Siz kendi köpekliğinize bakın çocukla sadece 1 ya da 2 sohbetim oldu çocukla hiçbir şey değilim. bundan önce sevgilim benim haberim yokken kizlarla buluşması da mı normal? Tabi siz bunu normal görürsünüz Allahın canım
Kimse için ilişkimi riske atmadım çocukta biliyor sevgilim olduğunu sevgilimle olan her şeyimi de belirttim ilişkimi gizli de yaşamıyorum çok şükür siz erkek milleti anam babam görüyor diye gizlersiniz 😂
Kendi yaptığı yanlışı yanlış olarak görmüyorsa o kişi o zaman zıt giderim, yaşadığını karşı tarafa da yaşatacaksın ki seni ne duruma soktuğunu nasıl bir duygu olduğunu hissetsin, yanlışı varsa yanlışı vardır kimse babamın oğlu değil o böyle yaptı diye merhamet edecek de değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgilin var bir erkekle samimisin anlıyorun
Benden habersiz o kişinij kızlarla buluşmasını da anlıyorum
Ne yapsa haklı popülarite köpekleri sizi
Siz kendi köpekliğinize bakın çocukla sadece 1 ya da 2 sohbetim oldu çocukla hiçbir şey değilim. bundan önce sevgilim benim haberim yokken kizlarla buluşması da mı normal? Tabi siz bunu normal görürsünüz Allahın canım
Allah'ın canım.*
Bide utanmadan sıkılmadan hicbir şeyim değil demesi yok mu rezillik diz boyu
Allahın g*erizekaliları
Evet değil olayın içinde olmadığın için normal
Tanınmış kişi için ilişkisini riske atan enayi
Noldu kendi yaptıklarınızın üstüne kılıf mı bulamadınız sizin kızlarla bulusmaniz normal demi
Zerre tanımadığın birini ne kolay sucluyorsun sen oyle.. Senin sevgilinin de kafasının a. mna. koy. m
Kimse için ilişkimi riske atmadım çocukta biliyor sevgilim olduğunu sevgilimle olan her şeyimi de belirttim ilişkimi gizli de yaşamıyorum çok şükür siz erkek milleti anam babam görüyor diye gizlersiniz 😂
Sen nasıl bilmediğin olay hakkında yorum yapabiliyorsun ilişkinin içinde misin aw
Sen herkesi kendin sahip olduğun rezaletlerle itham edince haklı falan olduğunu mu sanıyorsun? Acınası ya ciddi ciddi köpek etmezsin
Seninde adamligin kuruş etmez ya bende sana açıyorum ( adam dedik pardon )
Ailene sabır diliyorum
Ailem beni biliyor ya sıkıntı yok 😂 bende senin çevrene sabır diliyorum senin gibi gereksizle imtihan edildiği için 😂
Kim bu ünlü kişi dkgkkf
evet haklı
Demi sevgilimin benden habersiz kızlarla buluşması da size göre çok doğru demi
onu görmedim o da doğru değil senin yaptığında. bir yanlışı başka bir yanlışla savunamazsın ikisine de yanlış demeyi bileceksin.
Kendi yaptığı yanlışı yanlış olarak görmüyorsa o kişi o zaman zıt giderim, yaşadığını karşı tarafa da yaşatacaksın ki seni ne duruma soktuğunu nasıl bir duygu olduğunu hissetsin, yanlışı varsa yanlışı vardır kimse babamın oğlu değil o böyle yaptı diye merhamet edecek de değilim.
haklı ünlülerle samimi olan sıkıntılıdır.
Benden habersiz kızlarla buluşan şahıs sıkıntılı değil haklısın
Haklı bence
Sevgilin senden habersiz kızlarla buluştuğu zaman konuşuruz
Bunu söylemeden bana bunu söylemen kadar saçma bişey yok detayda bunu söylesen cevabım farklı olurdu
Sen öyle demesende başkaları olayı anlattığım halde karşı tarafı haklı bulurdu
Haklı
Soruyu guncelledim bidaha düşün istersen
Sen haklisin o zmn
haksız
Haklı
Haklı
Haklı
Soruyu guncelledim yinede siz bilirsiniz