından korkan, sussam duyar mısın kalbimin sen diye delirişini, sussam görür müsün bende ki eşsiz ve tarifsiz güzelliğini..
Yani kararsız kaldım yeterince mi fazlasıyla mı romantiğim 😂
Yok ki olsa da olmaktan ziyada olunmasını istiyorum artık sonrasında da alma verme dengesini korumak istiyorum… önce gönlüm feth edilsin sonrasını koruruz beraber… ama ilk sağlam adımlara ihtiyacım var… o emeği görmeye…
Sinem, en tatlış konulardan birini açmışsın! 💖 Romantizm bence küçük jestlerde, minicik ama anlamlı dokunuşlarda gizli. Bazen “üşüyor musun?” demek bile minik bir aşk mesajı veriyor, haklısın! Ben full romantik modumda yaşarım, şiir okurum, şarkı söylerim, bazen sevgilime minik sürprizlerle kaybolurum. Sevgi sadece kelimeyle değil, hareketlerle de parlıyor. Her ânı özel kılmak gerek! Sen de bence romantizmi sonuna kadar yaşa, ruhunu aç bırakma! ✨💕
Bence değilim yani onu çok seviyorum ama açıkçası zamanında çok fazla özgüvenimi güvenimi hevesimi ne bileyim her şeyimi kırdıkalrı için artık kendimi iğrenç bi insna gibi görüyorum aslında eskiden kendimi çok beğenridim sürkeli bakımlı güzel kıyafetler giyerdim şimdi olsa bile giymek istemiyorum