Diyelim ki fazlasıyla romantik bir sevgiliye sahipsiniz. Bu durum hoşunuza mı giderdi yoksa sizi sıkar mıydı?

Her konuda olduğu gibi romantizmin de fazlasını zararlı buluyorum.. Tabi ki hoşuma gider yani duygusal olması ve bunu bana aksettirmesi ama aşırısı da çekilmez olabiliyor.. Yani insan normal iletişim kurmak da ister, arada tartışmak da ister yeri gelir yükselmek ister.. Benim için aşk, tutku gibi kavramlar birbirini dengelemeli.. Uç noktalarda herşey zararlı hale gelir. Keyifli geceler..
Beni kesinlikle sıkardı. Romantik değil de her türlü saçma şeyleri yapabileceğim bir ilişki isterdim. Kafa dengi biri ve komik olması diğer bütün şeylerden önemli bence.
Ay boğulurum ben ya. Yapım ormantik olduğu için fazla romantiğe gelemem 🤢
Romantizm yalan dolan zaten; hep süsleme, boyama, maskeleme faaliyetleri. Amaç netice herşey belli zaten, bunlar insanların kabul ettirme ve bile bile lades, danışıklı dövüş tiyatro oyunları
Cevap
47Cevap
Kızlara gitmez odun onlara kötü davranan aldatan ve onlarla ilgilenmeyen erkeklerden hoşlandıkları için romantik bir erkeğe alışamıyorlar. 😂
Fazlasını geçtim, romantik bir kiz bile hatırlamıyorum. Genellikle bütün jestleri karşı cinsten bekliyorlar.
Vıcık vıcık ilişkileri sevmem dozunda olmalı sürekli yapılırsa sıkabilir.
Yok sıkılmam. Ben tam olarak bir centilmenimdir. Sandalyesini çekerim, arabayla evine kadar bırakırım, hakaret etmem. Benim gibiyse çok egleniriz
Hoşuma gider benim.
Bende onu daha çok düşünürüm, bir şeyler yapmak isterim...
Güzel şeylerdir, kaybedilmemeli bana kalırsa...
Her seyi dozunda yasayabilmek çok zor bence. Ayarlayabilmek zor. Sevgili olmadan çözülmesi gerek bazı konuların.
Hiiç sıkılmam romantiklik diyince direkt aklımıza softluk geliyor bence eğlenceli birisi de romantik olabilir :)
Herşeyin orta yollu olanı iyidir
Var öyle arkadaşlarım bana çok vıcık vıcık geliyor. Ben gereksiz değer vermem abi. Fazlası şımartıyor.
Aşırı romantizme karşıyım arada süprizler yapmak gerek sadece
Sevgiden saygıdan aşktan Mutluluktan huzurdan niye sıkılalım ki
her işi romantizme bağlıyorsa kibarca bu durumdan hoşlanmadığımı söylerim
Sıkardı tabi ki ayda bir romantizm yeter aşırı dozdan ölürüz yoğsam😂
Sıkmaz , aksine romantizmden ibarettir ilişki zaten :d
Henüz karşılaşmadım bilemiyecem o zaman gelsin bakarım
Romantizmin yeri ve zamanı vardır. Sürekli romantizm beni sıkar.
romantiklik iyi de fazlası kötü
kıza takılamam la
alıngan olur
Bir süre sonra rutin halini alır ve anlamı kalmaz o yüzden ne çok romantik ne az romantik
Hoşuma gider 🤭 ama baskın ve maço da olsun biraz🤭
2 günde sıkılıp müşteri li hayatı özleyen lerden degiliz sevgi saygı aşk tan sıkılmayız
Eğlenceli ve ciddiyetsiz bir mizacım var romantizm sevmiyorum.
Eğer samimiyse icin den geldiği gibiyse aksine hoşuma gider. Sevildigimi daha çok hissederim.
Yoo keşke romantik olsa özellikle yengeç burcu olsun 🤠
Ben fazla romantigim ama hiç sevgilim olmadi. Kızlarımızın istekleri biraz lafta bu devirde. Çiçek al derler aliriz beğenmezler, romantik olsun derler oluruz sevmezler, adam olsun derler it ugursuz peşinde kosarlar
Kaçan erkek kovalanıyor bu devirde. Romantik erkek cepte keklik sanıyorlar. Ben de senin gibiyim ve hiç sevgilim olmadı. Ama ben istemediğim için olmadı. Bırak sevgiliyi, flört edilecek düzgün kız bile yok, çıkmadı karşıma.
Azciğına ihtiyacım var.
Mutlu eder tabii ki ama her dakika romantik olması belli zaman sonra heyecan uyandırmak.
Insan an ve an suprize açık olmalıdır.
her şeyin fazlası zarar azda olsa eğlenceli samimi kafa dengi olması gerek
Terazi burcuyum ve romantiklik benim işim severim ama her dakika, her saniye değil o zmn değeri kalmaz.. Yeri ve zamanında
Arada olan şeylerin değeri olur, herzaman olan şey sıradanlaşır
çok fazla yaparsa sıkar yani herşeyin bi sınırı var..
Bence ne fazla romantik ne fazla odun arası olursa mükemmel
Yanii sürekli sürekli olursa sıkar herşeyi dozunda yapmak lazım
Fazla romantik lık tabıkı sıkar fakat fazla öküzlük ınsanı kasar 😂😂😂
Evet, her şeyin fazlası boğuyor
Dengeyi bulmak şart. Film cekmesin😂😂
Evet
mal olacak dereceye gelmediyse sıkmaz
Benden de beklemezse sikinti yok.
Evet😂
ayy ne güzel salıncak 😌
romantikliğin de çeşitleri var kanki
Herşeyin aşırısı zarar
Fazla olmasın dozunda olsun yeterli.
Hoşuma gider ne sıkması 😏
Sıkar arada normalde konuşsun
hayır ama fazlası iyi değil
Evet ben sevmiyorum öyle ortamları
aşırı olsa sıkardı, fazla sevmem
roman iyidir. severim
Sıkar ya her şey ayarında olmalı
Yeri ve zamanına göre olmalı.
Ben gülerim bünyem kaldırmıyor fazla romantizm 😀
Çok fazla ayak uyduramazdım. d
Hayir çok hoşuma gider
Yaşama sevincimi kaybettirir😜
Keşke öyle fazla romantik vs olsada sıkılsam yaaa
İyykkk, bunaltır bnii
Yeri ve zamanına göre olmalı.
Yanlışlıkla görüş eklemişim kb sdhsjxn
Hayır, eğlence araması hoşuma giderdi
romantizmin sonunda finali güzel bağlayabiliyorsak sıkmaz. sanırım gayet açıklayıcı oldu.
Sıkar tabi. Romantizm nedir ya...
Herşeyin fazlası bir süre sonra sıkar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?