Biri var beni begeniyor arzuluyor bana acilmisto evime yakin yerde calisiyor 1 hafta sevgili kalmistik sonra bitmisti cunku direkt konu evlilige gekmisti neyse biz arkadasca konusmaya basladik yeniden ama bu defa ben arkadasca bile konusmak istemefim o hic kesmedi iletisimi. Sorum şu 1 sene konusuyoruz arkadasca inişli çikisli hep yazan bu kisiydi kisa konusuyorduk sonra bu kisiye dun acildim orali olmadi gibi sonra hasta olmus yapabilecegim birsey var mı dedim gel dedi gelemem bu saatte drdim saat 10 du yarin gel dedi calisiyorum drdim tamam o zaman uyuyalim dedi gulucuk atti konusma bitti yarin oldu drdim istersen ugrayabilirim yanina zahmet etme ya dedi sen bilirsin dedim birseye ihtiyacin olursa soyleyebilirsin dedim saatler sonra cevap veriyor zorla konusuyor gibi davraniyir beni begenip istiyor ama anlamsiz davraniyor. Dun 12 de yazmia neden fotograf yok diye bende numarasini silmistim ama ona demedim. Bu kisinin amaci ne ya saatler sonra cevap veriyor hasta olabilir calisiyor ooabilir ama instada aktif oluyor ya da bir iki kelime yazmak zormu sanki zoraki konusuyor soguk yapiyor sonra dedigimde benmi felan diyiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen soğuk yapinca sorun yok, adam yapınca mı sorun var?
Ya cunku öncesinde zaten ben yaklasip ilgi gosterdigim icin soguk yapan kisiydi bende srtik umursamaz oldum sonra pesimden kostu yine ilgi gösterdim kacti anlamsiz tavirlar felan hro boyle kac kovalami oyniyicaz ben hep nettim ona karsi o degildi
Sonra zaten derdimj yazip her yerden silip engelledim
boşluğa düştükçe işte şansını deniyo:)
Bununla net konusup nasil bitirsem olur sizce
zaten bitirmemen hata :))))
yoklukta yaziyo
Ama beni istiyor iletisimi kesmiuor uzak davranıyor
elde edinceye kadar
Bununla nasil açık konusiyim
adim atma sen bekle. bisey dersen yok oyle bisey der. o yururse tekrar gerekni yaparsin
Ben atmadim o cok pesimden geldi ben soguk yaptim uzak oldum sonra yakin oldum bu kaciyor yani hep boyle kisir dongu ve sıkıldim bu durumdan netlik yoksa yorar beni enazindan durust olsun istiyorum. Hep buyle kac kovalami oyniyicaz hayat bu kadar kisayken
oynuyor bu. boş ver dusunme
Ikimizde 26 yasindayiz bu yasima kadar bu kisiyle birlikte 2 kisi girdi hayatima digeriyle opme disinda yakinligim kimseyle olmadi bu yasima kadar kimseyle olmadi ssdece o yok cevremde benimle tanismak isteyenler oluyor isimsiz cicek geliyor kimseye yakladamadim iliskifrn asktan vs korktugum icin bu kisiba acildiginda ruyamda gormustum anlam yukledim sonra 1 sene konustuk o zamanda buna Arzum olustu ve ilk defa biriyle yakin olmak istedim yani icraat olarakta yani sarilmak opmek gibi bu kisyle olsun istemistim yasimizdan dolayimi neyden bilmiyorum ama onunla yasamak istemistim ama haketmiyor onu anladım
bazen ilk basta olmaz sonra ilgin artar pesinden kosarsin istegin artar vs de bu adam net biri degil. belliki cekim olusmus o asktan degil cinsel cekim bazen sevmeden olusabilir arzu sonucta
Hala var onda o cekim gitmedi ama bana boyle yapiyor simdi yazip bitiricem
kacan kovalanir ulasamadigin icin cekim olur. sakin davran
Öyle ama benim artik kac kovala yapacak bir seyim yok. Yani surekli boyle mi olur hayat zaten kisa neden sacma sapan taktik yapiyim ki obur turlu üzülüyorum
soyle dusun bu adam icin degerli degilsin.
Bende bu yuzden yazip silmek istiyorum yani cani sıkıldikca yazip bunu hissettirmesi beni uzuyor
yani Şu an sen hala onu istiyosun ama o senle oynuyo. kendini ezikletme. o boyle ysptikca sen daha cok pesinde kosacaksin
Hayir daha once boyle oldugunda soyleyip icimdekileri sonra bitirmistim rahatlamıştım o aylarca pesimden kostu ama iste inandim daha inanmam ama
bugun bi kuafore bakim yap yenilen bunu da sil dusunme artik
Sende umursamaz davran
Oyle davrandim baya hemde o zaman sürekli yazip durdu bende karsilik verdi ilgili oldum acik oldum hatta onu arzuluyorum simdi uzak gibi umursamaz gibi bu hep boylemi gidicek kisir döngü bir insan net olucak ya gri olmasin ya beyaz ya siyah olmasini istiyorum
Dengesiz davranıyor çek kendini biraz üstüne gelince de açık açık konuş
Simdi konussam acikca numarasini sildigimi soylesem ve acik herseyi konusup bitirsen ya da netlik olussa kafamda olumlu ya da olumsuz
Aynen öyle
Ne soyliyim daha dun acik acik konustum heo net gidiyorum dune kadar bana buyuk haksizlik ettfigini söylemişti
Geri dur dün söylediysen yazarsa geç cevaplar ver umursama kaç biraz
Dün sadece ona acildim ve onun bana uzak ve soguk oldugunu soyledim
Şimdi de sen uzak soğuk dur o ugraşsın
Yaptim onu ugrasti yakin oldum bu sefer o kaciyor kisir donguye giriyor
Kaç üstüne gelince uzun süre kaç
Acik acik herseyi yazip oyle kacsam olmaz mı
Yazma uzak dur o anlasın
Hatta ona şunu desem pisman olup daha cok gelir bu kisi hayatimda ikinci kisiydi iliskidr asktan felan korktugum icin ve uzulmekten korktugum icin kimseye karsilik vermiyirdum buna karsilik verdim 1 sene konustuk bu zaman icinde onu arzulamaya basladim ve yasitiz diyemi bilmiyorum ya da hoslantimi bende adini koyamiyorum kafam karisik ama nedrnse onunla herseyi n ilkini yasamak isterdim baskalarida yaziyor ediyor ilgi gosteriyor ama kimseye boyle drgilim ona olmustum
Ikimizde 26 yasindayiz bu yasima kadar kimseyle yakinligom bile olmamisti
Umursama artık işte
Yazar
Yazarda neden boyle yapiyor ki kirk saat sonra cevap veriyor bana kendimi degersiz hissettiriyor beni takmiyor gibi ama iletisimide kesmiyor dun dedim yanina ugriyim isterswn yok dedi
Çok uzun yazmışın kanka
Lutfen oku yardiminiza ihtiyacm var