Konuştuğum çocukla buluştum ve artık konuşmuyoruz sebebi gurur mu?

6 aydır konuştuğum çocukla ilk defa buluştuk ve buluşmadan sonra araya mesafe girdi bana kısa cevaplar vermeye basladı konuşamayacak mıyız diyorum ben öyle bişey demedim diyo sıkıldım dedi neyden bendenmi dedim hayır herşeyden dedi ben anlamaya calıştım ne oldugunu söyletemedim sadece kısa kısa cevaplar verip umursamamazlık yaptı bende en sonunda yoruldum ne yapmamı istiyosun dedi hiç dedim bitirdim sonra durumunu herşey senin için yaptı ve çocuk kendini beğenmeyen bir insan beni de kendine göre daha iyi güzel buldugunu dile getirdi kilosundan dolayı kendiyle barışık değil pek. ben ona karakterden baska bişeye önem vermediğimi hep söyledim ve biz buluştugumuzda bize gülenler alaycı bakanlar oldu acaba o bunu üstüne alıp beni kendine yakıştırmayıp biz beraber olamayız diye düşünüp gurur mu yaptı :(
Güncellemeler
+1 yıl
bişey daha eklemek istiyorum soğuk davranma sebebi şu olabilir mi peki ben ona yakın davranmadım ilk buluşma oldugu için çekindim açıkçası peki fazla konuşamadım benden bişeyler beklemiş alamayacagında bizim beraber olamayacagımızı düşünmş olabilir mi hani sinemaya da gittik kolu koluma değmedi yakınlık beklemiş olabilir diye de düşündüm ben bunu ona sordum öyle bişey yok dedi :/ zaten evet o yüzden soğuk davranıyorum diyecek hali de yok ya
Güncellemeler
+1 yıl
ilk defa buluşmada görmedi beni aynı okuldayız görüyoruz hep birbirimizi yani benim tipimle ilgisi yok
Konuştuğum çocukla buluştum ve artık konuşmuyoruz sebebi gurur mu?